ben binemediğim trenin peşinden koşmam :D
daha önceden aklımıza gelecekti pozisyon alıp şimdi satacaktık
hisse bazlı bakmadığım için kaçırdım ama 98900lerden pozisyon açtım..
Printable View
dolar düşmüşken alacaktım. takip edemedim piyasayı
Arkadaşlar kuveyt türk kullanan var mi? Artık 24 saat değil mi işlem. Şuan makas aralığı baya açık mesela
Günaydın..
Borsa bugün yine eksi artık ne zaman toparlanır tahmin etmek zor çünkü borsa mantık itibariyle şirketlerin gelecek dönem ki karlılıklarının fiyatlandığı bir yer ve şu ekonomide kar edebilecek şirket sayısı çok sınırlı, bütün bilançolar ve beklentiler bozuldu yurt dışında panik havası hakim
parite 1.14lerden 1.1290 lara geldi euro için dolar karşısında satışın devam edeceğini düşünüyorum
altın margin call yiyor borsa düştükçe belki 1611ler görülebilir ama belki
usdtry olarak bakarsak; yükseliş sürebilir 6,25lerde bir direnç var ama temel itibariyle zayıf olan biziz..
98900dü bunu yazdığımda aldığımı 100500de verdim
her sabah abdnin yeni düşüşleriyle ve daha kötü haberlerle uyanıyoruz
para politikaları işe yaramıyor ki insanlar harcamadıktan sonra isterseniz helikopterden para saçın bir anlamı olmaz
93binde gap var bugün gelmez bence ama duruma göre bi yerde o da gelebilir..
1 haftalık postlarıma baktım dün haricinde hiç bir yerde alım için uygun yerler yazmamışım?
yazmadığımı da biliyorum da yine bakayım dedim, son 1 ayda ilk defa dün alım için uygun gördüm
abi sen başkasının postlarıyla benim postları karıştırıyor olabilirsin bence..
9i ne zaman oldu hatirlamiyorum ama sanirim106 larda(geçen hafta olabilir) alım için uygun demiştin ki aslında tüm yorumcular aynı fikirdeydi.
93 fena olur. Parası olan,malda yakalanmamis olanlara alım fırsatı olur da bu iş daha kayniyacak gibi.
Birileri fazla para kazanmalı.
Bakalım tren ne zaman hareket edicek....
ben hala tam olarak pozitif bakamıyorum
bunun 2 sebebi var; 1. si ztn varlık fiyatları ve borsalar çok ciddi miktarlarda şişikti bir düzeltme gerekiyordu
2.si ekonomik faliyetler çok sert durdu tanıdığım iyi borsacılar bile artık aşının bulunması gerektiğini söylüyor ama aşı için çok daha uzun zamanlardan bahsediliyor
ve alınan önlemler paniğin büyütülmesini haklı kılıyor..
ha uzun vade mal taşıyacak bir adam buralardan yine bir kademe yapabilir ama benim kafamda 88.xxx ler gelir mi acaba sorusu var çünkü olası bir karantina ilanında %10 civarı düşüş çok mümkün (gelir demiyorum ama ihtimali es geçmemek mantıklı)
Endeksin şişik durumunu hep söyledim
Dolara göre ucuz diyenler vardı
Türkiye de ticaret berbat halde iken her gün krediler patlar iken bir ekonominin
Suni para girişleri ile faizleri düşürerek para enjekte ettiler ama yemedi
Hakkı olan yer 8*.*** ler gelecek gibide duruyor
Virüs ciddi oranda yayılmaya başlandığı bilgisi gelirse
Perekande sektörü, kisisel ve temizlik hijyenik ürün üretenler ve e ticaret güzel paralar kazanacak bu sene
İnsan kalabalığı içeren tüm sektörler biraz ayvayı yedi gibi
makarnayı üreten fabrikada 10 kişi çalışıyor onlarda laboratuvar. gerisi buğdaydan pakete kadar bant.
Bireysel kredi faizleri ne durumda, düşüş devam ediyor mu, yükselme ihtimali olabilirmi, okul için kredi çekmem gerekebilir ve hayli hazırda olan kredimi de yapılandırırım diye düşünüyorum. Gerçi haziran da başlayacak okul ödemesi. İleride ne olacak bilemiyorum.