bana göre doların alım noktası 3,60 gibi altın ise 142,143 arası bence
Printable View
bana göre doların alım noktası 3,60 gibi altın ise 142,143 arası bence
Odeabank 13,75 verıyor.....
Dün fiba bankta bi ödeme yapıyordum 13 aldım ben 13.30 vermişsiniz amcama diye kavga cıkıyordu =) iyi yükselmiş.
Odeabank'a dandırık deme yaw,sahıbı cok buyuk rusya'da...
Buarada pıyasa karısık,dıkkat. Henuz hamle yok.
welcome 90's ....
bu işin sonu yakında şener şenin banker bilo filmindeki gibi ilyas salmanı almanya diye döndürüp dolaştırıp bindikleri yerde indirmelerine benzemesse bende bir şey bilmiyorum..
dolar yatırımı tavsiye ediyomusunuz? 3.70ten şimdi alsak sene sonuna kadar zarar etme şansımız varmı dolarda
Zarar etme ihtimaliniz yok. Doların düşmesi için Türkiye yapması gerekenleri bugün yapsa meyvesini 20 sene sonra yeriz. 2023de kurtarmaz.
58 den kendime fazla sayilcak sekilde aldim. Sizce daha dusme sansi varmidir? Gene bi satip tekrat almak gibi
ben gene altın alıcaktım hafta başı ama altın çıkmaya başladı. hayırlısı. elimdeki az miktar değerlenmiş oldu ama biraz daha alıcaktım. besden iyidir :D
arkadaşlar 45bintl kenara koyugum param var.Yaklasık 1 sene kullanmayı düşünmüyorum kullanılırsa arac alınır zaten.Sizce dolardan mı altın mı girsem?
1 sene ıcın altın alırdım ben olsam
Buara tavsiye veren arkadaslar,aman dikkat. Cok tersde kalabilirsiniz..
Suan bıraz telasdalar,ıyuzden bu ısler hakkında bılgı alamıyorum lakin ulkenın bekası ıcın radıkal ısler olmalı...
Duruma gore cıkıcak sonuc segısır.....
sonuç bence değişmez şahsi fikrim sadece kaçınılmaz sona giden süre oyalanma uzar... biraz daha oyalanılır.
Abd, Suriye'nin hava üslerine 50'den fazla Tow füzesi atmış, 20'den fazla tam isabetli atış olmuş.
Çeşitli noktalara da bombardıman yapmışlar.Dolar 3,73, altın da 151,3 civarında seyrediyor şuan, ortalık bayağı karıştı bir anda.
Dolar ne güzel yaaa :)
Bu yükseliş devam edermi bozalım mı eldekileri
bahtiımı seveyim ben ya. iki gün önce ev alcam diye neyim varsa boşdum şu duruma bak. altın 146.6 dan 151,7ye çıktı :(
http://i.hizliresim.com/YDQO6l.png
Görünen köy kılavuz istemez
:)
Altin gr da 10 tl koydu
Altın abd nin füzelerine bayılır
Birde karşılıklı olsun
Takip bile edemezsin artışı :)
Önümüzdeki hafta dolar 4 çıkar diye dolara yüklenir
Bizimkiler altın bir daha uçarsa şaşırmayın :)
YTD :)
Hersey planlı....
Bakalım altında kı gercek nedır. Kımse bu durumda kımyasal sılah kullanmazdı...
Abd nın de bu hamlesı kesınlıkle planlı.
Abd nin plansız bir işi oldu mu ki abi
Adam dünyanın en büyük devleti
İstediği yerde at koşturabiliyor
Öyleee eyyyyyy filan yok
Arıyor dağıt diyor oluyor
İcraat ülkesi
Dolar referandum öncesi uçuşa hazırlanıyor gibi
Çok kötü günler bekliyor bizi
Valla allah yardımcımız olsun
45bin ile tavsiyeleriniz üzerine altına giricem inşallah canımızı sıkmaz :)
Tren biraz kaçtı biraz
Zaten burda kimse tavsiye vermiyor
Görüşlerini söylüyor sende kendince yorumlayıp
Yatırımını ona göre yap derim
Kimse ne zararını karşılar ne de karına ortak olur
Yatırım riskler üzerine kurulu
Öngörülü bir şekilde riske girmek gerekir
Bugün hatta 4 ay öncede ki tabloda aynı
Ben dolar altın euro fazilerin yukarı gitmemesi için herhangi bir neden yok
Bu yükseliş kesinlikle devam edecek. Sanki seçim sonuna kadar döviz önünde baraj kapakları var zor tutuyorlar havası var. Seçim biter bitmez yükselişine devam edecek bence kademeli olarak alıma devam edilebilir.
ytd.
Tabiki öyle sonucta para kazansamda kaybetsemde gelipte niye böyle bişey dediniz sızın yuzunuzden aldım dicek akıl fakiri değilim.Sadece gidişata göre benden tecrubeli olan arkadaşlardan yorum istedim.Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için ikiye bölüp altın dolar olarakta girebilirm.
Peki banka olarak altın ve dolar alabiliceğim en mantıklısı yada sizin çalıştığınız problem yaşamadığınız önerebiliceğiniz banka hangisidir? Gün içinde alıp senekenara atmayı düşünüyorum.
Erdoğan'dan Trump'a tam destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de kimyasal saldırı iddialarıyla ilgili ABD Başkanı Donald Trump'ın 'askeri müdahale' öneren açıklamalarını destekledi.
Eksen yine amerikaya kaydı demek. Rusya ile kusustuk
Yeryüzünde bizimkiler kadar kaypak/dönek, istikrarsız, yönsüz kalmış, kendi kendini yalnızlığa mahkum etmiş bir bir politikacılar yoktur. Ne ABD ne Rusya nede herhangi başka bir ülke bu saatten sonra TR ile işi olmaz olamaz olmamalı da. Aptal mı adamlar bugün böyle yarın şöyle diyen bir ağızla iş yapsın, gider senin terörist dediğin ile işini halleder, seni de kapı dışarı eder ama bizimkiler bunun adına birince etap gibi ilkokul çocuklarını bile ikna edemeyeceğin bir kulp takarlar ancak! Geçmiş olsun eski(!) güzel ülkem, bizim için artık game over vakti!!!