Spk konuyumu engelledi noldu son sayfa açılmıyor bende 6 dan ötesine geçemiyorum :D
Printable View
Spk konuyumu engelledi noldu son sayfa açılmıyor bende 6 dan ötesine geçemiyorum :D
Genel olarak forum database'inde problem var. Duzelecek ;)
Enemmmmmmm battıh...biz taksime çıkıyoruz ortimle,herangi bir arabadan benzin cektik (paramız benzin almaya bile kalmadı) ben ortimi yakıcam önce,eğer dermanı kalırsa oda beni yakıcak,bu düşüş bizi yahtı,esen kalınız..
Amerikada perakende satışlar iyi geldi, işsizlik iyi geldi ilaveten Tcmb döviz rezervleri istikrarlı bir şekilde geriliyor. Tüm olumsuzluklara rağmen Usd-euro düşüyor faiz düşüyor peki borsa neden düştü? Teb hisseleri Bistten çıkarıldı bunun nedenini anlatabilecek birisi varsa sevinirim.
Kamu bankaları usd satıyor bu biliniyor, ramazan ayı içerisinde olduğumuz ve seçim belirsizliği olduğu için piyasada yaprak kımıldamıyor ve ithalattada bi gerileme var, gösterge faiz düşüyor ama piyasa faizi yükseliyor. Çalıştığım bankalara soruyorum onlarında cevabı aynı, Katılım bankasının söylediği işlerin yarı yarıya düştüğü
Sıcak para ile çıkan yasa var artık sorgu sual yok.Bankalar müşterilerine çek vermiyor(yaprak başı 1.200tl) olduğu için ve çekler ödenmiyor, Türkiyede olan dünyada olmayan vadeli çek saatli bomba, Hayra alamet değil sanırım yakında fırtına kopacak.
Teb hisseleri en dibi görüp tahta kapatmıştır abowwww.
Geçen gün forex eğitimine gittim ve demo hesapla takılıyorum. Gerçekten ücretsiz eğitime gitmek iyi geldi. Birçok şeyini öğrendim insanların neden battığını da öğrendim dedim kendi kendime kesin ben öğrenene kadar 5-6 kere batardım :D eur/usd efendi efendi demoda takılıyorum uzunca bi sürede gerçek hesapmış gibi devam edip öyle canlıya geçeceğim.
AKSA-CARFA-TİRE-YATAŞ-ESCOM..
+rap CARFA
Yunanistan referandum kararı aldı
Euro Bölgesi maliye bakanları ise borç ertelemeyi red etmiş, Bakalım pazartesi günü ne olucak. Usd EUR paritesi hızlı bir şekilde dolar lehine güçlenebilir
.
Euro çakilacak pzt bence :)
Çiprasın kaybedeceği hiçbirşey yok.
İtalya,İspanya ve bir çok AB ülkesinin yunanistan tahvilleri mevcut.
Çipras halk seçti ben birde onlara sorayimde sonra beni ipe almasınlar diyor.
AB bu gidişle dağılma sürecine girecek önümüzdeki yıllarda.
Almanya bir yere kadar sırtlar bunları :)
Zaten İngiltere ayrılmak istiyor gibi :)
bence yunanısdan Euro yu bırakır Avrupa dağılışının adımını atar gibi hissettim ben
Yunanistan'da bankalar 6 gün kapalı, Bakalım ne olucak. Usd şimdiden tırmanmaya başladı
Dolar 2,70 2,6650 ile kapanmıştı
eurusd 1,1034 1,1170 ile kapanmıştı
Foreks cuma alış yapmıştım :)
Satışıda 2,67 ye yazmıştım açılış direk 2,6883 den yaptı :) Seviyorum şu yunanistanı be 600 dolar allah bereket versin :)
Daha fazlada olabilirdi ama hard bir hareket yaptı 2,70 beklemiyordum ben :)
Şimdi satışa yazdım 2,67 ye bakalım bugün ne yapacaz bir vole daha atarmıyım sizce :)
Borsada kimya ve gıda öne çıkıyor bu hafta.
gıda güvenli liman özelliğini koruyor.