Bizim salak Aselsan da vazgeçmedi. Çok pis içeri aldı bizi çıkamıyoruz da. Hisseyi pul ettiler,
Printable View
Bu havada mal alan harbi maldır yani :)
Şok da patlar gibime geliyor
Migros 1. Çeyrek zararından sonra :)
Ya bist balon diyorum son 2 senedir
Bana kıyamet seneryosu çiziyorsun diyenler vardı
Üretemeyen tüketen
Kredi ile günü kurtaran toplum
Elbette bir gün gümler
Dolar çıkması zam gelmesi normal
Bist 90.000 altına gelmiş olması gerekirdi
Yatırım finans pompalamaya devam etsin
Bakalım nereye kadar tutacaklar
Bu ekonomi rte dışında bir başkanla düzelir
Bütün yandaşlara kayyum atanıp
Bütün ihale edilen satılan herşey devlete kalacak şekilde getirilirse
Düzelir
Yani abdestle düzelir
Cenabet geziyor bu hükümet :)
Yalnız ülkenin hakkını verelim beyler. Ben tahminen 2013 ylından beri ülkenin gümlemesini bekliyorum takribi 5 yıldır hala bi şekilde çekip çeviriyorlar, yani şu sonu göremedik bir türlü :D Ben 2013 de yaptığım tl bazındaki cironun 4 de 1 ini yapamıyorum şuan bilmem kaç sektörde çalışarak.
O yüzden batışımız da büyük olacak maalesef :)
Sabit dolar kurundan farkı yok, herşey baskı altında şu anda, birileri tutuyor frenliyor, nereye kadar Allah kerim...
@yiğit-Y Migros zararı çok normal, ebitdalar yerlerde zaten yıllardır, çok güzel nakit akışı sağlıyorlar. Migros her açtığı mağazada parasını cebine koyarak açıyor.
Ülker ile alakalı çıkan son haberler olmasaydı Şok'a daha büyük talep olabilirdi, ama Defacto - Boyner gibi olacağını düşünmüyorum...
bu batağın tek sebebi hükümetten kimin ne kadar nemalanıp kimin ne kadar nemalanamayacağı. şimdi ben haraç veriyorum düzenim var haracım sabit ona göre kazanıyorum, fakat seçim demek yeni mafya beni burda çalıştırmayabilir haracı katlayabilir belki haraç bile almaz eskisinden çok daha iyi kazanabilirim. ben ne diyorum bu durumda? o zaman şu ortalık durulana kadar ben küçüleyim. yatırım yapmayım mümkünse üretim ve stok da yapmayım. fırsat varken işçi çıkartayım. paramı toplayım bekleyim belki herşey ucuzlar daha ucuza hammadde alırım. yeni ortam kurulduğunda ona göre hareket ederim olur biter. şuan bunu yaşıyoruz ve şimdiye kadar hiç bu kadar değişim rüzgarı esmemişti. 15 senede kim kime ne kadar koz verdiyse şuan onsuz ne yapabilirimin peşinde.
4,30 da güç topluyor gibi.
9,60tan garana girdim çıkmak için bi hamle yapmalarını bekliyorum
tek hisse pişmanlıktır
düşen endekste alım yapmak da pişmanlıktır
allahtan beklenilebilir bi para
Borsa bu haziran secimi bu hale getirdi.
Hakli olarak cogu yatirimci cikti borsada secim bi olsun ona gore pozisyon aliriz diyen yakin cevremde 1-2 kisi var.
Borsadan cikanda normal olarak Dolar ve euro aliyor.
Secim sonrasina odaklanmak lazim bu saaten sonra doviz in gerilmesi bence cok zor.
Ytd
Aksam 9 da senlık var....
Girelim mi? Çıkalım mı abi?
Trump İran ile ilgili açıklama yapacak Tr saati 9.00'da.. MB'de bunu bekleyip PPK toplayabilir duruma göre.. Öyle böyle faiz artışı olacak zaten piyasa faizleri çoktan artırdı.. Ama seçim öncesi Cb korkusu var üzerlerinde.. Acil PPK derse dolar çok hızlı geri gelir..
usd az sonra 4,32'yi kıracak
Naptiniz la ekonomiye, Skoda favorit dayıyı çağırın bana!
Trump anlaşmayı iptal kararı aldı.
Hayırlısı..........
ABD niye büyük güçtür.
Bir kez daha alayınıza gider dedi :):)
Eyyyyy abdddd ne yapiyyysinnn
Doların hamına kaydı der mi yarın :)
Geçen haftadan beri 4.03 ten itibaren kademeli olarak 4.1, .4.2 , 4.25ten almadığım dolar , beni sürekli pişman etti ve sonunda 4.33 üstüne çıktı.
1 haftada neredeyse %10 arttı. Paramız %10 daha eridi.
İşin ilginç yanı kuru dizginlemek yerine, vergi ve ceza affı, emekli ikramiyesi vs gibi ekonomiye ek yük getirecek uygulamalarla doları iyice ateşlediler.
Üstüne doların küresel olarak güçlenmesi ve dünyada yaşanan olumsuz gelişmeler tuzu biberi oldu ve kur buralara kadar geldi.
Piyasada bir panik havası var ve pek kolay sakinleşecekmiş gibi durmuyor.
Merkez bankasının da müdahalede bulunmaması, seçime kadar (veya 7 haziran toplantısına ) kadar doların yönün dik bir şekilde yukarı olacak izlenimini veriyor bana. ytd
Siz bana rakip cikartirsaniz dolar 5 olur
Dolar daha da yükselecek mi yoksa bu seviyelerde bir süre devam eder mi ?