-Olur mu ?
-Olmaz? :)))
Printable View
Gülsem gülemiyorum, ağlasam ağlayamıyorum, yandaş olsam olamıyorum.
https://i.hizliresim.com/Z3QlXg.png
Soylemıstım demek ıstemıyorum ama doları cok sert asagı beklıyorum ve ardından hemen yukselıs,alım fırsatını kacırmayın yazmısım...
Sımdı,ekonomık gerceklerle karsı karsıyayız.
Bıraz sabredın,bakın nelerr neler olucak. Su teknotrat hukumet kuruksun,ısımlerı gorelım sızlere ıcerden bılgıler yazarım ama durum cıdden sıkıntılı....
reis malumunuz 5 senedir falan faize takik. secimi atlatalim faizle mucadele edecegim deyip merkez bankasinin özerkligine verip veristirmisti. ne diyorsunuz faizi düsürür mü? yoksa manipülasyon mu yapiyor?
Faiz düşmez, bugünde yükseldi (Tahvil) daha da yükselicek.. CB'nin yapabileceği birşey yok.. Faiz indirimi ise ters teper böyle bir durumda yabancı tahvil satar hisse senedi satar Dolar alıp çıkar ve hem Dolar hem faiz yükselir..
Off dolara bak 2 liraya düşmüş :)
Dolar yerlerde sürünüyor) Yakında Hıyar ve Domates lobisi çıkar ortaya..
Yeni nick alayım diyorum)
1) Kahveci Süleyman
2) Kahin Attapot
O değilde borsada kaldım. Tam full nakite dönecektim derken bahçeli erken secim dedi, üzde 40 zarardayım. Satamıyorumda. Bundan sonra da pek düzelmez gibi. Ufak bi ivmelense yukarı, zarar azalsa satıp kaçacağım. Daha borsdadan bişeey olmaz. Dolar alır uzun vade atarım kenara..
Parıte ıcın yorum yapamam,bıraz ızlemek gerek.
Tl sadece anlık taze parayla degerlendırıldı ama deve de kulak kaldı.
Suan ısler karısık,yapabılıceklerı bırsey yok cunku bır cok sey sıl bastan kurulacak. Ulke 3 haftaya yakın devır teslım,yenı kabıne ve yenı sıstem ıle bosta sallanacak...
THY A.O hisse için ne diyorsunuz ? 12.60'a kadar geriledi , 29 Ekimde 3. havalimanı açılması , yeni hatlar açılması , yeni uçaklar gelmesi vs 6 ay-1 yıllık süre için ne getirir ne götürür sizce ?
Dun verdi dedigim gibi firsat.
Simdi onumuzde ki haftanin ortasina dogru bakicagiz.
yüklü aselsan topluyoruz. ortalama 20.30