AtlasGlobal’den flaş acıklama: Ucuşlarını durdurdu
Kaynak burada, konuyla alakasıda Atlas büyük firma sonuçta bunun etkisi ne olacak?
Printable View
AtlasGlobal’den flaş acıklama: Ucuşlarını durdurdu
Kaynak burada, konuyla alakasıda Atlas büyük firma sonuçta bunun etkisi ne olacak?
Sadece hisdir; bunların al satcıları para kazanmalı. Buara halkı canlı tutucak bır gelısme lazım. Hayırlısı...
desene uçak biletleri pahalılanacak. zaten thy nin indirim yapmıyor oluşu uyuz bir konuydu. bir rakibi daha eksildi, artık hiç yapmaz. en azından benim lokasyonuma.
16 Aralık'ta bilet satışı tekrar başlayacakmış 21 Aralık ve sonrasına dair. Yeniden yapılanmaya gidiyorlarmış, "tadilat dolayısıyla kapalıyız" tarzı bir açıklama yapmış firma.
Yalan söylemiyorlardır heralde
Veya ben fazla iyimserim sanırım. Pat diye kapatmış adamlar kepenk indirir gibi habersiz, plansız. :D
AtlasGlobal
Alıntı:
Değerli Yolcularımız, Havayolumuz tarafından alınan karar ile sizlere farklı bir uçuş deneyimi sunabilmek amacıyla yeniden yapılanma sürecine girmiş bulunmaktayız. 26 Kasım 2019 itibariyle 21 Aralık 2019 tarihine kadar geçici süreyle operasyonlarımıza ara verilmiştir. Bu süreçte uçuşu gerçekleştirilemeyen yolcularımızın satın aldıkları biletleriyle ilgili 15 Aralık 2019 tarihine kadar gerekli tespitler tarafımızca yapılacaktır. Siz değerli yolcularımızın iade ve değişiklik talepleri ile ilgili uygulanacak işlemler 16 Aralık 2019 tarihinde web sitemiz üzerinden duyurulacaktır. Konu ile ilgili sorularınızı ve taleplerinizi callcenter@atlasglb.com e-posta adresine PNR numarasıyla birlikte iletebilirsiniz. Web sitemizden ve diğer satış kanallarımızdan bilet satış işlemleri 16 Aralık 2019 tarihine kadar kapalı tutulacaktır.
evde eski alman markı buldum baya var 300-500 mark.
bunların cerceveletip duvaramı asabilioz sadece ?
2019 tarihli bir haberden alıntı:
Alıntı:
Diğer bir ifadeyle, 166 milyon adet banknot ve 23 milyar adet madeni para yastık altında veya para koleksiyoncularının albümlerinde. Alman Merkez Bankası verilerine göre, her yıl yaklaşık 70 ila 100 milyon Mark tutarında banknot ve madeni para, Almanlar tarafından bankaya getirilerek teslim ediliyor.
Alman Markı’nın Euro’ya bozdurulmasında süre kısıtlaması da yok. İstenildiği zaman ‘1 Euro = 1,95583 DM’ kuru üzerinden Euro’ya çevrilebilir.
Arkadaşlar çocukların harçlıklarını fiili gümüş olarak değerlendirme niyetim var.Uzun vadede altına göre daha fazla değerleneceğine dair görüşler var.Önerileriniz benim için kıymetli.Bir de fiili gümüşü nereden temin edebilirim.İnternet satışları var ama ben eski kafa bir adamım görerek almak lazım böyle şeyleri:)
yine 78'den döndü anasını satayım. veremedik dolarları bi türlü...
Operasyonlar şu an tradable değil. Yoksa havacılığın içinde olan herkes bilir, Atlasın batması çok zor. Minimum maliyetlerle operasyon yürütüyor. Irak'ta zagrosjet ile mahkemesi vardı onu da kaybedince vazgeçtiler. Sadece ülkemizde değil Dünya'da havacılık kötü günler geçiriyor
21 Ağustos ta yukarıdaki yazı ile EREGL deki düşüş sürecinin artık sonuna gelindiği ve özellikle USD bazlı yüksek getiri potansiyeli bulunduğunu ifade etmiştim.
Çok şükür hissedeki analizimizde yanılmadık ve görüş verdiğimiz günden sonra EREGL yükseliş trendine girdi.
Aşağıda günlük USD bazlı grafiğini ekliyorum
21 ağustos kapanışı $1.07 olarak tamamlanırken
28 kasım kapanışı $1.36 oldu 99 günde USD bazlı %27 getiri sağladı.
yatırım stratejisi olarak çok sık trade yapmanıza gerek yok
bu tip büyük trendleri yılda hatta 2 yılda 1 kez yakalarsanız kazançlar fazlası ile yeter
Hep Kazanan Tarafta Olmak Dileğiyle...
https://i.ibb.co/ZW0kG5v/eregl.png
Altın yolu aldı gidiyor.
Sterlinde aynı şekilde.
TCMB nin 2020 PPK Toplantı tarihleri belli oldu , ajandamıza not edelim
https://i.ibb.co/xYdtzZT/tcmb.png
Altın borsa döviz hepsi cıkısta enteresan :)
Thy nin hisselerinin artacağı şeklinde tüyo aldım )) varmıdır aslı astarı Katarlılar ile anlaşıldı vs ..
borsada bitane kapkaççı buldum "küçük yatırımcı dostu"
onun hisselerine ondan önce girmeye çalışıyorum küçük bedellerle
***** döviz kısmı sıkıcı kendimize yeni mecralar bulmalıyız
sasa için yabancı ortak söylentisi var 6,30dan fiyatlamaya başladı gibi
yeni yeni şeyler öğreniyoruz ya trde harbiden keriz çok
ama sistem basit aslında bir hissenin artması için birilerinin onu alması lazım adamlar da birileri alsın diye pazarlama görevi üstleniyorlar
ve sisteme giriş çok basit 2 ay bi hesabı forumlarda pohpohla ztn millet aç illa bi girip bakiolar 2-3 doğru analiz sonrası pat 20 bin takipçi
sonra topla hisseyi ver milletin eline "ben ky dostuyum" :D
bende ileride ky dostu olucam karar verdim
benim takip ettiğim kapkaççıda elindeki hisseleri boşaltıyor bugün
bakalım sonra napacak
dolar 79 üstüne tutunursa yukarı hareket başlar ben şu an terste kaldım 80-81leri beklicem kapatmak için shortları
Hisse işlemleri yapabilmek için SPK Uygunluk Anketi nasıl doldurulmalı,cevaplardaki alt sınır ne olmalı?
TCMB faizi 200 bp indirerek %12'ye düşürdü
TCMB faizi 200 bp indirerek %12'ye duşurdu Yazar Investing.com
muhtemelen faiz indirimleri furyası bitti
artık yeni bir kur krizi sonrası faiz arttırımları olur heralde
Benim anlamadıgım, bu işi nası başarıyorlar sokakta herkes kan ağlıyor ama merkez bankası ve hükümet her şey çok güzel diyo beynim yandı bunu nası başarıyolar
bişi başardıkları yok ardı ardına iflaslar geliyor tarihin en büyük ve en umutsuz işsizliği var insanlar siyanür içerek ailece intihar ediyorlar ekonomik bunalımdan dolayı
alım gücü yerlerde bir kamu kurumlarının bile ödemeleri ciddi şekilde aksıyor
tek yapabildikleri şimdilik kuru bir nebze sakinleştirebilmek
faizi düşürebiliyorlar çünkü kapitalizm yeni bir evreye giriyor büyümeye dayalı sistem çöküyor küresel olarak eksi faiz dalgası geliyor
Soykırım tasa tasarısı abd meclisinden bu sefer geçmiş yine bir fırıldaklar dönüyor ya hayırlısı
Fırıldak yok,olagan işler.
Guzel bir laf vardı,2016 senesınde ekonomımız ıcın soylenmıstı ama haın ılan edıldık.
Turkıye blöf yapıyor ama kartları acık...
21 Ağustos ta yukarıdaki yazı ile EREGL deki düşüş sürecinin artık sonuna gelindiği ve özellikle USD bazlı yüksek getiri potansiyeli bulunduğunu ifade etmiştim.
Aşağıda hissenin bugün itibariyle günlük USD grafiğini ekliyorum
https://i.ibb.co/qm36qhg/eregl.png
21 ağustos kapanışı $1.07 olarak tamamlanırken
şu anki işlem fiyatı $1.53 yani 114 günde USD bazlı %43 getiri sağladı. %40 olan min getiri hedefimize ulaştık
hisse artık benim için büyük çıkışını yapmıştır bundan sonra daha çok piyasaya paralel hareket etmesini beklerim.
Bu düşecek anlamına gelmesin sadece marjinal hareket tamamlandı.
Takip listemden çıkartıyorum , sıradaki yeni büyük balık ne olabilir biraz dinlendikten sonra bakacağız.
Hep Kazanan Tarafta Olmak Dileğiyle...
Bence her şey mükemmel durumda, her fırsatta hükümete giydirmek için bahane aramayın. Gelin beraber bakalım altı üstü kötü neler olmuş son zamanlarda.
1) temsa battı haciz başladı temsaya,
2) Canım hemşerim yörsan batmış (hemşerim dediğime bakmayın onunda hisselerini dubaililere itelemişlerdi) vay anasını memlekette yerli sandığımız markaların hiç biri yerli bile değilmiş :D doyuramadı koca şirket 1 dubailiyi :D
3) Sarar küçülme kararı aldı işçilerin %15 ini işten çıkaracağını açıkladı.
4) Pamukkale turizm battı.
5) AtlasGLOBAL battı.
6) Fleetcorp battı. işin komik yanı batan firmanın 10bin civarı arabasını ucuza satın aldık diyerek galericileri bile dolandıran fırsatçı yenilikçi dolandırıcılarımız türedi :D
7) Pratiker iflas etmek istedi izin vermediler konkordataya döndü.
8) Ulu DAMAT 318 firma konkordatodan kurtuldu dedi (konkordato sayısı açıklanmasını yasakladılar ama sanırım 3-4bin firma diye tahmin ediliyor) yani 3bin firmanın 300ü kurtulabilmiş damat abi de hemen o kısımla havasını attı.
9) Yeşiller olan oldu yapacak bir şey yok diyip ferrarilerini 2020 yılına kadar üst modele upgrade etmeme kararı aldılar. Üzüldüm adamlara. :D
daha yazacak o kadar çok büyük firma varki ben yoruldum devamına hazreti google dan bakınız. Anlayacağınız ülke güllük gülistanlık her fırsatta hükümete laf çakmaya çalışmayı bırakınız :D :D
Dolar neden yükseliyo bu yükseliş sürer mi
77 başlamış 80 bitirmiş,Peak 82 görmüş.
Faizinde 200 indiği bu noktada ve onlarca riske rağmen %0.4 e yukseliyir diyorsanız yaptığınız işlemi merak ettim.
Yukseliyir demek için her günü belli bir direnç seviyesinde kaoamak gerek.
96 ya kadar herşey normal sayılmalı
Mesajım bulunsun.