Ne oluyor, dakikada 10-15 kuruş arttı şimdi aynı hızla geri düşmeye başladı
Printable View
Ne oluyor, dakikada 10-15 kuruş arttı şimdi aynı hızla geri düşmeye başladı
Yastık yorgan ne durumda? Dış mihraklar?
Sıkı tutunun, dolar lobisi köklüyor, 3. postaya geçti
Beyler
Durum çok vahim
https://www.youtube.com/watch?v=QrXMNq9e-BQ
Kol çıkardık çok fena
Birileri pes etti :):)
Abd ye heyet gidiyor dediler
Hükümetin banka hesapları üstündeki yetkisi en fazla nedir? Bügünki % 5 lik değer kaybından sonra ciddi ciddi aklımı kurcalıyor. Döviz ve altın hesaplarını kendi belirlediği kurdan tl ye döndürebilir mi? Artık karlı yatırımdan çok güvenli yatırımı düşünür oldum. Uzun vadeli yatırım için kasa kiralayıp fiziksel altın saklamak çok mu paranoyakça olur:)
2 Gün içerisinde Türk heyeti Abd'ye görüşmek için gidiyor.. İnşallah terste kalmazsınız
Bende diyorum ki panik yapmayın daha düşük seviyelerden alın.. Veya kademe yapın zarar etmesin bu sitedeki kardeşlerimiz
kurban bayramında emekli ikramiye sözü devam mı? lakin söz ağızdan çıktığında 300dolara yakın para ediyordu. Şuan 1000 liralık ikramiye yalnızda 189 dolar kurbana kadar 100dolar ederse bereket versin
Alım için hangi seviyeleri beklemek lazım?düşük miktarda alım yapabiliyorum,7-8bin TL birikmişim var,dolara yatırmayı önerir misiniz?
Alim yapin yapin umarim maliniz ceyizlik olur ... Ben anlamiyorum suanki durum ulkeyi - buyuk firmalari krize sokuyor. Kardes dolar ciktiginda senin elinde dolar var ise kazanmiyorsun ! Isin var ise kaybetme riskin var , mulkun var ise satmayi dusunuyorsan satamiyorsun , kendi isinin sahibiysen isin durma noktasina geliyor ama elindeki dolar degerleniyor degil mi ? Hicbir prosfesyonel yatirimci suan dolar almayi dusunmez cunku bu rakamlar reel degil , satis firsatli rakamlar
Farzedin ki ben cahilim, dededen miras kaldı dolar alımı araştırmaya başladım.
4.9X tekrar alım verdirtecegi tezini destekleyen ne argüman varda böyle bir umut vaat ediliyor?
O kadar inceliyorum ama demek ki cidden cahil kalmışım bu konularda ki ben 4.9X bekleyenlerin ters köşe olacaklarını düşünüyorum, umarım yanılıyorumdur.
Şuan 4.9x için ben sadece faiz ihtimalini görüyorum ki, faiz artmasın dolar çıkması gerekene çıksın çok daha iyidir benim gözümde.
Sanırım bana yazınız, profesyonel yatırımcı değilim.işe gireli 3-4ay oldu,ülkedeki durumun bende farkındayım,ancak bir şekilde para biriktirmeye çalışıyorum ve bu parayı TL olarak tutmak mantıklı değil çünkü sürekli değer kaybediyor.bu işlerle ilgili fazla bilgim olmadığı için ve takip edemediğim için bilgi almak amaçlı sormuştum.