Cuma namazından sonra düşecek RTE söyledi
Printable View
Cuma namazından sonra düşecek RTE söyledi
7.38 loadinq.............
Euro da / TL yi geçti. Almanya ya göçme sebebi. 1 e 7 nedir ya :/ Allah sonumuzu hayır etsin.
Çok basit...
Dış mihrak ve siz hala büyük oyunu göremiyorsunuz?
Acaba sülalece ülkeden kaçmazlar mı ki ya?
sıkı tutunun , düşüyoruz ;)
Bence + tuşu basılı kaldı bu artışın sebebi bu olsa gerek :D :D
fox 6.22 diyor
şakamı beyler
açılışta 6 lira üstünü yakalayan kar alsın bence
şimdi konuştum kurları yazan kişinin klavyesine şekerli kahve dökülmüş ondanmış bu artış. Tuş takılı kalmış.
doviz.com 6.04 gösteriyor
Beyler dolarla mı alıyorsunuz ya meyveyi sebzeyi hıammınaaaaaaaa koyduk mu.
seneye patatesi soğanı 15 liraya yiyecek kamiller :D
dün de dedim bugünde diyorum bu adamlar sokağa çıktığında peşlerinden giden destek olan sol örgütlerin amk.
gerçi az çok bu ülkeyi tanıyorsam önce yine bizim salak örgütler gider bunlar da dış güçler kömünistler falan der :D
Welcome tu newTurkey
Sabah 5,7 diye konuşuyorduk, sigara içtik geldik 6,2
Allah yardımcımız olsun,
Dedim ki bakın fetöcü diyerek hakaret edip durduğunuz Elvan Aktaş dolar 7 TL normalde dedi.
Bu adama istediğiniz kadar hakaret edin 7,5 TL olmak zorunda diyorsa bir bildiği vardır ve boş konuşmaz.
Dolar 7.5a oturmadan bir daha kimseye bu seviyeden almak çılgınlık demeyin.
Tr kaynaklarla yapılan yorumlar maalesef ki hep hata payı yüksek olacaktır.
vectra abi öngörülüydü,burada ki arkadaşlarımızda çok donanımlı biri olduğunu söylediler;ama tahminleri tutmadı bir türlü. Amerika'ya gidecek olan heyetin başarıyla döneceğini söyledi,hafife almayın ağca gibi bir adamı da salarız üstlerine dedi tutmuyor bir türlü. Tutmayacak,çünkü yönetilemiyoruz maalesef acı ama gerçek.
Bu durumdan da kimse hoşnut olmaz,sosyal medyada ki paralı askerler gibi millete sataşmayın. Hepsini geçtim en başında ben hoşnut olmam,1 ay'dan kısa süre düğünüm var bir sürü borcum var. En sevdiğim şey giyinmek,ama t-shirt almaya bile elim gitmiyor. Her şeyden kısmak zorunda kaldım son birkaç aydır,ne mecburiyetim vardı da bugünleri yaşıyorum ?
Yönetilemiyoruz artık anlayın,a kişisi gelse b kişisi gelse konu o değil. Gerektiği zamanda gerektiği yerde sesimizi tam çıkartamadığımız için bugünlere geldik,herkesin canı yanıyor(döviz işi yapanlar hariç) . Buraya yazıp çizen çoğu kişide ortalama bir gelire sahip zaten. Yatları ,katları olan adamların çokta ilgi duymayacağı bir sızlanma bunlar.
ister amerikaya git,istersen pentagona atar gider yap iş işten geçti. Biz o dallamalarla görüşünce kendimizi kabul ettireceğimizi düşünen,ya da memleketten hiç taviz vermeden,bir şeyleri taahhüt etmeden geri dönüleceğine inanan ya hiç kitap okumamıştır ya da sadece belli bir haber kanalını takip ediyordur.
Hala utanmadan geçmiş ile ilgili hesaplaşmalar,bugün olmuş herkes ecevit'in m a l u m fotoğrafını paylaşıyor. Eskiden ne idi şimdi nasıl falan . Şimdi nasıl ki ? Uzman çavuş karşılamadı mı amerikada ?
Yapmayın,şu ülkenin coğrafik konumu altın değerinde. Batısından doğusuna kadar yetişmeyecek tarım ürünü yok,hayvancılık desen gırla yapılır. Sadece bu ikisini sistemli bir şekilde yürütsek dünyaya bile hükmedebiliriz. Turizm desen,hangi ülkede bu kadar çeşitli turistik bölgeler var ?
Hiçbirini yapamıyoruz,kendimizin ürettiği ürünler bile soframıza pahalı geliyor. Bir antep fıstığının kilosu 90 tl olur mu Allah aşkına ?