kötünün iyisi diyelim. istikrar için tek partili hükümet filan deniyordu dimi al sana istikrar diyesim geliyor öyle diyenlere
Printable View
Banka makası açmasa alım fırsatı gibi duruyor direndi .50 üstünde ama şuan alsan makası da düşününce anca 7 gibi kar getirir o riske değer mi bilinmez.
Paylaşıldı mı bilmiyorum ama bu nedir ya :hehe:
İŞSİZLER - flash tv’deki gece hattı programı...trump...
Reis bu krizden de oyunu arttırarak çıkacak.
Şuan bile 7 den 6,5 indi. Dik durduk eğilmedik doları düşürdük diyecekler.
Şuan milliyetçilik naralarıyla halkın desteğini de iyice aldılar. Oy vermeyenler bile destekte bulunuyor şuan
Millete yerli para yerli malı çağrısı yapanlara selam olsun.
Şeytan detayda gizli.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/up...1534231833.jpg
Şimdi izledim. 100 günlük eylem planında.
Kanal istanbula ilk kazma vurulucakmış.
30 binden fazla konut yapılacakmış
Nasıl akıllıca dimi ? Ekonomik krizi para harcayarak yenicez.
Ayrıca müjde suriyelilerde dolar bozduruyormuş
mhp dolarlarını bozdurmuş 7 lirada
kimsede demiyor 3.60 ken neden bozdurmadınız 7 ye kadar neden dolar tuttunuz elinizde diye
sonra sen ben 3 kuruş paramız pul olmasın diye dolar alınca vatan haini oluyoruz
ama en tepeden 7 liradan dolar bozan mhp bu vatanın ırmağının akışına ölen milliyetçilikten taviz vermeyen parti öyle mi?
kaçtan aldı mhp? neden partinin doları var? neden 3.60ta yine böyle bir kampanya varken bozmadı?
en önemli soru: mhpnin, bir siyasi partinin neden doları var?
@rebelh nereye kadar esner sence, nerde alım yapmak lazım. 6.43 gordum sıstem aldırmadı
merkez örtülü olarak faiz arttırdı
bunun üstüne birde rahip gelirse aşağıda 6.20 - 6.04 var
uzun vade için güzel alım yerleri buralar
5.50ye inse bile satmam ihtiyacım yok diyen alsın
ki sen dün 6.90dan çıktın senin için her türlü kar yazar bence çıktığın kadarına alabilirsin
Reis sahnede :D
İncirliğin kapatılması, denizlerin renginin artık turuncu olması gibi bişey.. İmkansız o iş..
Dolar stabil ve yavaş bir şekilde inme eğilimine girdi demek şu koşullarda çok yanlış.. Anlık zıplamalar olabilir halen.. Zira olaylar sıcaklığını yitirmiş değil.. Bir de işin içinde, ne zaman ne yapacağı, ne diyeceği, nasıl aksiyon alacağı belli olmayan iki kişi varken..
Filler tepişir, olan çimenlere olur misali..
altın için vs ne dersiniz? alım zamanı mı yoksa beklemeli mi?
tayyip yeni açıklama yapmış amerika elektroinkilerini boykot edeceğiz diye trump gak dese bence yukarı çıkıcak yine
Sen Türksün, göster ürksün!
rahipi salacaklar dünkü haber sızdırılmış bir haberdi
rahip salınana kadar beklenebilir
Almayın bekleyin YTD, faldır.