Lozan Antlaşmasının 2023 yılında biteceği söylentileri hurafeden ibaret, Lozan Antlaşmasında böyle bir madde yok.
Printable View
Halkbankası 8 dakıka bu yanlısı yaptı.
Alanlardan ozur dılenıp,ıade ıslemı yapılacak.
Sorumlu ekıp ıse işine son verılecek...
Yaptıkları işlem hatalı olduğu için zaten alanlar hataya düştü derler bence alanlar hiçbir hak talep edemezler sebepsiz zenginleşme
Hata yapmışlar demek :) kıyamam :)
Benzer bir konudan örnek vereyim: Bazı satış sitelerindeki elektronik ürünlerde çok uygun fiyatlar çıkıyor bazen.450 liralık SSD 69 liradan satılıyor görünüyor.Bu fiyat, aslında döviz karşılığındaki değeri.Siz bu fiyattan sipariş veriyorsunuz,sonra iptal ediliyor.Mahkemeye verenler oldu.Mahkeme,bu malın bu kadar düşük fiyattan satılamayacağı,alıcının da art niyet sahibi olduğuna karar verilmişti.
geçen senelerde yine bir bankanın bankamatiklerinde şöyle bir sorun olmuştu para çekiliyor ama bakiyeden düşmüyordu ve baya baya para çekenler oldu farkedilene kadar :D sonuç kimseden paraları geri alamadılar :)
Halk yakalayamadım ona üzülüyorum
Ufak bir meblağ vardı :) takla attırırdık :)
Hotiç konkordato ilan etmiş , tamamen iflas bayrağını çekmesi an meselesi.
Olsun bizim de Allahımız var
Daha başlangıç (ulan bu klişe lafada ayar oluyorum ya neyse). Daha inşaat firmalarında, demir çelik firmalarında vs kimler var kimler. Hükümet izin vermiyor açıklama yapmalarına. Sıranı bekle diyorlar şuan. Ardın sıra haber patlatıp domino etkisi olsun istemiyorlar.
Akbank kullananlar hesaplarını ve kartlarını bir kontrol etsin,şikayetler var.
Sonunda makarnada zamlanacak. Bakalım makarna artınca, usd bizi etkilemiyora devam mı?
Alıntı:
Un çuvala sığmıyor
95 liraya satılan unun çuvalı 175 lira oldu. Ankara Yufkacılar ve Kadayıfçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Polat dayanacak güçlerinin kalmadığını açıkladı.
Dun hoticten cok guzel bi ayakkabi aldim 179tl mi ne . Derimod, kemal tanca vs hepsi ayni fiyat denkleminde. Benim gordugum kadariyla 120tl den baslayip 400e kader yolu var.
Spor ayakkabilarim & kiyafetlerim genelde under armour. Dun ugradim UA @ mall of istanbul. Amerikada $30-40 aldigim ayakkabilar 800tl fin di, $8 lik tshirtler 300tl fln .