Şuan ki saat şokomelli gibi görünüyor, ancak benim bugün mazbata vereceklerine dair umudum yok. Olur da bugün verirlerse enteresan olacak.
Tahmin ettiğim gibi, sanırım 17 gün yeterli geldi birşeyleri örtbas etmek için belediye de.
Printable View
Şuan ki saat şokomelli gibi görünüyor, ancak benim bugün mazbata vereceklerine dair umudum yok. Olur da bugün verirlerse enteresan olacak.
Tahmin ettiğim gibi, sanırım 17 gün yeterli geldi birşeyleri örtbas etmek için belediye de.
başkanı mazbata için çağırdılar ama kur hala 71-72 bandında direniyor..kırarsa 65-68 beklenebilir..
Sabahtan beri kademe yapıyorum canım çıktı : ))
5,76 gördüm aldım
5,75
5,74
5,73
5,72 altı da gelmez artık dedim ve aldım.
Artık kademe yapmayacağım 5,6x görülene kadar. YTD
hızlı inişler/çıkışlar mutlaka geri eski yerine gelir
5.80e gelirken yükselişin temelli olduğundan bahsetmiştik
bu düşüş gündeme dayalı düşüş o yüzden bir süre sonra tekrar 5.80lere gelmesi beklenir ülke adına ekonomide pozitif bir şey söz konusu değil
Normalleşme var diye
YSK iptal ederse izleyin filmi :(
abi vallahi hiç bilmiyorum, ben türk-yabancı basını, forumları okuyup dolar al - dolar sat diyorum.
geri kalan herşeyi manitam yapıyor.
çünkü bu aralar işler biraz yoğun ve takipte zorlanıyorum, bugün sadece birkaç ay için vadeliye geç dedim o kadar :D
ama garanti bankasındayız , akşama oranı - günü sorarım.
Geçen ay ,hoş geldin hesabı ile deniz bankta 120 gün vadeyi %20,5 ile açtırdım bildiğim kadarı ile hala var bu oran.
Yuzde 23 ing şartlı oran
Yuzde 21.5 enpara şartsız oran
Bugün TEB aradı marifetli hesap %22.5 teklif etti telefonda...
finansbanktan sordum az önce hoşgeldin hesabına
32 günlük veya 120 günlük %22,25 veriyo şart şurtt yok :D
Mazbata alindi, bakalim nolacak
short ladınız mı :)
Tebrikler Ekrem başkan. Hayırlı olsun tüm İstanbullulara. Umarım ilerleyen yıllarda da Türkiye ye.
Seçim bitti içgüdülerimiz(kumarımız) tuttu 5.82den çıktıklarımızı 2 kademe olarak 5.76 ve 71 den geri koyduk 1 kademe de 68 bekledim ama gelmedi
Şimdi gelelim esas mevzuya 24 nisana..
Mazbata işi kuru sadece anlık 5.70 tasıdı. ***** ıtıraz daha gorusulmedı.
Oradan eger olumlu karar cıkarsa ve amerıka olumlu acıklama yaparsa 5.55 e degerız sanırım. Ben anca alırım. Gunluk bu işten para kazanmayanlarda acele etmesın.