Belki bundan sonra seçimler canım istediği zaman yapılacak der olur biter :)
Printable View
Belki bundan sonra seçimler canım istediği zaman yapılacak der olur biter :)
walla o seçim de kesin tekrarlanır ama bu sefer daha büyük bir fark olur haliyle yine kaybeder
ama sonrası sıkıntı onu oradan indirebilecek bir güç yok kitlesine de "biz kazandık oyumuzu çaldılar" dese hepsi inanır döker sokağa
yani sancılı bir süreç
o yüzden parlementer sistem önemliydi
görüşüne saygı duyuyorum, ancak ben kaybedeceğini sanmıyorum. seçime 1 yıl kala terör patlak verir, vatan millet sakarya olayları başlar. sonra bir kaç chp li mezarlıkta rakı içerken yakalanır. ne de olsa gazeteciler sürekli mezarlıklarda şehitliklerde v.s nöbet tutuyorlar. tesadüfen yakalarlar. imamoğlunun kesin bu sefer israilli birileriyle fotoları çıkar gerçek miş gibi pompalanır. nasılsa iftira attı diye hapse giren yok, para cezaları da komik.
yani ben şimdiden o günlerin planını yaptıklarını düşünüyorum. bu post burada dursun. tarihe not olarak :) hatırlarsam alıntılarım :D
2023 secimleri hayal o zamana kalmasi imkansiz
Evvela kendi kendilerini imha edecekler dagilmalar tam gaz devam eder
Akabinde ekonomiyi duzeltmeleri imkansiz kis sert gecer
Birde yiyorsa Imamoglunu alsinlar bakalim gorevden atip tutmadan tehdit etmeden yerse yapsinlar..
Nasıl bır mesaj?
Demokrasıye boyle mı sahıp cıkılır?
Tabıkı hakkımızı korumak ıcın ne gerekıyorsa yaptık,yıne yaparız.
Bu kadar baska ve hırsızlıga goz yumup,koyundan beter güdülmeye içiniz el verıyorsa,oturun rahat rahat.
Once vatan arkadalar,bu vatana 1 çivi çakanın arkasında oldugumuz gıbı,zararı olanında karsısındayız.
Sen yanmasam,ben yanmasam nasıl kavusur bu karanlıklar aydınlıga?
Aslında o bilgiyi paylaşan AliBabacanfan..
Doğruluğu, sonuçları vs bilemiyorum...
Ağustos ayı sıcak geçti bundan dolayı da elektriğe abandık klimalarla. Oturduğumdan beri ilk kez elektrik faturam 115.80TL ile 3 rakamlı geldi.
cananla ilgili karar bile 2 kuruş attı yukarı
tabi geri verecektir tepki sonrası ama istanbula kayyum kararı demekki çok ses getirir piyasada
entresan..
3.200 TL olan iş yeri faturamız 5.793 TL gelmiş...
iyi haftalar
Merkez bankalarının kararlarının yoğunlaştığı ve önümüzdeki kv/orta vadeli trende etkisi olacak kararların açıklanacağı bir döneme giriyoruz
12 Eylül Perşembe TCMB ve ECB
19 Eylül Perşembe FED , BOE ve BOJ
TL tarafında TCMB den 250-300bps faiz indirimi bekleniyor , swap piyasasında fiyatlanan indirim bu seviyelerde. Daha fazlasının gelmesini beklemem
eğer indirim beklentiler seviyesinde gelip sonrası geçen seferki indirimde gördüğümüz gibi USDTRY de sert yükseliş olursa bu tepki hareketi olacaktır.
bu durumda kv realizasyon yapılabilir ve daha aşağıdan alım fırsatı verir. 350-400 gibi abartır ise bu durumda çıkışın tepkiden ziyade trende dönüşmesini beklerim
bu durumda sat-al yapmak mantıklı olmayabilir.
herkese bol kazançlar
* FED 18 Eylül çarşamba BOE ve bOJ 19 unda
5,70'ler yeni sınır gibi duruyor aşağıya pek inecek gibi durmuyor YTD