halkbank'ı acayip doğradılar hakkaten, 6.50'lerden 5'e geldi. bu kadar desteksiz nasıl düşebiliyor?
halkbank'ı acayip doğradılar hakkaten, 6.50'lerden 5'e geldi. bu kadar desteksiz nasıl düşebiliyor?
aracı kurum senin emir verdiğin fiyattan alıyor
ama benim bildiğim kadarıyla açığa satmak için ödünç mal alman lazım ve bunun belli bir süresi var yani bugün aldın sattın 2 gün içinde yerine koyman lazım gibi bir şey borsacı arkadaşlar detay verirler ben hiç açığa satmadım viop var ztn onun yerine
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
yine swapta tl kısılması emri verilmiş
kur mart mayıs arası hareketlerini yapabilir trade edenler iyi kazanır
ama 5/24 hesaplar lazım bilginize
valla çok merak ediyorum ben bu işi. bilen arkadaşlar örnek vererek, rakam vererek açıklarsa çok memnun olurum.
halkbank 5.00'lardan 5.20'ye geldi 40 dk'da, nasıl bi varyasyondur. tam da 5 seviyelerinden alınır aslında, illa ki yükselecektir diyecektim, ben açığa satışı sorana kadar anasının nikahına yükseldi valla.
konuyu bölebilir miyim?
Elimde cuzzi bir miktar para var seneli vadeli bir hesap mı açmalı yoksa başka bir şeyler mi yapmalı? Konu hakkında sıfır bilgi sahibiyim? Değerlendirme aşamasında ne gibi yön verebilirim? Tavsiye verebilir misiniz?
Honda Si
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
başkasının parasına akıl vermek kadar zor bişi yok
insan kendini sorumlu hissediyor
32 yaşındayım bu yaşıma kadar yedim çok şükür ama artık geride bıkacağım bir evladım var dolayısla yemeyim daha. Azı karar çoğu zarar birşeyler bırakayım belki beni geride bırakan rahmetli peder de yapmak isteyip yapamadı.
Sorumlu olarak düşünmeyelim herkesin bir fikri var elbet ama piyasayı takip edenler en azından az risk çok risk ön görüleri olup fikir sahibi yapabilir sonuç da elbette nihai karar benimdir.
Honda Si
Mk 6,5 Fiesta
Mk 7 Fiesta
Kuş Serial 90 Doğan L
hedef min yıllık %20 kar olmalı
geçen sene 192 bine satılan 0 km 1.4 tsi dizayn paket a4 lere bugün 20 bin kmde 240 lira fiyat biçilmiş
o gün dolar alan adam bu kadar kazanmadı mesela
faizler tlde durmak için çok düşük döviz desen bugün çoktan 6.20leri görüp geri çekilmiş olmamız gerekirken kamu bankaları her hafta 6-7 milyar usd satıyor
elimde yüklü nakitim olsa heralde araba falan kovalardım ben
döviz işi al-sat yapmayacaksanız çok büyük karlar bırakmıyor anca enflasyon oranında gelir paranızı korursunuz
Citi, Halkbank için tavsiyesini 'SAT'a düşürdü, hedef fiyat 3,75 TL
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (1 kayıtlı ve 1 misafir)