Dolar 288 olur mu acaba yakın zamanda ..
yarında endex 74800 olsa hiç fena olmaz)
Dolar 288 olur mu acaba yakın zamanda ..
yarında endex 74800 olsa hiç fena olmaz)
Dr.ECU
dolara yatırmış paraları benim daire alıcılarım hepsi patates oldu dairelere kapora verdiler kaporalarıda patlamak üzere..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ney 75xxx mi![]()
Dr.ECU
Çok fena düştü dolar. Ödemesi olup dolarda bekleyenlere Allah sabır versin diyorum. Can sıkıcı durum. Finans tv haberlerinde 3,10 -3,15 olur diyenlerin de etkisi var maalesef.
Beyler bilmediğimiz birşey mi var bu ne böyle yaw sabah daha 106.982 idi?
Altın
112,119
IMPOSSIBLE IS NOTHING
yarın endex 72800 üstü kapanış inşallah..
Dr.ECU
çalkantılı bir hafta daha geliyor yinee .FULL malda olmamak lazım , en azından gün sonu nakitle kapamalı.
altınlar çamura düşsede yine değerinden birşey kaybetmez..
yataş-tire-golts -mardin çok güçlüler şu an favorilerimiz. Ame benim en favorim YATAŞ![]()
MARDİN 444 geçemezse geri döner.
rheag 150 geçmeli geçemezse tekrar geri gelir , geçerse 180 lere kadar yolu açık.
boluc bilançodan sonra değerlemede çıkan değer 7 .Gidermi gitmezmi bilinmez.
Kront gelen bilanço 5.50 diyor ama dikkatli olmak lazım mal kucakta kalmasın
BJK DESP VE ORGE SAT KONUMUNDA
Uzun vade INDES güzel duruyor.
krstl-tspor-flap-anacm-nthol-tire-anelt-izmdc-tkfen-arsan-buluc-rheag-doas-enka-deva-şişe-mrdn mal alımı olanlar
TSPOR Haftaya salıya kadar 178 de kalmaz altında kaparsa saman alevi olur dikkatli olmak lazım , Bana göre tspor zaten amaçsız yürüyor.
nugyo 400 altı stop üstü kalırsa her an sürprizi yapabilir , alan 20 kademe üstüne satış emri girebilir![]()
OTKAR 89 Değerse alınabilir.
GOODY 68 Değerse kademeli alınabilir.
Dr.ECU
Karayılan yakalanmıştır inşallah...
Dr.ECU
Piyasanin icine fena ettiler
Kchol
Tupras
Yapi kredi
Dohol
Koc grubu guzel bir kar aciklayacak
Dohol ay sonu enerji ihalesi var belki padişah hediye verebilir 5n1k röportaj verdi beyfendi zaten kagit borsada 420 trilyon reelde 2.5katrilyon bedava
Petrol uzun vadede alinabilir emtia olarak
Altin peak yaptı bence
Dolar tamamiyle japonya cin suriye gelismelere endekslendi 3 gelecek gibi tekrardan
Benim şahsi görüşüm bu yönde
Ytd.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
1 sene kadar beklicek sekılde şu an dolar almak mantıklımıdır?? Altın zaten uctu dahada cıkacagını dusunmuyorum ?!?!
Revo
Tupras geldi cok sukur![]()
Dr.ECU
Bu işte usta olmuş arkadaşlarım abilerim, garanti bezdirdi beni yatırım hesabı açayım dedim açılacak diyorlar açılmıyor git gel yoruldum uğraşmaktan bıraktım kendi haline.
Şimdi bir aracı kurum kullanayım diyorum güvenilir, günlük pickleri bana sms olur notification olur gönderebilecek aracı kurum tavsiyeleriniz nelerdir ?
Birde alt limit olmaması iyi olur çünkü ilk etapta çok ufak miktarlar yatırarak başlayacağım.
Teşekkürler.
Dr.ECU
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)