Ykb makası sebebiyle bugün 5.3878'i yakalamıştım. Sabaha yine 5.3x gelecek gibi. Portföyde ortalamayı düşürmeye fırsat doğabilir.
Ykb makası sebebiyle bugün 5.3878'i yakalamıştım. Sabaha yine 5.3x gelecek gibi. Portföyde ortalamayı düşürmeye fırsat doğabilir.
İyide nereye kadar devam edecek bu? Mevzuu seçim iss eğer. Seçim sonrası kopup gidecekmi dolar?
Rövanşı seçim sonrasına bırakacaklarını sanmıyorum kişisel olarak. Dün borsadan ciddi bir çıkış oldu. Normal parasal hacmin neredeyse %50 fazlası. T+2 gün Cuma yani yarın paraları hesaplarına geçmiş olacak. Peki bizim düşündüğümüz gibi kaçıp gitmek istiyorlarsa ne yapacaklardır? Parayı dövize çevirip ülkeyi terk etmeleri gerekiyor. Bu yüzden özellikle yarın dövizde ciddi bir savaş olacaktır diyorum. Çok ütopik gözükse de 6'lara kadar dahi sürmek isteyebilirler. Başarabilirler mi göreceğiz. Elimizde buna karşı bir önlem var mı? Bilmiyorum, aklıma gelmiyor.
-Sonuç olarak bu adamlar profesyonel. Bizim gibi olaylara duygusal bakıp küseceklerini zannetmiyorum. Er ya da geç piyasaya da girişi yapacaklardır. Ucuz malı buldular mı kaçırmazlar başına üşüşeceklerdir. Doğanın kanunu bu. Bugün ve yarında borsadan çıkışlar olursa o zaman devamı daha da trajik olur ve aynı zamanda fırsatlara daha da açık olur. İyi değerlendirmek gerekir
eleştiri gizli hayranlıktır.
tfx'deki makas aralığı şaka gibi burası böyle ise diger bankaları düşünemiyorum.
☻/
/▌
/ \
olaylar şaka gibi gelişiyor. bugün alım fırsatı vermeyebilir, enteresan şeyler olacak. gardınızı alın. gerekirse tatile çıkın. ben dün fırsatları değerlendirdim 50+ bozduklarımı 39-40lardan çevirdim. ben tatile çıkıyorum size iyi savaşlar. ytd.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
viopta mart kontratları hariç hepsi çok yukarıda teorik fiyatın 20-30 kuruş üstünde
bugünü bir takip edicem fiyatların dengesi biraz şaşmış durumda ama bankalar parite artmamasına rağmen viop kontratlarını arttırıyorlar
kesin emin olmamakla birlikte sağlam bir rövanş geliyor gibi görünüyor..
gün içi yazarım gözlemlerimi
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu seviyelerden bile girilir mi usd ye?
üstadların yorumuna açıktır.
bir endişem var. herkes diyor ki seçim sonrası bu iş kopacak ve dolar euro çıkacak. peki ekonomistlerin sürekli dile getirdiği imf 'den borç alımı (75 milyar dolar) gerçekleşirse ne olur ?
bu alınan borç seçim sonrası yaşanması muhtemel dolar/euro sıçrayışlarını tutabilir mi ?
soruyu sormamdaki amaç ise şu, seçim sonrası sıçramazsa eğer elde tutmanın hiçbir manası yok. maliyete göre yüksekte fiyat bulup satmak mantıklı diyeceğim.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
imfden para almak iyi bir haber
ama imfden para alıyorsan sen iyi değilsin demektir
arjantin imf ile anlaştıktan sonra pezo %50 değer kaybetti
sonra bir kısmını verdi aldı ama şu an o %50 üzerinde değer kaybı sürüyor
usdars 44e dayandı
usdbrl 4e dayandı
gelişmekte olan ülkelerde işler kötü
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu arada dün yazdığımı strateji üzerine biraz düşündüm formulize ettim.
Endeks 30 daki tüm hisselerin endeks üzerinde etkilerine göre long pozisyon açıcan.
Yani toplam paranın %8.8 ile garan %4.2 si ile isctr %8.5 akbank %5 thyao.. gibi 30 hissede de pozisyon açıcan ama oranlara dikkat ederek. Ona göre de viop kısa pozisyon açacaksın. Aradaki makas 8000 puan. 1 ayda yüzde yüz garantili %6-7 kar.
Everyday I ** çapuling...
bu arada sarı kafalar iş başında. tatile çıkayım dedim ama tekrar ekran başına geçsem mi diye düşünmeye başladım...
https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...bilir-4161233/
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)