Oh be dünya varmış. İşler acayip açıldı. Kriz mriz kalmadı bak şimdi...
Oh be dünya varmış. İşler acayip açıldı. Kriz mriz kalmadı bak şimdi...
bir miktar panikçileri yedikten sonra ufaktan usd longa bi döndüm bakalım ne olacak
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
5,78 ve 5,80 e sat emri koyacaktım. Daha da artarsa diye koymadım : )
Merak ettiğim keşke az bir şey koysaydım denemek için. Acaba o ilk tepkide satarmıydı 5,80 den.
şimdi esas belirleyici olan tl pozisyonundan %24 faiz alan yabancı yatırımcı %19,75 faizle pozisyonunu sürdürecek mi? kapatacak mı? tersine mi dönecek?
burada hesaplamanın içine libor-enflasyon-gösterge faizi-cds gibi kalemler giriyor
sonra birde siyasi riskler (s 400-yaptırımlar-kıbrıs)
ha birde fed-ecb
ölme eşşeğim ölme gel hesaplada abilere görüş bildir sonra insanlar pozisyon açsınlar sonra birileri masa başı pazarlıkla kuru ters çevirsin sen yanıldığınla kal falan filan
bence 250 indirilseydi kur şu an 5.50lerde olurdu ve kalıcı olarak enflasyona poz etkisi olurdu yıl sonuna kadar 650 indirirdin riski azaltırdın cds düşerdi vs, vs, ama şimdi 425 indirmek yıl sonu beklentilerini 800lere taşıyacaktır bu da tldeki yatırımcı için olumlu bir senaryo değil
akşam ecb haftaya da fed var sanırım yatırımcının da kafası karışık belkide 19,75 te güzel faiz diyecektir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
300 dolarım var satayımmı
www.honda-tech.com
Faiz beklenenden fazla düşmedi mi şimdi? Kur neden düşüyor. Trump'ın bir tweetiyle yer yerinden oynardı eskiden. Kurun bu kadar stabil gitmesinin bir sebebi var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)