bu kur kamu satışları olmasa çoktan 6.24leri görmüştü
peki kamu bankalarında kaynak kalmayınca ne olacak?
hele birde insanlar paralarını banklardan ceplerine isterlerse?
bu kur kamu satışları olmasa çoktan 6.24leri görmüştü
peki kamu bankalarında kaynak kalmayınca ne olacak?
hele birde insanlar paralarını banklardan ceplerine isterlerse?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
@rebelh aşağı doğru baya dalgalanıyor, satış için uygun yerde miyiz?
Şu an döviz pamuk ipliğiyle bağlı satış için güzel rakamlar ama ağızdan çıkacak lafa göre yukarı devamda edebilir yumuşak sözlerle aşağıda hareket edebilir.
bist -3,20 kur +0,50
iyi bakalım..
bi ara ne güzel viopa geliolardı aha dioduk mb satıyor kıyıdan köşeden tutup alıyorduk şimdi direk londraya satıyorlar biz nemalanamıyoruz
yaptırım açıklanırsa 6.40lar bile görülebilir haberiniz olsun
borsa - 5
neden? çünkü trump yaptırımlar geliyor dedi diye
yaptırımlar gelirse ülkeyi kapatıp gidicez demekki
Son birkac gundur aklimda. Bunlarin bankalardaki $$ lara el koyabilme ihtimalleri nedir? Bugune kadar yok artik onuda yapmazlar artik dedigimiz herseyi yaptilarda boyle bir ihtimal olabilirmi?
nedendir bilmiyorum ama bana acayip bi orta oyunu oynanıyormuş gibi geliyor. sanki tüm tepkiler, konuşmalar, aksiyonlar önceden planlanmış da bir bir sahneye konuyor gibi hissediyorum. sanki trump bizimkilere ben şu gün şöyle şöyle yapıcam dedi, bizimkiler de o zaman biz de şöyle şöyle yapalım tamam mı dediler; trump ben falanca gün size şöyle giydiririm sonrasında da şöyle şöyle okşarım sizi biraz dedi, bizimkiler de o zaman biz de önce şöyle bi cevap veririz sonra da iç politikaya dönük şöyle mesajlar veririz falan dediler. en sonunda da 13 kasım'da rte abd'ye gidince işi bağlayıp nihayete erdiririz diye bi anlaşma yaptılar gibi geliyor. ama anlaşmada neler var onu anlayamıyorum bi türlü.
bu ab'nin yaptırım kararları falan da bi senaryo parçası gibi, komik komik rakamlar. fransa silah ambargosu uygulayacakmış, son 10 yılda toplam 20 milyon usd silah almışız. son 5 yılda nerdeyse hiç almamışız. yani hep danışıklı dövüş gibi, acayip acayip hareketler![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)