-
Arazi araçlarındaki (Yaban TV nin konsepti gereği arazi araçları) AWD 4WD 4H 4L gibi terimlerin ne olduğu, nasıl kullanılması gerektiği, hangi yol ve hava şartlarında neyin nasıl kullanılması gerektiği, yine hangi koşullarda hangisinin avantajlı olduğu gibi bilgiler olabilir.
ve tabiiki eklemeliyim ki programınızı çok beğendim, çok başarılıymış tebrik ederim.
-
Murat Abi Merhaba.
Toplamda 8 senedir sektörde otomobil programlarımız devam ediyor. Güncel olarakta 2 adet programımız var yayında zaten. İşin içinde biri olarak izlerken keyif aldım fazlasıyla. Bundaki en büyük payda tabiki de maddi anlamda bir getiri beklemeden bu işi yapabilmek. Hal böyle olunca hem diyaloglar daha samimi olabiliyor hemde kullanılan dil bile daha bizden oluyor. Tebrik ederim tekrardan. Tv sitesi üzerinden parça parça videolara erişebildim. Tamamını izleyebileceğimiz bir kaynak var mı yada tekrar yayınları var mı acaba ?
-
Tesekkur ederim arkadaslar. Herseyi dohaclama yaptim,1 satir metin bile yoktu :)
Devam edersem 4 cekerleri konu edecegim,detayina kadar girecegim....
Buarada bu islerin begenisi nasil oluyor bilmiyorum ama oneri ve tavsiyelerinizi yaban tv ye iletin guzel olur
-
Youtube a yukleyebilirseniz programi kaciranlar icin takip edilebilir olabilir
-
Murat Bey benim görüşüm şöyle;aracı alırken araç sahibinden sorunları kendi ağzıyla dile getirse,problemler çözüldükten sonra araç sahibiyle birlikte test edilse sanki daha iyi olabilir.Sakın yanlış anlamayın benimki sadece bir öneri.
-
Programın HD kayıtları varsa youtube yüklenir. Bende fuar bölümünü merak ediyorum.
-
Yountube isini soyliyecegim kesin.
Arac sahibi oldugu zaman icine daha fazla is giriyor,program daha karmasik oluyor. İlk bolumde yaplim dedik sonra oralari kestik. Ne kadar basit okadar guzel :)
Fuar bolumu guzel olmus olmali,sadece 5 marka cektim...
-
Programın en güzel tarafı kullanıcı açısından yaklaşılmış olması, yalın bir dile sahip ve yapmacık diyalog yok, çok beğendim umarım devamı gelir.
-
Tesekkur ederim,tamda buydu yakalamak istedigim! Duymak cok guzel,sagolun...
-
abi program guzel akıcı ve sade
eleştiri değilde bi önerim var diy konusu yapılabılır
yanı bi sorunu sanayıye gelmeden evın onunde nasıl cozebılırız tarzı bı yaklasımda olabılır programın ıcınde
-
Bunuda dusunuyorum,guzel fikir. Yorumlarin icin tesekkur ederim...
-
Eger devam edersem ilk programda GT3 ve bir 4X4'u konu edecegim...👍
-
Izlerken cok keyif aldim 1 den basladim hepsini izleyecegim tek tek
Televizyonda bukadar sacma sapan program varken umarim biten sizinki olmaz .
-
Suan Yaban TV'de Usta programini izliyorum,tatilde denk gelecegim hic aklima gelmezdi ;)
Haftada 11 kez yayinliyorlarmis,program cok istek aliyormus vs vs....
Yahu hatira olsun diye kabul etmistim,nerelere gelmis.
-
Anammmm barışıma bak hele.. :D dükkana geleyimde bi ıslatalım..hesapta 1 senedir adama mangal yapıcam program vesilesiyle yırttım oba ısmarlatayım naiahahaha :D murat abi harika olmuş valla çok beğendim,bende diyorum bu insanlar çekiyo cekıyo bişeylerde nerde yayınlanıyo..nihayet görebildim..inşallah sürekli izlemeye calısıcam..
Ben ilk sayfadaki linki izledim,müsayit zamanda oturup kac tane varsa izliycem..bu arada bi imza verirsin artık..bide masada cok samımıyız gıbı poz da verdikmi ben yürürüm..en az 4 hatunu var bu stratejinin :D
-
-
cok güzel olmuş. devamını da bekleriz.
-
Hakan sen alem adamsin kardesim :)
Bugun saat 8'deymis,bu hafta yine 11 adet yayin var gorunuyor. Bu ne yahu...
Denk gelirsem izleyecegim.
Tesekkur ederim guzel yorumlar icin. Bilmem varmi ama yaban tv ye iyi kotu elestri yaparsaniz sevinirim.
-
Bu aksam 8'de yeni bolum yayinlaniyous. Bu sefer izleyecegim. :)