User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Garanti Bank. Kart Aidatı

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Garanti Bank. Kart Aidatı

Geçen sene arkadaşlarım işbankasından kart aidatı diye kesilen paraları öğrenci olduğunu belirterek geri almışlardı, bu yılda aldılar. Bende danışayım diye ege üni deki garanti şubesine gittim dedim böyle böyle. Bizde olmuyor diyip yolladı pek iplemedi gibime geldi acaba Garanti ana şubesıne dilekçe yazıp yollasam öğrenci olduğumu belirtsem bu parayı geri yatırırlarmı Garantiden bu şekilde parasını alan varmı ?
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti ana şubesine falan gerek yok, müşteri hizmetleri arayıp biraz cazgırlık yap, bu ne kardeşim aidat ücreti diye kesiyorsunuz diğer kartlarımın hiç birisinden kesilmiyor alacaksanız iptal edin benim ihtiyacım yok böyle bir karta zaten diyerek geri alabilirsin. Zira, ben hepsini bu şekilde geri aldım.

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Müşteri hizmetlerini araman daha mantıklı. Ben öğrenci değilim fakat 1 yıl daha kartı kapatmama sözü verdim, bonus, american express kartlarından aldıkları kart aidatlarını fazla fazla bonus olarak karta yüklediler.

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hesabın üniversiteli hesabı olarak açıldıysa aidat alınmaz. Sana normal kart verilmiş.
    Öğrenci belgenle şubeye gidebilirsin, olmazsa merkeze fakslarsın.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öğrenci olsan da olmasan da kart parasını geri alabilirsin. En kötü tüketici haklarına başvurur öyle alırsın.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer maaşınız Garantiye yatıyorsa'da banka ile işverenin yaptıgı sözleşmede kk aidatı alınmayacak ibaresi varsada geri iade alabilirsiniz.Bilginiz olsun
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer maaşınız Garantiye yatıyorsa'da banka ile işverenin yaptıgı sözleşmede kk aidatı alınmayacak ibaresi varsada geri iade alabilirsiniz.Bilginiz olsun
    İade zaten geri yapılır geri iade kullanımı doğru değildir abi.

Az önce Garanti'yi aradım benimde eskiden kalma maaş hesabım vardı. Para kesmişsiniz iade etmezseniz kapatırım diye rest çektim. Peki efendim kapatalım dediler. Geri de dönemedim. Hesabım kapanmış oldu.

sirhot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla senelerdir müşteri hizmetlerini arayıp yaptıgınız yasal değil kartımı kapatın vs vs diye geri iade ettiriyorum. İşin kolay yolu bu biraz sert çıkın yeter bugüne kadar geri iadesini alamadıgım aidat olmadı

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana 71 tl gelmişti ve itiraz ettim 2014 yılından 2015 yılının aidatını istiyorlardı bende kartı kapatın dedim ve bu şekilde olursa ve kartı kapatmazsam aidat kadar bonus yükleyeceklerini söylediler, bende kartın kapanması ve aidatın alınmaması üzerine ısrar ettim ve olayı sosyal medyaya taşıdım, kartı 110 küsür gün kullanmadığım için "tamamen şans ve hakkımmış" talebimi kabul edip aidatı iptal edip kartı kapattılar, belli bir süre üzerinde pasif kalınca aidatı almıyorlarmış, aslında gene de alıyorlar fakat siz fark edip itiraz edince direk iade, size yardımcı olur mu bilemiyorum fakat başımdan bu şekilde bir olay geçmişti, lazım olabilir diye paylaşıyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu yazılanlar uzerıne konustum daha bugun bı tane kredı kartım geldı garantıden. sordum; eksternızde boyle bır tutar gordugunuzde ( kart aıdatı ) dırek bızı arayın, o gune ozel fırsat ve kampanyalar ıle bırlıkte ucretı bı sekılde sıze fırsata cevırırız. ( bonus eklemekten bahsedıyorlar muhtelemen ) dedi. tamam dedım, 6 ay sonra ılk ucret yansıyacakmış bakalım gorelım .

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Halen öğrenci isen iptal etmeleri lazım ama garantiye pek güvenmiyorum

Tüketici derneğine kredilerin masraf iadesi için başvurduğumuzda artık kredi kartlarınkini iptal edemiyoruz, müşteri hizmetlerini arayıp şansınızı deneyin demişlerdi.. Herkese her zaman tehdit vari konuşma işe yaramıyor malesef Kart limiti düşükse,harcamalar az ise,ödemeler düzenli değil ise vs vs diye gider bu kapatın ozaman dediğinizde içinizde patlar

World kartta aidatı iptal edin dediğimde 3 ay içinde 700TL'lik alışveriş yaparsanız iptal edebiliriz dediler kabul ettim.

Bonus'ta sadece 30TL hediye bonus teklif ettiler ve 1 hafta içinde kullanmak kaydıyla..Geri kalan 40TL'yi bana kitlemeye çalıştılar anında kapattırdım kartı.Diğer bankalar iptal ederken garantinin etmemesine uyuz oldum. Şimdi her gün arıyolar hediye bonus verelim size özel kampanya sunalım falan fişman..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Personeli olarak söyleyeyim Bonus Flexi ve Bonus Genç (18-23 yaş) kart haricinde her karttan aidat alınır.
    Aidat alınmıyor diye bir şey söz konusu değil. Çağrı Merkezini aradığınızda iptali profiline uygunsanız o zaman bonus yüklemesi yapılabilir.

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sikayetvar.com'a hemen bir üyelik oluşturun ve şikayetinizi yazın. İşbankası aidat kestiğinde hemen şikayet ettim, 1 saat sonra telefon çaldı. Paranız en kısa sürede hesaba geçecektir diye ve sabahta sms geldi hesaba geçti diye. Sonra tekrar aradılar Memnuniyet budur bence
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben garantiyi avukata verdim, yakinda 180tl kart aidat ucretini geri alacagim.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

em-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi kartinda bonus puaniniz varsa onlari harcayin sonra arayin musteri hizmetlerini kart aidat ucreti yansimis diyin musteri hizmetleri size birkac birsey soyleyecek dinleyin sonrada ucretin iptalini isteyin eger iptal edemeyiz derse kartin iptalini isteyin size teklif sunacaktir bir yil kartinizi kapatmama sozu vererek bir sonraki ekstreye indirim yada bonus yuklemesi yapicaklardir
    1.6 ies 34VY7723
    1.4 is 34TT0011

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben garantiyi avukata verdim, yakinda 180tl kart aidat ucretini geri alacagim.
    peşinden garanti sana geri dava açıcak hem ödediği parayı faiziyle alacak bide avukat masraflarını ödeyeceksiniz maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan garanti para iadesi yapmıyor diye biliyorum. Benden kestiler bonus vermek istediler kabul etmedim kartı kapattım yine de bonus teklif edip durdular nakit paramı vermedi şerefsizler.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben geçen sene garantiden 60 lira kart aidatına karşılık 60 lira bonus almıştım. ama iş'te üniversiteli'nin aidatını iptal ettirmemiştim.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Personeli olarak söyleyeyim Bonus Flexi ve Bonus Genç (18-23 yaş) kart haricinde her karttan aidat alınır.
    Aidat alınmıyor diye bir şey söz konusu değil. Çağrı Merkezini aradığınızda iptali profiline uygunsanız o zaman bonus yüklemesi yapılabilir.
    İptal profilinin içeriği nedir ? Kredi kartı aidatlarını ödemedim hiç bir zaman.

Peki banka kartı aidatı için ne yapılabilir ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler