G2 olabilir ama biraz hassas cihaz dusmelere karsi. Bende huawei g7 oneririm. Yada online satislardan indirimle bulabilirsen sony z1 falan denk getirmeye calisin.
G2 olabilir ama biraz hassas cihaz dusmelere karsi. Bende huawei g7 oneririm. Yada online satislardan indirimle bulabilirsen sony z1 falan denk getirmeye calisin.
Bu paralara LG G2 3 kuruşa 5 köfte almaktır.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
4 gb ram var zenfone 2'de
Zenfone 2'yi bizzat incelemedim ama kullanıcı yorumları performans olarak iyi bazı programlar intel islemci ile gariplikler yasanabiliyormus sanırım , kamera zayıf
Tabi 32 gb hafıza 4 gb ram olan makinenin o fiyatta gelmesini kimse beklemiyordu bence biraz dusmesini beklemek lazım
Pardon hata benim zenfone5 sandim . Zenfone 2 yurt disi incelemelerinde donanimsal olmasada yazilimsal sikintilaro var deniyodu.
Meizu mx4 u bilmeyenler varsa siddetle tavsiye ederim bencmarkta note4 den iyi puani var. Ve 1150 tl.
Islemciai iyi
kamera xperia z3
ozellikleri guzel
ekrani cok iyi
300 Tl daha ekleyip paralel ithalat lg g3 32 gb alabilirsiniz.Servis konusunda çekinceniz olmasın amcam telefonu düşürüp kırdı parasıyla yaptırırız diye servise yolladılar 2 gün sonra hiç para almadan ekranı değiştirip yolladılar.Ben zenfonu 16 gün önce yolladım daha tamire başlammışlar ve tek sorunu şarj olmaması
http://kiyas.la/
Bu site işine yarayacaktır.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Lg G2, Huawei G7(batarya konusunda iyi yoksa donanim Gm 4G ile aynı),Meizu M1 note(yeni girdi iyi cihazdir),Xperia C4
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...17714086/detay
hayırlı olsun.
Uygulamalar arasında takılmalar oluyormu bi arkadaşım a5 aldı sanki arada tekliyor gibi yorumladı bende a7 düşünüyordum ama 1700 tl çok o telefona.
Ayrıca alacağınız cihazlara dikkat edin LTE 150 mbps olsun sonra biri whatsup'tan mesaj atıyor 10 dk sonra düşüyor ekrana.
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
1000 tl bandında aradığım özellikler
Mümkünse su/toz korumalı seçenek sony m4
Kamerası iyi olsun en az f/2.0 Lens seçenek sony m4
Telefonun sürati iyi olsunm seçenek Gerçek 8 çekirdekliler (hyper threading değil aynı anda çalışan 8'ler ) ve intelli asuslar
Şebeke ile iletişim süratli olsun seçenekler Sony m4 + Samsung 150 Lte'ler generallerde ve huawede bunlar çok az olan modellerde performansı düşük.
64 bit olsun android 5.0 ve üstünü yükleyebilsin.
Sony m4 biraz daha hızlı olaydı kaçırmazdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)