Arkadaşlar,benim kardeşde Üsküdar Üniversitesi Sosyal Hizmetleri kazanmış.%75 burslu.Açıkcası ben özele gitmesine karşıydım.Bu tür okulların burslu okutmamak için elinden geleni yapacaklarını düşünüyorum ama yanılıyor da olabilirim.Bölüm güzel bölüm duyduğum kadarıyla ama bakalım nolacak.Senelik ücreti 6000 tl civarı diyor ama pavyon hesabına döner diye tırsıyorum ilerde.
Ben okulu bıraktım 2011 in Nisan ayında sonraki ilk sene tekrar dersaneye yazıldım. Tesadüf o ki yine Kıbrısta okuyan Antalya'lı bi arkadaşım ile Antalya'da karşılaştık . Burada ne yapıyorsun diye sormuştum okulu bıraktıığını söylemişti bende bıraktım diyince hem şaşırdık hem güldük.Normalde yeni mezun olmuş olmam gerekiyordu fakat sınıf arkadaşlarıma bakıyorum hala 2. veya 3. sınıfa yeni geçmişler![]()
yok yok yüzde 75 bursluyum ama yurt iyi artırıyo fiyatı tek kişilik isteyincebu kktc ehliyeti türkiyede geçicekmi peki ömür boyu
vti her zaman alınır sıkıntı yok iş olsun gelecek olsunda zaten araba bütçem ayrı
kıbrıs diyince aklıma gelen tek kişi yemin ederim birde bu konu dan sonra mbuğra okul daşım benim![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)