bana uyar kardeşim :) yemek işi daha zevkli bak orda kesin saplarım baya kiloluyum :)
Printable View
bana uyar kardeşim :) yemek işi daha zevkli bak orda kesin saplarım baya kiloluyum :)
Onda da benim iddam yok valla 1.5 dedğime bakma üst limit yok dibine vurabilirsin iskenderin.yarışırken baya efor sarfedeceksin çünkü :D
konuyla alakalı değil ama bursadan biri ile alışveriş yapacaz çocukta ne telefon ne bişi var bi face var ne iş çözemedim cevren nasıldır bursada?
özelden yaz çözeyim abi
2 tane polo cup 2260 turbo 11lt enjektör ve yazılım setup ında suan abi. Cup ların birinin daha enjektörler takılmadı ; diğerinin parçalar bagajda ustayı bekliyoruz dükkan yoğun diye. 2.0 pd140 dsg jettaya 2260 yaptık haftaiçi yazılım yapılcak. 3 tane kpro typer 2-3 tane max stage 2+ Ve stock tsi ; 106 filan kim müsait olursa arabaların ayarı bitince toplayıp gelicem. Adapazarınıda hızlandırdık adapazarlı olduk :) b18c ef nin işi daha çok var :)
Bi hafta öncesinden haberleşip kalabalıl bi toplanalım abi :) sakarya bursa bağınıda ben kurayım :)
Gelin valla kardeşim problem yok :) burda da var pd130 umuz vs :) dener eğleniriz
semi artik o sana teklif getirecek ne zaman deniyoruz diye biraz sabirli ol :)
K20 den bahsediyosun sanırım :) yine aramaz o beni