valla onu ne desem yanlıs solerım cunku sattıgımız araca boyatıp taktık sattık hıc sormadım
Printable View
valla onu ne desem yanlıs solerım cunku sattıgımız araca boyatıp taktık sattık hıc sormadım
İstanbul anadolu yakasında bu işi ucuza yapan bir yer yokmu
Konuyu ben de takipteyim ilaç oldu. Zımpara işlemini bitirdim sayılır ama boya kısmında tıkandık. Ankara'da varsa boyatacak hep beraber verebiliriz eğer fiyat için de bize bir avantajı olacaksa.
aracımın jantlarında eğiklik var ufak tefek nerde yaptırabilirim?
offsetli jant krom çerçeve mevcut.
önceden ince jant ta yaptırmıştık babamın aracın jantlarını gayette güzel olmuştu ama tavsiye alsam iyi olur.
Ankara da baya kişi varız anlaşılan iş yaptıracak. İyi bir yer bulup güzel bir fiyat alabiliriz gibi gözüküyor :)
Umarım işi layığı ile yapan bir usta bulabiliriz.
gerçekten şaşırıyorum 4 jant nasıl 700 e boyanıyor bazen abartıldıgnı düşünüyorum
Benim eg aracım için jant boyamayı boyatmayı dusunuyorum ama cok kararsızım jantlarımda oyle cızık yok sadece benden oncekı sahıbı gun metal e boyamıs ve boya atıkları olustu oyuzden metalık gri şoyle vti jantı rengine dondermeyı dusunuyorum kendım boyamayı dusunuyorum arkadaslar sızce sprey boyayla ne kadar dayanıklı olur kendı ugrasmama deger mı? teşekkurler sımdıden ılgılenen ılgılenmeyen herkese.
Bende kesinlikle sizinle aynı görüşteyim. Ben 300-400' lü rakamlarıda abartı buluyorum. Hani hakkıdır bişey diyemem ama çok abi :)
Alttaki boyayı zımpara veya boya sökücü ile almazsanız zamanla alttaki boya günyüzüne çıkmaya başlıyor. Benim jantlarda önceden siyah boya atılmış sonra benden önceki sahibi griye boyamış, artık ön jantlar gunmetal gibi olmuştu. Alttaki siyah yavaştan gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Ben kendim boyayacağım ama Plasti-Dip ile astar vs atmadan direk atarsam tek katla kurtarabilirmiyim diye düşünüyorum.
Jant kenarındaki hasarlar için macun alın ortalama 15tl 3 farklı kalınlıkta zımpara 6tl Sprey şeklinde astar toplamda2 adet 20 tl ve istediğiniz rengi bastırdığınız sprey t adet 20 tl toplam maliyeti bu olur arkadaşlar kendiniz yapın jantı lastikten ayırmak şart değil ama temiz olsun derseniz yapmakta fayda var.
Teşekkürler arkadaşlar. Ali bence plasti dip yapma şu resmi görünce jantı sürtsen yanlışlıkla soyulacagını dusunuyorum janttan.
http://i64.tinypic.com/2n9fdcx.jpg
Performa ve Yıldız Jant (İvedik) ile telefonda görüştüm. 17' Jant için 350 lira tutuyormuş boya işleri.
Standart interlagos jantları nasıl cilalı yapıyorlar bilgisi olan var mı?
Ben zımparaya başladım :) Sonrasında boya, astar ve verniğini alıp babamın arkaşının kaporta-boya dükkanında boyattırcam. Sprey boya ile kendim boyasam çabuk dökülür diye girmiyorum.
varsa kumlama yapıp boyatmak en temızı
Benim zımparam bitti. Üzerine astar atıp sprey boyayla boyamaya karar verdim. Üzerine de yeni bir vernik keşfettik onu atıp bu sezonu geçiricem. Eğer başarılı olursa toplam maliyetim; 70 lira civarı olacak gibi duruyor. Olmazsa giden 70 lira olur. Geçen sezon boyacıda fırın boyayla boyattım o boya da döküldü sonuçta.
Tek kat boya icin kumlama gereksiz olur bence. Zimpara isi duz zeminli jantlarda kolay olur digerlerinde zor olur.