2 sene önce polatlıdan arkadaşımın kız arkadaşına polo aldılar, pert çıktı araç.
resmi göstereceğim bu adam mıydı diye.
gerçekten güzel paylaşım teşekkürler.
2 sene önce polatlıdan arkadaşımın kız arkadaşına polo aldılar, pert çıktı araç.
resmi göstereceğim bu adam mıydı diye.
gerçekten güzel paylaşım teşekkürler.
Doğrudur ayni adam. Ne yapabiliriz bu adamla alakalı ? Ben sattım aracı ama buna Bi ders olacak bisey yapmak Lazım
bende bunu anlamıyorum arabası pert kayıtlı olanların hıc bırının haberı yok hepsı arac basında yemın bıllah edıyo haberım yok sora bıde utanmadan helallık ıstıo serefsızler. gecmıs olsun orcun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21027119/detay
yeni bir ilan yine bu çeteden dikkat aman.
Bu insan müsveddelerinin bi iş yeri, ticaret siciline Kayıtlı bi şirketi vs var mı? Polatlı ticaret odası Başkanı'nı iyi tanıyorum aynı zamanda bizim yönetim kurulu üyemiz. Ticari hayatlarını sıfırlatabilirim diye düşünüyorum
Düz a3 mü bu ilanı kaldırmış bende 1.8 t bakıyorum a3 güvenecek adamda azaldı memlekette kim kime saplarsa bu nedir ya
bu yunus can isimli sahısın sattığı polo araçla ilgilenmiştim bende ilan pazartesi yayına girdi salı günü kalktı , bende arabayı kaçırdım diye üzülüyordum allah' ın sevdiği kuluymuşum meger
Konuyu okuyunca aklıma Organize İşler geldi birden....
Kimsede Allah korkusu kalmamiş. Bu tarz olaylari duymaktan bıktım. Arabanin ne halti varsa soyle 5 bin tl asaği sat, gece yatınca vicdanin rahat uyu. Sorsan herkez dürüst hala km dusurme için soranlar var. Azcık durust olun. Senelerdir su foruma uyeyim sonunda dayanamadım yazdim valla..
Beyler arac satışıyla biraderi ilgileniyor farklı isim ve telefon numaraları ile. Arac satıldıktan sonra telefon numarası iptal oluyor. Adı soyadı ve tc kimlik numarası vardı bende satış kağıdını kaybetmediysem.
Oktay öter. TC numarasına da bakcam.
Sonunda birisi hasar kaydını yazmış...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23921159/detay
Geçen gün bir araca bakıyorum adam inatla diyor ki önemli olan duruşu çıkan şeyler önemli değil diyor. Expertiz bile yaptırma gereği duymadım. Bazen çok konuşmak işe yaramıyor :)
Nasıl bir mantıktır. Diyorum ki bak expertiz yaptıracağım başka birşey çıkar mı diyorum bilmem diyor :D Sanki bedavaya almış arabayı