Arkadaşlar 99 ies civice yaklaşık 3 ay önce exedy daikin baskı balata alıp taktırdım baskı balata kaçırıyor. Aldığım parçacıya gittim ve durumu anlattım burun kırın etti zamanında niye getirmedin 3 ay geçmiş ne diyim ben gibilerinden tabi sonunda sök getir bende bunu direk distirübutöründne alıyorum gönderirim bakarlar dedi. Neyine bakacaklar diye sordum Kullanıcı hatasımı yoksa ürün sıkıntılımı diye bakarlar 1 hafta sürer dönmeleri falan dedi bende parçacıya deidm ki bu iş nasıl olacak şanzıman tekrar inecek usta tekrar şanzıman işçiliği isteyecek artı adam 1 hafta aracı şanzıman inik dükkanında niye tutsun artı kullanıcı hatasıda neymiş debrija basıkmı geziyoruz falan dedim ben ancak sana öyle yardımcı olurum gönderirim bakarlar dedi.. şimdi bu durumda ben ne yapmalıyım ilk etapta valoe takacaktım fiyatı uygun herkezde kullanıyor hemen hemen ama japonlarda kaçırma sorunu yapıyor en iyisi orjinal japon takmak diye ustalar uyardı bizde öle yaptık iyi bişey olsun japon olsun dedik 3 ayda baskı plaka sıyırmaya başladı sizce bu durumda ne yapılmalı ??