E tabi buda mümkün orjinal motoruna alıp biri sandığında sakladıysa :D ama sandıktan kalkmak için çok para isterler :p
Printable View
konuyu siler misiniz araç suan bizde asdasdasd
abi gozunu seviym 200.000€ olsaydı araç bendeydi yazmıssın,
hani 8000kmde bi m3 csl vardı 90-100 bin € istiolardı km orjinal, onu desen yine bi derece ama bu araç ?
115 bin euro ?
fotoğraflar bir bendemi gözükmüyo
[IMG]http://hizliresim.com/ZDvAB0[/IMG] deneme yapim bir
yorumunuzu nasıl değerlendireceğimi ne demek istediğinizi anlamadım desem :) bakın gülmeyin açım lan beyler aç :) kafama kan gitmiyor adana 40 derce dışarsı ben dün akşam yemeğinden beri damla su içmedim yahu :)
geyik bir yana ben aracı gerçekten sıfır bir 400-800kmde garaj içersinde tutulmuş bir araç sanarak 115,000 euroyu seve seve veririm demiştim
altınnn değğiiiilllmişşşşşş altın değillll!!!
ama size bir şey diyimmi altın değilsede beyaz altın yada en azından gümüşmüşşş beee beyler ya :) bence adamı yine tebrik etmek lazım eline koluna sağlık arkadaşın
Abi hayallerinin yıkıldığını görmek üzdü beni...boşver sen e30 falan o parayla ne güzel arabalar gelir... ferrari diyom abi...355 alınır restore edılmış miss gıbı binilir...efsaneyse oda efsane..yanlız bildiğin ciddi ciddi yazdım he...normalde çok zor ciddi yazarım ama içimi parcaladın be abi...rabbim bu mübarek günlerin hatrına senı sevdiğine kavustursun inşallah..
Ben hayatımda 10 doları yanyana görmedim kanka..ne muhattabı...dolar denen şey ne bu arada ??
Bi spekülasyon yapamadık be abi...ulan paranın gözü kör olsun olaydı 589 milyon dolarımız yapardık...
Hazır konusu varken sorim bir tane gümüş e30 m3 vardı tuning dergisinede çıkmıştı o nerelerde hiç lafı falanda geçmiyo :)