abi senin yorumlar bomba ya :D
Printable View
Babamın dediği bi laf geldi aklıma..." oglim sende sike sürülecek akıl yok..ne zaman senin bir poh olduğunu görecem çoh merak edıyorum..siktir ol git..."
Şuan babam 11 metre ötemde oturuyo...gudıp senın yazını gösterecem..diyecemki baba bak oğlin bir poh oldi ve yorumlarını begeniyorlar...
Eğer telefonu mabaadıma sokmassa tekrar yazarım ...
ahahaha lan evde kahkaha tufanı ya :D amcaya hürmetler.
Elektronik yardimcilardan ziyade,sasenin yol tutus ve uretim teknikleri.
Body roll olmayan-kafasi dalmayan yada cok iyi calisan amortisorler. Sert frende bile dagilmayan yol tutus. İsinmayan motor yagi yada debriyaj vs vs...
Bunlar bilinerek kullaniyorlarsa sorun yok ama ustune 25 senenin akil almaz yorgunlugu ve ulkemiz sartlarinda eskiyen bir otomobil.
Yurtdisindaki 25 yasindaki delikalilar bizdeki 10 yilliklardan daha diri duruyor malesef...(yol sartlari ve fiziki sartlar)
Hakan;yorumlarinin bir bolumunu alt alta yazsak Cem Yilmaz isi birakir,cirakligina baslar vall! Haha!
Euro değilde tl olsaydı alırdım :D
Benim ilgimi nedense cekmiyor.
Zamaninda kullandigim kondisyonda bulamayacagim icin ve saseye kadar soyup en ince civatasina kadar degistiricek sabir olmadigindan sanirim.
Bu isi hakkiyla yapan 3 arkadasim var,en kotu birinin arabasini alip kullanirim :)
Zamanında sahip olup keyfini almakta ilgi çekmemnin nedenlerinden olabilir.
Telefon ulaşamadığım bi yerdeydi anca yazabildim..kendisi şuan uyuyor kalkınca sölerim diyecemde buyuk ıhtımal unuturum gardasım :D
Abi cem yılmaz bile eskidi valla...bu devirde herkes cem yılmaz olmuş...ulen yine düşündürdüm...lanet olsun cok iyiyim :D
Lan yeni hesap açtım,hakan sağır yazın gözlüklü siyah beyaz resimli bi dingil görünce basın kabul edeyim..valla kımseye garezım yok..bi kaç ibne için komple ınstagramımı yaktım..çılgınım..futursuzum..asi bi yapıya sahibim..bozkırın tezenesiyim.. :D
bu tip tüm 'safkan' spor otomobillerin( klasik) değerli klan yegane sebeb üretilmiş olduğu yıllarda gerek görüntüleri gerek performansları ve zamanlarının ötesindeki teknolojileri. Bu gün konuşuyor olsak bile bu tip tüm dünyada taktir görmüş araçları üretildiği yıllarda konuşmak tartışmak gerekir.
O gun yollarda efsane olan araçların bu gün beğenilmemesi gayet normal siyah beyaz tv zamanından 4k teknolojiye geçtik :) ama hala azımsanmayacak hayranları var ve burda BMW'den bahsediyoruz. Eminki herkes biliyordur ama hatırlatayım hala dünya üzerinde atmosferik en hızlı motor BMW'de.
Yani sonuç ellemeyin e30 m3'e bide e46 m3 csl'ye :) hani gene sinan abilerin sattığı uçuk rakamlı e46 m3 csl varya resmi pcde duruyo resmen eriyorum namussuza :)
Geçenlerde Dikimevi'nde gri Z8i gördüm,orta yaşlı bir emmi sürüyordu,o an arabadan inip saygı duruşuna geçesim geldi,o nasıl bir güzellikti öyle..