User Tag List

Sayfa 4/21 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
391 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Bağdat Caddesi'nde Kaza

okn84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugunku kaza baya kotuydu ısıklarda bekleyenlerın arasına daldı bı anda arac kaldırımda oturan bırının bacakları koptu allah kımsenın basına vermesın ısıklarda karsıya gecmek ıcın beklerken aklına bıle gelmez boyle bı kaza bı cokta yaralı vardı bıtanesıde yakında bı ınsaatan alıswerıs yapmaya cıkmıs yaslı bı adamdı adamın arkadasları olayı duyup geldıler arabayı paramparca ettıler ama neye yarar sucsuz gunahsız yere hayatından oluyosun halada yarısanlar makas atanlar vardı s vırajındada ceza yedık dıye ellerınde ceza kagıtlarını sallıyolardı hala sacma sapan kullanamaya dewam edıyolar

yagizgokmen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugünkü olay beni çok sarstı feneryolu dünya göz hastahanesinin önünde ışıklarda masumca bekleyen insanlar öldü veya yaralandı ben en son gördüğümde kalp masajı yapıyorlardı ailesi geldi babası diye tahmin ediyorum yerde görünce attığı çığlığı duymanız lazımdı uzun süre kulaklarımdan gitmeyecek herhalde.gelenler arabayı bir güzel darma duman ettiler Allah yakınlarına sabır versin.bilirsiniz bisikletlilerin giydiği reflektörlü yelekler vardır bende sahilde bir abimizi gördüm ala ala koşarken o yelekten giymiş idi dedim ne güzel işini sağlama alıyor diye bisiklet antremanı bittikten sonra eve giderken ışıklarda o yeleği kan ve kanlı mendillerin arasında görünce bende kontrol gitti Allah hepimizi kazalardan korusun.

neothenew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demin dünya gözün önünden geçtim, polis araçları ve emniyet şeridini görünce tahmin etmiştim kötü bir şey olduğunu. Valla sokakta yürümeye korkar olduk mal gibi araç kullanan insan kılıklı yaratıklar yüzünden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay hala cok tazeyken bu gece göztepe kızıltoprak arasında yine bol yaralanmalı ölümlü bir kaza daha gerçekleşti. Bu bağdat caddesinin artık her an olaylı haline bir dur demeleri lazım
    selamiçeşmedeki astra degil mi kahve gibi bi rengi vardı ya da füme

caddede kaza yapabilmenin mantığını çok merak ediyorum trafik sıkışıktır öndekini görmezsin arkadan tıklarsın falan eyvallah da 4 şerit düz yolda ölümlü yaralanmalı kaza nedir arkadaş bu başarıya nasıl ulaşılır

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gece ki düpedüz katliam oldu
    Heryer çevirmeye alindi.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu geceki olay nedir arkadaşlar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlamayı zevk için yapan adam ya boş alanlarda sanayi vs ya da yolların boş olduğu zaman yapar bunlar gibi gösteriş için yapan itoğlu itler böyle milletin canını yakıyor işte internette izliyolar birilerini ben daha iyi yaparım diye dökülüyolar sokağa

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denecek hiç bir şey yok Allah belanızı zaten verecek de, biz de bu tarafta bişeyler yapsak artık elimiz boş durmasa..
    midem kalktı gece gece ya bu nasil ulke bu nasıl terörizm? kız arkadaşım staj için İstanbula gitmek istiyor geceleri uykum kaçtı a.q evlatları yüzünden ya resmen siktimin ülkesinde kanlı canlı insan 30 sn sonra yok olabiliyor, otoparkçı o.ç silah çekip adam vurması mı dersin, çiçekçi katili mi dersin, kol bacak koparan mı dersin, sayısız tacizci tecavüzcü oglan kılıklı at hırsızı mı dersin... Yemin ederim dünyayı ortadan tutup ikiye yarıp bi sallayıp silkeleyesim var, kansızlar bi dökülsün siktirolup gitsin amk.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha bu arada Ankara da çok farklıymış gibi algılanmasin, çok şükür burda da aynı bokun lacivertini yaşıyoruz.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana lanet olsun ınsan gıbı. serefsız kopek madem adama carptın al gotur hastaneye ınsanlık yap. paran mı yok araban luks ıllakı kaskon sıgortan vardır zaten butun masrafı karsılar. ama gel gor kı bu amk memleketınde fakırsen ol arkadas. yazık gunah ya Allah rahmet eylesın.
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TURBO BARAN'ı hatırlayan var mı?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alayının a koyım ben mal gıbı cahıl cahıl araba surenlerınde adaletınde. en cokta cahıl kendını bı *** sananların a koyım. bu forumdanda yapanlar var bunları.coğu egzozlu modlu araba sahıplrı buraya uye.gecen kozyatagında e36 ıkı tane bagırtıyor serıdınde yanlamaya calısıyor carrefourun ıcıne gırrdıler ordada aynı mallıklar allah akıl fıkır versın aynı seyler kendı baslarına gelsın inş

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında bi sticker yaptırılıp trafikte asla saçma sapan hareket yapmayan, kimseyi rahatsız etmeyecek olanlar, arabasına yapıştıracak. O etiketin olduğu araç hiçbir zaman abuk subuk bir şikayet almayyacak. Bir süre sonra polisi vatandaşı bile ayrı bi gözle bakar belkide. Tabi referansla verilecek fln etiketler vs vs. Bir tür temiz trafik kampanyası gibi bir şey.
    Bu öneri olmazsa başka bir kampanya şart ama. Hem insanlar ölüyor her eyden önce, hemde otomobil tutkunu olup efendi olan insanlarda zan altında kalıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün geceki olay neydi, beylikdüzünde bi araç yan yola girmişti ona şahit oldum ben baya trafik vardı gece saat 1-2 arası
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Caddenin sorunu değil bu sadece heryerde var .

Dün gece 12 de pistten çıktım eve gitmek için sağlı solllu her benzinlikte 30 otomobil minibüs garip garip gazlamalar ...
    Bundan yaklaşık bir ay önce de gene pistten çıktım gece 500 metre ilerde yerde biri yatıyor bir honda civic de bankete tırmanmış takla atmış güvenliğini alıp ambulansa bindirene kadar başındaydım şuurunu açık tutmaya çalıştım ...

Dümdüz yol hiç otomobil yok. Takla atarken arabanın içinden fırlamış sürücü belki tanıyanlar da vardır aranızdan ...

Sözüm şuki modifiyeli otomobilin yeri modifiyeli yol yani pisttir.

Başka insanların canına malına zarar vermek istemeyen ama modifiyeli otomobili seven adamın yeride pisttir.

Aksini yapan iyi niyetliyiz biz modifikciyiz diye çıkmasın ortalara sokakta 100 modlu otomobil varsa 98 i hırbo öküz maganda . Bu ülkede modifiye 2 far ampulu 1 filitre unutmayın bunu ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ınsanlar arabayla bısıler ıspat etme pesınde en kralı benım en ıyı ben surerım dıye baslıyor snra patlıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selamiçeşmedeki astra degil mi kahve gibi bi rengi vardı ya da füme a

caddede kaza yapabilmenin mantığını çok merak ediyorum trafik sıkışıktır öndekini görmezsin arkadan tıklarsın falan eyvallah da 4 şerit düz yolda ölümlü yaralanmalı kaza nedir arkadaş bu başarıya nasıl ulaşılır
    araç ya bej rengi kia ceeddi yada hyundai i30

okn84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eger dun aksamkı kazadan bahsedıyosanız arac i20 beyaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)