Furkan 22.30 civari calindi motor bu arada 10 sn icinde calmislar calan motor yine gri ve racing tarzi iki kisi takip ediyolar bufeye girdikleri anda iterek goturuyorlar
Motorun sahibi de site üyesi. Her gün yollardayız; motor sesi duyduk mu, gördük mü dikkat edersek çok iyi olur.
Ayrıca çok geçmiş olsun Halo.
K.
Geçen hafta Altın elbiseli adam(Barkın B.) dinlerken 2. 1000RR'ını da çaldırdığının konusu geçti..Emniyetin kendisine söylediğine göre şu aralar en çok çalınan modelmiş..Umarım bir an önce izine ulaşılır,çok geçmiş olsun..
Geçmiş olsun .2 gün önce kapsamlı bi operasyonla 30 kişilik bi çete yakaladılar . Umarım bi sonuç çıkarda kötü birsey olmadan bulunur .
Nasıl götürmüşler ya, vay namusuzlar.. Bahçelievlerde ben de kulak kesileyim.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Kapalı garajdan bile motoru çalınan var,çok geçmiş olsun inşallah sağlam bir şekilde bulursunuz.
Halorex'in makina değil mi bu ? Çok geçmiş olsun halo başkanıma.
Aklımda bu durum umarım dertsiz tasasız bulunur motor..
kanka umarım bulunur benimde bi tanıdığın sitesinden hayabusayı çaldılar 1 sene geçti hala bulunamadı..
kuruyemişe alisverise girdim 1 dakika icinde calindi motor. alisverisi yaptim ciktim motor gitmisti. izlemisler bizi ayak ustu yapilan bir is degil.butun heryerin kamera kayitlarina bakicam yarin insallah yuzu gozukuyodur
SENSİN.
kanka yaaaa çok büyük geçmiş olsun![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)