User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
91 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bursada Cinayet Anı

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bursada Cinayet Anı

olay bugun yasanmıs millet iyice cildirdi

http://www.sondakika.com/haber/haber...sinda-7504516/

Ae86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu nasıl bir manyaklık ya adam savunmasız yerde yatıyor gidip kafasına sıkıyor birde...Cidden insanlığımızı kaybettik...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şaşırılmaması lazım bence bunlara , alacak verecek mevzularında neler gördük buna da şaşırmamak lazım sadece kamera yansımış bu olay ; 200 lira için dükkan basıp 3 kardeşi öldüren mi dersin tefeciden para alıp ödeyemeyince kendini çocuklarını öldüren mi dersin ne dramlar var .

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.Vefat eden buymuş.

https://www.facebook.com/tacettin.basoral.7?ref=br_rs
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayla ilgili son 15 dk dır haberleri okuyorum durum vahim. Para için insanların düştüğü duruma bak.

İki taraf ta silahla gelmiş, ikisinin de niyeti az çok belliymiş öncesinde.

Öldürülen adam önce diğer adamın oğlunu başından yaralamış. O arada da sanırım vuruluyor ve yere düşüyor.

Baba da oğlan öldü sanıp silahı kapıp geliyor ve yerde yatanın kafasına sıkıyor.

Yerde yatana yardım edene de sıkmaya çalışıyor ama sanırım silah tutukluk yapıyor.

Bildiğin vahşet ötesi yok.

Haber açmaya korkuyorum, "bartın da levyeli dehşet" - "bursa da cinayet" - "bağdat caddesinde kaza" Nasıl bir ülke olduk biz ya lanet olsun.

S. olup gitmek lazım yeminle, başımıza ne geleceği belli değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gespenster Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay bugun yasanmıs millet iyice cildirdi

http://www.sondakika.com/haber/haber...sinda-7504516/

abi yanlış anlama ben burada muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olmasamda tahminimce vurulan muhtemelen şerefsizden çok vurana acıyorum.

bugün kimsenin ticari ahlakı kalmadı, adamlar iş yaptıyor sonra idare et,geldim geliyorum, ettim ediyorum, banada vermediler abi deyip oyalayıp tokat attım kaçıyor.

bu haberdekide besbelli müheatin adamı zavallı mobiyacıyı önce vurmuş hemde göğüsünden yani direk öldürmeye teşebbüs eee babası napacaktı hocam?

parasından olmuş,oğlu yerde baba dediğin sence napar?

yazık cidden yazık şimdi uğraşır oğlu hastanede ölüm kalım,kendi ticari olarak bitmiş, muhtemelen hapis vs .

allah böyle şefersiz lafına sadık olmayan ticari ahlakı olmayan yılanlardan korusun üzücü bir durum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    artık bu görüntüler normal geliyor insana ne kadar enteresan değil mi?
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

gespenster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi yanlış anlama ben burada muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olmasamda tahminimce vurulan muhtemelen şerefsizden çok vurana acıyorum.

bugün kimsenin ticari ahlakı kalmadı, adamlar iş yaptıyor sonra idare et,geldim geliyorum, ettim ediyorum, banada vermediler abi deyip oyalayıp tokat attım kaçıyor.

bu haberdekide besbelli müheatin adamı zavallı mobiyacıyı önce vurmuş hemde göğüsünden yani direk öldürmeye teşebbüs eee babası napacaktı hocam?

parasından olmuş,oğlu yerde baba dediğin sence napar?

yazık cidden yazık şimdi uğraşır oğlu hastanede ölüm kalım,kendi ticari olarak bitmiş, muhtemelen hapis vs .

allah böyle şefersiz lafına sadık olmayan ticari ahlakı olmayan yılanlardan korusun üzücü bir durum
    aynen oyle dedıklerıne katılıyorum trajedi.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sinemaya gitmeye gerek kalmadı, hergün aksiyon filmi çekiliyor anasını satayım

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son aylarda yaşanan vahşet haberleri yüzünden inanın aklıma durgunluk gelmedi bu sefer!

Alışmaya başladık ne yazı ki!
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık bu görüntüler normal geliyor insana ne kadar enteresan değil mi?
    devletin acilen ama acilen çek yasasını yeniden devreye sokması lazım.

sözünü tutmayan tutmayana ve batan batana, birde bir firma battımı yanında onunda alakacaklısı vereceklisi komşusu olanlarıda götürüyor ip söküğü gibi, bir istatistik gelmilti kulağıma sadece aralık 2014 de sadece adana merkez de 55 trilyon batık vardı sen hesabını yap hocam

inan acısı ağır, bugün battınmı sana ekmek zor,iş kurmak imkansız biryerde çalışmak çok çok zor hele hele yaşın var ve önceden kendi işin haricinde tecrüben yoksa eee eve ekmek getireme, faturaya ödeyemede, sağlıktan ol inan çıldırırsın.

yazık cidden yazık, bakın şöyle söylim bu videodaki adam anlık sinir ve panik vede korumacı iç güdü ile muhtemelen bu saçmalığı işledi sanıyorsunuz.

bu insana atılan tokat eğer seni batırmaya kadar gidecek bir tokat ise kimseyi tanımaz bazıları.

benim yakınım tokat yiyeli belli bir süre geçti yani üzerinden vakit geçti ama ona rağmen tokar atanı yakalasa vay haline derim hocam ve açıkçası bende acımam.

sen 60ınde emekli olmuş tüm birikimi ile 4 kızına ve kanser hastası eşine bakan ticari faaliyetine herşeyini yatırmış tertemiz yurdum insanına öyle ufak tekefekte değil herşeyini kaybettirecek kadar ağır tokat atarsan dönüp o adam sana napar sanıyorsun

ahmet_xy
    Misafir
    halbuki işlerini düzgün yapsalardı, ne adam ölecekti ne de baba katil olacaktı. "imam gaz kaçırırsa, cemaat büyük abdestini yapar."

yolsuzluk, hırsızlık, dolandırıcılık, yalancılık günümüzde muteber iş oldu. eskiden de yok muydu bu tür düzenbazlar, vardı vardı ama son 12 yılda sayısı çok arttı.

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sinemaya gitmeye gerek kalmadı, hergün aksiyon filmi çekiliyor anasını satayım
    +1 Kesinlikle katılıyorum Özgür abi sana

Sokağa çıkarken korkarak çıkıyorum,arabaya biniyorum korkarak biniyorum neden mi hep bu şerefsizler yüzünden yolda hareket halinde alıcaklı gelir kafana sıkar(Allah korusun böyle bir örnek vermem bile yanlış çevrede ve haberde duyduklarımız), markete girersin bakkalla tartışırsın,yanında karın ve çocuğun varken birisiyle yol verme mevzusu yüzünden kavagaya girersin.Ama valla bıktım billa bıktım sövmekten insanların birbirine karşı anlayışı kalmamış herkes yürüyen bomba olmuş nedir bu ya herkes mafya vari takılıyor ne o borcunu vermemiş diye adam vuruyor bu parayı almanı başka yolu yokmu sanki git evine haciz getir en kötü ihtimal ama bir insan canına asla kıyma
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    film karesi gibi
    05' 34 PY 777 - s2000
    05' 34 CCS 05 - s2000
    08' 34 MOF 34 - s2000
    07' 34 HZ 3005 - Evo IX
    04' 34 TB 2314 - E46 M3

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beline silah takan kendini polat alemdar zannediyor a.k
    .

sky clio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi diyecek bir şey bulamıyorum.
    Korkutucu durum çekip gidin ıssız araziye ne alacak vereceğiz pisliğiniz varsa oradan yapın.
    Böyle durumlarda beni birbirlerine ateş edecem diye masum insanların kurban gitmesi korkutuyor.

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamanlarda trafikte sinirlenmeden ilerliyorum(ramazanın da etkisi büyük), önüme dalan terbiyesizlere yol veriyorum, inatlaşmıyorum, sıra beklerken vs bir kişinin kaynak yapmasını görmezden geliyorum, yavaş giden minibüsçüye yürüsene demiyorum ve bunun gibi bir çok konuda kendimi sakinleştirdim.

Eşime, aileme fiilen bir saldırı olmadıkça, sözlü tacizlere kulak asmıyorum. AHLAKSIZIN BİRİ ANAMA KÜFÜR EDİNCE, EV HANIMI ANAM MESLEK DEĞİŞTİRMİYOR!". Yani bana dokunmayan yılanın başı bir gün kazayla ezilir inşallah diye yaşıyorum istanbulda.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 Kesinlikle katılıyorum Özgür abi sana

Sokağa çıkarken korkarak çıkıyorum,arabaya biniyorum korkarak biniyorum neden mi hep bu şerefsizler yüzünden yolda hareket halinde alıcaklı gelir kafana sıkar(Allah korusun böyle bir örnek vermem bile yanlış çevrede ve haberde duyduklarımız), markete girersin bakkalla tartışırsın,yanında karın ve çocuğun varken birisiyle yol verme mevzusu yüzünden kavagaya girersin.Ama valla bıktım billa bıktım sövmekten insanların birbirine karşı anlayışı kalmamış herkes yürüyen bomba olmuş nedir bu ya herkes mafya vari takılıyor ne o borcunu vermemiş diye adam vuruyor bu parayı almanı başka yolu yokmu sanki git evine haciz getir en kötü ihtimal ama bir insan canına asla kıyma

güzel kardeşim iyi niyetini tebrik ediyorum, inşallah hep senin gibi düşünenler dolar ülkemiz zihniyet ve yaklaşım böyle olmalı zaten.

ama senin yaşın bak 21 bugün biliyorum sana bir büyün ağır öğüt verirken sıkılıyorsun ama sana diyeceğim şuki yarın sende eş, evlat,ev,aile ve sorumluluk sahibi olduğunda, 35 yıllık birikimini kaybedip okutuğun kızına para yollayamayıp eşinin bırak ciddi ilaçlarını mamografisinin ssk tarafından ödenmeyen kısmını dahi ödeyemeyince çok ama çok farklı düşünürsün diye hemen hemen eminim aman allah yaşatmasın ama yaşamamışken yorum yapmak biraz kolay be kardeşim ..

şimdi bende sana katılıyorum ve senin gibi düşünen kısımdanım ama ben bile bana paramı ödeyemeyende tokat yediyse efendi efendi gelip battık ister vur ister öldür abi gerçek bu özür dilerim dese farklı davranım.

kalkıp geldim abi deyip bir yere 20 defa çağrıp,ödeyecem deiyp niyetlendirip yalanlar söylemene sebeb olup, herşeyini kuruşuna kadar alan ve bunu tezgah anlamında yapıp 2-3 firmayıda beraberinde götüüp kaçan şerefsize başka davranırsın emin ol güzel kardeşim o zaman pekte iyi niyetin, çağdaşlığın kalmaz kalır dersende tecrübe edecek biraz yolun var derim sana..

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    facebooktaki videoya bakarsak su testisi su yolunda kırılmış ,baba ogla yazık olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)