Az önce çamlıca gişelerden izmit yönü çakılıydı, gece çıkanlar boluya ancak varmış, akşam üstü çıkıcam inş azalır o saate..
Printable View
Az önce çamlıca gişelerden izmit yönü çakılıydı, gece çıkanlar boluya ancak varmış, akşam üstü çıkıcam inş azalır o saate..
Bayramlarda özellikle pahalı oluyor ama planlamayı çok önceden yapıp, uygun fiyat yakalanıp hava yolu tercih edilmeli.
Bu sıcakta çekilir çile değil ki dönüş daha fena.
pazar sabahı dolu olurmu sizce beyler?
Dün izmir otoban 2 yönde kapalıydı bornova merkeze girip 1 saat sonra cıktım yıne kapalıydı
ızmır goç aldıkça çok etkileniyor
herkes orta ve sol serıdı ısgal edıyor
ızmıre gelenlere cıddı bır uyarıdır gıdecegınız yere hızlı ve guvenlı sekılde gıtmek ıstıyorsanız sag serıtten cıkmayın
Gorunen o ki canakkaleyede kopru sart
Amcamlar sabah 07:00'da Yakacık'tan yola çıkmışlardı, şimdi aradım Bolu Tüneli'ne yaklaştık dediler, tünelde tanker mi patlamış tır mı kaza yapmış bilmiyorlar 5 ölü varmış, dikkat edin yollar çok kötü sıkıntılı.
Pazartesi sabahı didim izmir akhisar bandırma istanbul şekilde dönüşe geçiyorum
Bu trafikten etkilenmem umarım
Bayramda istanbul boş rahat rahat takılırım hesap bu şekilde bende
Kaza, sabah saatlerinde Bolu- Zonguldak yolunun Mengen İlçesi çıkışındaki Dorukan Tüneli’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gebze'den Ramazan Bayramı tatili için ailesiyle Karabük'ün Yenice ilçesine gittiği öğrenilen Cevat Ceylan yönetimindeki 78 YD 920 plakalı tiner yüklü TIR, Dorukhan Tünel girişinde bariyerlere çarparak yanmaya başladı.
TIR'ın yandığını gören diğer sürücüler, Mengen Belediyesi itfaiyesini arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla yangın söndürüldü.
Kazada sürücü ile TIR'daki kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybetti, TIR'ın dorsesinde yüklü otomobilde seyahat eden iki kişi de yaralandı.
Ölen ve yaralıların kimliklerinin belirlenmesi çalışmalarının sürdüğü bildirildi
bodrumdan 1.6 dizel poloyla 7 saatte istanbuldaydım gidiş boöboştu osmangaziden geçtim.
fakat güneye inenlere allah sabır wersin onlarca km yoğuuuuun trafik wardı
Bayramın 2.günü İstanbul'dan Bursa düşünüyorum.Yeni açılan köprüyü kullanmak sanırım avantaj sağlayacak doğru mudur?Dilovasından köprüye girip Orhangazi'ye kadar mı gidiliyor?Orhangazi Bursa arası ne kadar sürer?İstanbul Bursa arası trafik olmayacağını varsayarsak ne kadar sürede varabilirim sabah ona göre çıkacağım evden.Günübirlik gezi amaçlı gitmeyi düşünüyorum.
Bayramın 2. günü yoğunluk olmaz. Yeni köprüden sonra dilovasından otoyola girip Orhangazi den çıkıyorsunuz. Orhangaziden Bursa merkez 30-35 dakika sürer. İş yerim Orhangazi'de, şuan neredeyse Yalova'dan Bursa'ya kadar trafik dur kalk şeklinde. Eve Yenişehir üzerinden döneceğim :)
yarın sabah bende muğlaya gidicem akyaka tarafına. Trafik nasıl olur acaba, bugünlerde geçen var mı o taraflardan hiç ?