Gelibolu ve eceabat feribot kilit.Kontak kapadik bayramı burada yapicaz gibi duruyor
Printable View
Gelibolu ve eceabat feribot kilit.Kontak kapadik bayramı burada yapicaz gibi duruyor
Tekirdag cikisinda sabah tepedeki opet yay petrol cikisinda biraz trafik var mesafe kisa arkadaslar panige kapilmayin
İstanbul çorlu arası açık görünüyor
Şuan İstanbul trafik durumu yemyeşili topçular feribotuna muhtemelen İst merkezi yerlerden gitmek max. 1 saat sürer. Ama biraz feribot girişinde trafik görünüyor
Feribotlar çalışıyor ama geliboluya girmek mesele ciddi yoğunluk var girerken.Sağ şeritte kalmaya dikkat edin soldan gelip araya girmeye çalışanları eceabata yönlendiriyorlardı.Geliboluya girdikten sonra yarım saat içinde olursunuz gemide.Çıkmadan yandex naviden bakın
istanbul-ankara tem otoyolunda sakaryada kaza olmuş 3 ölü 3 yaralı
transporter emniyet şeridindeki araca girmiş
http://www.haberler.com/sakarya-da-t...514361-haberi/
İstanbul - Antalya tarafına gidenler hangi güzergahı önerirsiniz yol ne alemde acaba?
Gerçi 2 gece önce dahi istanbul - izmit otobanı pert haldeydi sonumuz hayrolsun
Geliboluda bi arkadasimz 4saat feribot beklemis canakkale tarafida felc bu sefer
İstanbuldan Bodrum tarafina giden varsa yollar nasll calsma vs varmi guzergahda
Istanbul tekirdag istikameti baya kalabalikti otobanda max 80. Sahil yolu Isiklarda 5km kuyruk vardi. 3saatte filan anca vardk sanirm
Dün akşam iftarda çıktım yola mahmut bey gişelere kadar daha önce yazdığım güzerhan boştu.
Ancak tem bayaa kalabalıktı tekirdağ ilk girişten girmedim yolu bayaa uzattım ve lüleburgaz üstünden geldim yol boştu ama 4-5 saat kalanlar varmış yazlığın orda millet delirmiş trafikte
Karadan yalovaya kadar yol iyi yalova girisinde isiklarin olusturdugu bi trafik var feribotlari kullanmayin sira cok
22.30da istanbuldan çıktim antalyaya dogru kopru ve giselerde sikinti yoktu
Hereke otobanda sikisti trafik, e5e daldim hemen trafige dalmadan devam ediyorum yoluma. Suan Bilecikteyim yollar cok rahat
1 saate kadar ayvalığa foğru yola çıkıcam. Çanakkale tarafı ve eskihisar tarafı ne durumdadır? Buralardan geçen arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim??
Yardımcı olacak kimse yokmu?
gece gebzeden yalova ya gecıcekler saat 02:00 ve 06:00 arasında ındırım mevcut ıstersenız o sekılde kullana bılırsınız yalova ıcınde koprulu kavsaktan dolayı aksam saatlerınde trafık mevcut gprs ten yalova devlet hastahanesının bulundugu mevkıden elmalık koyu mevkısıne dogru gıdın oradan dırekt olarak bursa yoluna cıkıs mevcut ortalama trafıkten 3 4 saat kazancınız olur hayırlı tatıller sımdıden herkeze
yalova ıstıkametınde takılanlar ıcın yol tarıfıde verebılırım 0538 yedıyuz76 58 otuziki sercan ışık