User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
41 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Al sat hakkında

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20-30 bın tl bandın da al sat olarak ne olabılır bende baktım soyle de mıllet ucmus fıyat olarak

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Para eskiden kazanılıyordu çok düşeş araba denk geliyordu. Şuan kenarda 5 10 lirası olan araba alıp satıyor. Eskisi gibi faize atayım onu yapayım edeyim yok. Ve piyasada hiç bozuk araba kalmadı herkes al sat herkesin arabası bebek bence dikkatli olup fazla bulaşmamak lazım.Zor işler ben belli bir dönemde piyasa sessizken yaptım güzelde paralar kazandım ama şuan hesaplı araba yok denecek kadar az bence başka sektör araştırmasına giriniz.... Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
    Renault Sports & ///MPower

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hb otomatik araçlar revaçta. Hondayı falan boşver onlar eskidendi
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasa öyle bir hale geldi ki mahallemizde ki bayan kuaförünün kapısında bile al sat yaptığı 2-3 araba var haliyle eski tat kalmadı bu işte hele ki alt ve orta segment araçlarda..

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilinen modellerin aksine,
    piyasaının pek fazla bilmediği fakat f/p oranının yüksekliğinden ötürü yeni yeni keşfedilmeye başlanan araçları tercih edebilirsiniz.
    Herkesin bilip kullandığı araçlar primlenmenin zirvesinde şu anda. Onlara girmek mantıklı olmaz.

Örneğin;
    Mitsubishi ve Alfa Romeo araçları henüz yeterince prim yapmış sayılmazlar...

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aydır bir araç satabildik onuda esnafa sen hesap et zaten millet ilanda galeri gördümü sallamıo halbuki sahibinden yazan ilandaki tescil tarihine baksa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istnabul da ikamet ediyorsan otocenter da galerim var bayramdan sonra buyur gel konuşalım olur olmazına karar verirsin.

en basitinden 25 k lara sattığım arabaları şimdi 30 a alıp 33 lere satmaya çalişiyorum.

devlete ödediğim kdv stopaj vergi bunları saymıyorum bile

1 yılda kendi adına en fazla 3 araç alıp satabilirsin onlar da yakın tarih olmaması lazım. yok sa direk incelemeye girip ceza alabilirsin.buna aile fertleri de dahil edildi bilgin olsun.

galerici eşin dostun varsa onların yanında takılıp onların adına araba alip satip ortak olman daha faydali olur.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

gkhnyds - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    linea symbol gibi filo çıkması olan araçlardan uzak durun derim. sahibinden.com 'u açtığınızda 50 sayfa aynı araçtan var ise 2. elde fazla kazandırmaz
    daha çok 2006-2010 model arası otomatik düşük kilometreli hb araçlara yönelin. ( düşük derken 40-50bin km değil. senede 15.000 KM den fazla yapmayan araçlar )
    tutturabildiğine satılıyor maşallah.
    model yılı düşük olduğu için boya durumu çok sorgulanmaz. ağır hasar olmasın yeter. eski araçlarda çok fazla hasar çıkmıyor zaten.
    hayırlı satışlar şimdiden...
    tsi

cdaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar için cok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facebookta arabacı kitleniz varsa her türlü yürürsünüz. bknz. ü.turan bir kaç prof foto, pasta cila finiş him. geçen gün güvenlik paketli ies sattık 242.432 km de tavan hariç komple boyalı 26.500 e gitti...
    fiyatda iddalıymış o paraya k24 accord var komple boyalı alsak mı elimizde patlar mı diye düşünüyoruz

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evo34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilinen modellerin aksine,
    piyasaının pek fazla bilmediği fakat f/p oranının yüksekliğinden ötürü yeni yeni keşfedilmeye başlanan araçları tercih edebilirsiniz.
    Herkesin bilip kullandığı araçlar primlenmenin zirvesinde şu anda. Onlara girmek mantıklı olmaz.

Örneğin;
    Mitsubishi ve Alfa Romeo araçları henüz yeterince prim yapmış sayılmazlar...
    +suzuki ve mazda.

Kimse bahsetmemiş ama opellerin de piyasası gayet hızlı. tutmaz denilen corsa gsi ların bile temizi 1 haftada gidiyor.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş 1.3 dizel astra j aldım bi süre biner satarım diye ilana koyalı 1 ay oldu arayan soran yok nasıl bir araç almak lazım anlamış değilim doğrusu

Çöllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim araç olarak şunu al bunu al değil de başka bir tavsiyede bulunmak istiyorum.

Öyle yada böyle , kim ne derse desin; al-sat ile para kazanan 10 kişinin 9 u araç satarken yalan söyleyip de hak yemiyorsa beni 3. köprüye asfalt diye eritip döksünler.

Yalan söyleme , gerektiğinde zarar et ama hak yeme ; gerisi bir şekilde olur. Kazasız temiz, düşük km, yüksek model araç beklemiyor çok fazla..
    Güzel bir Özet olmuş..

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar çok uckagitci varki artık piyasada yaklaşık 10 yıl hem hobi hem meslek olarak Yaptım töbe etmedim ama 2 yıldır elimi sürmüyorum.bence çok dikkat edilmeli tanıdık bir galeriye takılarak tecrübe edilip ona göre meslek olarak yapıp yapmamaya karar verilmeli.Ramcho nun söylediklerini dikkate almalısın.kolay gelsin

exclusive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş 1.3 dizel astra j aldım bi süre biner satarım diye ilana koyalı 1 ay oldu arayan soran yok nasıl bir araç almak lazım anlamış değilim doğrusu

Gecen sene 2 ayda zor satmıştım dahada astra j almam corsa bakarım

yucelebeci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devil_berk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizinkinin donamını bilmiyorum ama astra j sport kolay satılıyor unun dışındaki donanımlar biraz zor

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu siralar linealar çok tutuluyor bi hafta önce 1.4 fire motor line aldım boyasiz orj 23.000 de idi ilana koydum aksama gitti araba güzel de ekmek bıraktı ondan öncede 2011 0.9 clio aldım izmirden boyasiz daha ilan koymayı birak plakalari17 e çeviremeden sattim temiz arabalar her zaman çabuk satılıyor birde boyasiz olmasi lazim arabanin yürüyen çöp olsun motor bitik olsun farketmiyor boyasiz oldumu hemen gidiyor suan elimde 1 Kia Sportage var 3 parça değişenli komple boyali 310.000 de ama sanziman motor 0 faturalı 29.000 istiyorum yüzüne bakan yok
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

TEQUILA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yılda 3 defanın üzerinde ceza yersin ifadesi okuyorum. Cezamı yeniyor vergimi ödeniyor.

Ben macın ceza değil bu işi profesyonel yapan ve esnaf olmayandan vergi almak, Dükkan sahibi vergi öderken al sat yapanları kontrol elinde tutmak olduğunu zannediyorum amacın.
    '05 Honda CBF 600 SA
    '16 Qashqai

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TEQUILA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yılda 3 defanın üzerinde ceza yersin ifadesi okuyorum. Cezamı yeniyor vergimi ödeniyor.

Ben macın ceza değil bu işi profesyonel yapan ve esnaf olmayandan vergi almak, Dükkan sahibi vergi öderken al sat yapanları kontrol elinde tutmak olduğunu zannediyorum amacın.
    Abi zaten olay aynen bu. Dükkana kira ödeyen, vergisini veren galerici varken anneye babaya halaya dayıya kaydedip de satış yapmak hak yemeye giriyor, kaçak iş yapmak neticede..
    -Fırat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)