User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
72 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dgs hakkında soru işaretleri.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dgs hakkında soru işaretleri.

Merhabalar abilerim kardeşlerim.

Öncelikle kafama takılan dgs kpss ve aöf hakkında sizden de bilgi almak istedim çünki kafamda deli sorular var.2012 yılı Ankara üniversitesi elektrik önlisans mezunuyum aöf'e kayıt oldum çalışmadım 7 ders verdim 3 ders kaldı bu dönemde gircem 2 gün sonra tekrar 2.dönem için sınava fakat aklımda benim dgs var mühendislik çok okumak istiyorum ama bilgimi yeterli bulmuyorum temelimde unutuluyor yavas yavas dgs yi kazanmak için kursa gitsem ne kadar yeterli olur ayrı olarak ders almak mantıklımı bunun haricinde kpss de düşünüyorum önlisans ataması puanları baya düşük söylentileri var.Ankarada bildiğiniz kaliteli Dgs kursları varmıdır.Kafam çok karışık keşke demek istemiyorum geleceğim ile ilgili.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dgs ile geçiş yaptığım elektrik elektronik müh bölümündeyim şu an, matematikle aran nasıl?Dersaneyi iyi kullanırsan gerçekten faydası olacağına inanıyorum, yani sırf ders dinlemek için gitmezsen + evde işi sıkı tutarım dersen bence bu noktada temelinin, unuttuklarının, bilmediklerinin pekte önemi olmaz.

aodabasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim şöyle söyliyim 2 yıllık eskişehir rtv mezunuyum diploma notum 92diydi dgsye hazırlandım kursa gitmeden dgsye girceğim sene sistem değişti normalde diploma notu ağır basıyodu şimdi sınava döndü eğerki şuan değişmediyse..252 puan almıştım iyide hazırlanmıştım sınav sağlamdı kolay değildi tabi bu kişiden kişiye göre değişir..herneyse adam akıllı hiçbiyer olmadı %50 burslu kıbrıs hariç gitmedim aöfdeyim son 1.5senedir nasip olursa 3 ay sonra biticek..dgsye hazırlanan birisi olarak kpss gibi sıkı bi çalışma gerekiyo üni kontenjanları çok düşük 3-5-7 kişi arasında değişiyo çok da kişi hazırlanıyo eğerki diploma notun iyi, zamanın bol ve yaş sıkıntın yoksa hazırlan derim yoksa bitir aöf askerine git gel sonrası allah kerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dgs ile geçiş yaptığım elektrik elektronik müh bölümündeyim şu an, matematikle aran nasıl?Dersaneyi iyi kullanırsan gerçekten faydası olacağına inanıyorum, yani sırf ders dinlemek için gitmezsen + evde işi sıkı tutarım dersen bence bu noktada temelinin, unuttuklarının, bilmediklerinin pekte önemi olmaz.
    Matematik severim ama unuttum sayilir sifirdan baslamak gerek ama azimliyim basaracagima inaniyorum onlisans ortalamam 3.43.Dinlemek degil okudugumuda cok iyi anlarim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aodabasi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim şöyle söyliyim 2 yıllık eskişehir rtv mezunuyum diploma notum 92diydi dgsye hazırlandım kursa gitmeden dgsye girceğim sene sistem değişti normalde diploma notu ağır basıyodu şimdi sınava döndü eğerki şuan değişmediyse..252 puan almıştım iyide hazırlanmıştım sınav sağlamdı kolay değildi tabi bu kişiden kişiye göre değişir..herneyse adam akıllı hiçbiyer olmadı %50 burslu kıbrıs hariç gitmedim aöfdeyim son 1.5senedir nasip olursa 3 ay sonra biticek..dgsye hazırlanan birisi olarak kpss gibi sıkı bi çalışma gerekiyo üni kontenjanları çok düşük 3-5-7 kişi arasında değişiyo çok da kişi hazırlanıyo eğerki diploma notun iyi, zamanın bol ve yaş sıkıntın yoksa hazırlan derim yoksa bitir aöf askerine git gel sonrası allah kerim
    250 260 bolu kirikkale gibi yerleri tutturmazmi dgs den arkadaslar cok kolay sekilde girersin cok basit laflari dondu.Aofde biter hatun muh okuyo kendimde az cok gurur yapiyorum erkek olarak ondan daha siki durmam gerek dgs kafama cok yatiyor 2 yil bile hazirlanabilirm .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben su kismini soyliyim, yildiz teknikte muhendislik okuyorum, son sene insallah.
    Dgs ile benim girdigim sene girenler, benimle ayni anda mezun oluyor. Sifirdan lisans okuyormus gibi oluyorlar yani, bolumle alakali derslerini saymiyorlar genelde, bu hem iyi hem kotu bisey .
    Dgs ile gelirsen ama bitirdiginde cidden saglam bir muhendis olursun.

Duymussundur muhendislik tamamlama olayi basladi, o olaydan yararlana biliyor musun ?
    Bi 10 ders falan aliyorlar, o derslere bakmistim, bizim bolum baya saglam dersleri koymus
    Bi 3-4 sene daha okuma durumu olmaz diyorsan. bunu da 1.5 senede falan halledersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam ben su kismini soyliyim, yildiz teknikte muhendislik okuyorum, son sene insallah.
    Dgs ile benim girdigim sene girenler, benimle ayni anda mezun oluyor. Sifirdan lisans okuyormus gibi oluyorlar yani, bolumle alakali derslerini saymiyorlar genelde, bu hem iyi hem kotu bisey .
    Dgs ile gelirsen ama bitirdiginde cidden saglam bir muhendis olursun.

Duymussundur muhendislik tamamlama olayi basladi, o olaydan yararlana biliyor musun ?
    Bi 10 ders falan aliyorlar, o derslere bakmistim, bizim bolum baya saglam dersleri koymus
    Bi 3-4 sene daha okuma durumu olmaz diyorsan. bunu da 1.5 senede falan halledersin.
    Muh tamamlama hakkinda bilgi verirmisin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi baktım da, sadece teknik öğretmenlik mezunları için varmış mühendislik tamamlama.

Atıyorum elektrik öğretmenliği mezunu birisi, üniversitelere başvuruyor, sadece 10 civarı mühendislik dersini vererek elektrik mühendisi olabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi baktım da, sadece teknik öğretmenlik mezunları için varmış mühendislik tamamlama.

Atıyorum elektrik öğretmenliği mezunu birisi, üniversitelere başvuruyor, sadece 10 civarı mühendislik dersini vererek elektrik mühendisi olabiliyor.
    Evet öyleymiş baktım da ya bu yılı geçtim seneye dgs için 14 ayım var güzel bi dershane ve azimle başarabileceğime inanıyorum bu durum beni çok kasıyor ve üzüyor.Takılmamam gereken şeylere takılıyorum.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DGS hiç korkulacak bir sınav değil..Sadece türkçe ve matematik var..

Geçmiş yıllara ait çıkmış soruları çözdüm (son 5 senenin) sınava girdim beklediğimden çok daha iyi bir puan yaptım..Şu anda Hacettepe'deyim.Fakat ders sayma olayları çok sıkıntılı..Şu an 1-2-3.sınıftan ders alıyorum..Gireceğin üniyi çok araştırman lazım 14 aydada DGS'yi baştan yazarsın

ahmet_xy
    Misafir
    yine mi bir DSG şanzıman arıza konusu dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DGS hiç korkulacak bir sınav değil..Sadece türkçe ve matematik var..

Geçmiş yıllara ait çıkmış soruları çözdüm (son 5 senenin) sınava girdim beklediğimden çok daha iyi bir puan yaptım..Şu anda Hacettepe'deyim.Fakat ders sayma olayları çok sıkıntılı..Şu an 1-2-3.sınıftan ders alıyorum..Gireceğin üniyi çok araştırman lazım 14 aydada DGS'yi baştan yazarsın
    Bu msj beni çok rahatlattı acıkcası ...

Ankara Odtü Elektrik müh arkadaslarım var onlarda yardım etcek.Dgs kursu + eve kapancam yaprak testler derken başaracağıma inanıyorum gireceğim üniyi neden araştırmam gerek ben üni olsn da taştan olsn gibi düşünüyodum

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine mi bir DSG şanzıman arıza konusu dedim
    haahahhaha al benden de o kadar ))
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu msj beni çok rahatlattı acıkcası ...

Ankara Odtü Elektrik müh arkadaslarım var onlarda yardım etcek.Dgs kursu + eve kapancam yaprak testler derken başaracağıma inanıyorum gireceğim üniyi neden araştırmam gerek ben üni olsn da taştan olsn gibi düşünüyodum
    2013 Uludağ Üni mezunuyum bende geçen sene dgsye girdim 287 puan çıkardım fakat istanbul içi devlet üniversiteleri tutmadı kafamda da pilotluk olduğu için şehir dışına gidip masrafa gerek yok dedim .
    Arkadaş sanırım şu yüzden araştırmanı söyledi . Çünkü önlisans derlerini kabul eden okullar var etmeyen okullar var . Herkes 2+2 diye söylüyor fakat ben hiç 2+2 yapan görmedim herkes en az 2+3 yapıyor Hazırlık okutan üni var tekrar 1. sınıftan ders alıyosun 2.sınıftan ders alıyosun baya karışık yani durum . Ben dershaneye gitmedim ama evde sağlam bi sınava hazırlık dönemi geçirdim tekrarlar test kitapları yaprak testler ve bu sadece 6 ayda oldu . Konular fazla fakat küçükte olsa bi altyapın varsa yeterli olur emin ol
    Şimdiden sana iyi çalışmalar ve başarılar kardeş .

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam garantiyi 2 sene daha uzat diyordum.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tahasav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013 Uludağ Üni mezunuyum bende geçen sene dgsye girdim 287 puan çıkardım fakat istanbul içi devlet üniversiteleri tutmadı kafamda da pilotluk olduğu için şehir dışına gidip masrafa gerek yok dedim .
    Arkadaş sanırım şu yüzden araştırmanı söyledi . Çünkü önlisans derlerini kabul eden okullar var etmeyen okullar var . Herkes 2+2 diye söylüyor fakat ben hiç 2+2 yapan görmedim herkes en az 2+3 yapıyor Hazırlık okutan üni var tekrar 1. sınıftan ders alıyosun 2.sınıftan ders alıyosun baya karışık yani durum . Ben dershaneye gitmedim ama evde sağlam bi sınava hazırlık dönemi geçirdim tekrarlar test kitapları yaprak testler ve bu sadece 6 ayda oldu . Konular fazla fakat küçükte olsa bi altyapın varsa yeterli olur emin ol
    Şimdiden sana iyi çalışmalar ve başarılar kardeş .
    Bunlarda önemli etken..Farklı şehirde adaptasyon sorunu yaşayabilirsin..Ekstra masrafların artacak.Bir noktadan sonra sıkılabiliyorsun masraflara..En güzeli düzeninin olduğu şehirde yaşamak..Yaşadığım tecrübeler bunları gösteriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DGS kursuna gidiyorum ben tasarıya, bence dgs çok zor bi sınav değil mat1 ve Türkçe.

ben eylülde başladım baya 0 dan ama ağır işledi,ocak grupları falan var onlar ideal bence gayet iyi.Kazanmak için tüm konuları görüp test çözmen lazım biraz.geometri kurssuz biraz sıkıntı ama diğerlerini evde yapabilirsin konu anlatımlarıyla vs..

benim hedef 260 civarı,fazlada kasamıyorum mesela 45 mat 30-40 Türkçe çözsem bu puanı alabilirim gibi,öbp de düşük 49

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dgs aslinda basit bir sinav pratige bakiyor biraz , bende dgs ile bilgisayar muhendisligine gectim

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DGS kursuna gidiyorum ben tasarıya, bence dgs çok zor bi sınav değil mat1 ve Türkçe.

ben eylülde başladım baya 0 dan ama ağır işledi,ocak grupları falan var onlar ideal bence gayet iyi.Kazanmak için tüm konuları görüp test çözmen lazım biraz.geometri kurssuz biraz sıkıntı ama diğerlerini evde yapabilirsin konu anlatımlarıyla vs..

benim hedef 260 civarı,fazlada kasamıyorum mesela 45 mat 30-40 Türkçe çözsem bu puanı alabilirim gibi,öbp de düşük 49
    Bende bu yaz kayıt olcam önümde 14 ay var ve benim önlisans diploma notumda baya fazla İzzet baysal düşünüyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)