kesnilikle sen haklısın . kaza bu olucağı varmış .
Printable View
kesnilikle sen haklısın . kaza bu olucağı varmış .
Bence hakli sensin kadin bildigin senin seridini isgal etmis biraz daha disli olsaymissin para bile vermezmissin gecmis olsun takma kafana bence
Siz haklıymıssınız birde para vermişşiniz :) Ablam acık gözmüş 2-3 kişiyede böyle yapsa babasıyla iyi para götürür..
Gecmiş olsun üzüldüm, ve duyarlılıgınızı takdir ettim
O polisin ...
Insanlari rapor tutmamaya yonlendiriyor
bence yanlış düşünüyorsunuz rapor tutulsa sigortaları seneye daha fazla ücret ile yapılacak poliste vicdan muhasebenizi yapın ona göre karar verin demiş ki bildiğim kadarı ile çok ciddi bi durum olmadıgı surece polis gönderilmiyor bu tür kazalara.Trafikte her tıklamaya rapor tutulsa ooo
la benmı ters goruyorum sizmi :D
su fotoda kım kımın seridinde bi bakın :D
http://www.resimekle.com/images/2015...651923836n.jpg
geçmiş olsun, bakıcan viraja içine dışına, baktın görmüyosun selektör yapcan üst üste, heryerden her şey çıkabilir, 3 yaşında çocuk da fırlar viraj dönemeyen abla da :)
telaşlandığın gibi bir durum olacağını sanmam. ayrıca araban da çok güzelmiş :)
son fotoya göre bence ikisi de dikkatsiz iki araba da yolun ortasında, çarpışmamak için sağda da solda da çok pay var :)
Son fotoyu gorunce benimde fikrim degisti sanirim iki tarafta suclu ortalamislar yolu neyse tekrardan gecmis olsun
Ctg. tesekkur ederim. Rabbim daha iyisini sana versin. dilekleriniz icin tesekkur Ederim ustalar. Hala soku atamadim uzerimden 8 yildir arac kullaniyorum ilk kazam. Evleri yakinmis babasi. Ve. Iki. Kisi geldi yanlarinda. Ben. Olayin sokuyla anca babami aradim tamam. Abla olur. Kaza. Bu gecmis. Olsun. Cana gelmesin. Hallederiz dedim. Basladi cingara. Cok hizliydin diyor allah var. hizli olsam. En kotu goguse kadar girerdim. Ctg. usta aynen. Bunda. Sonra iki kat dikkat edicem. 😕 allahdan. Coluk cocuk kedi kopek Cikmadi. Sukur rabbime
Bu arada. Ben heycandan. Frene. Hizli asilinca galiba. Abs i patlattim. Ses gelio frenlerden. Aracda bisey yok sadece cizik var tamponda ama. Kasma. Var galiba BU ARADA. Ben. 3ay evel. 17 binim var clio 2 ariyorum diyodum. 😀 dunki kazadan sonra. 30 bin verselerde arabami satmam. Ben. Artik. Alman tanki
gecmıs olsun korkma ıcını ferah tut hıc bı sey olmaz. davacı olsa ne olcak gıdersın mahkemeye durumu ızah edersın haksız bıle cıksan en fazla bı far alırsın olur bıter.