Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı
Bir kere yaziyorum bir daha yazacak olan yancilar beni bulsun yeter biktim sacma sapan konusmalardan , tahirden cooleri param olunca odeyecegim sakin sikbogaz etme diyerek aldim , o arada 4 kez araba bozuldu cesitli sebeplerden ki antalyada methanolu verip fitleselim muhabbetide oldu , mayis gibi elime para gecti kanka yolluyayim dedim araba yoktu en yakin bankamatik le aram 15 km idi. Gittim ondada para yatirma yeri yoktu .her neyse 1 gun sonra bir sekilde babamdan para isteyip tahirin hesaba havale ettim , dedim bu cocugun parayi odeyemedik ayip oldu sunu satayim hepsini yolluyayim . O gunde bir kac kisiye odeyemedigimi soylemis sevmedigim bir arkadasimizdi oda tahire soyledim bunu neden diyorsun kardesim bak ben senin parani odemeye calisiyorum diye vs neyse bir gun tahir gel kardesim fethiyeye yiyelim icelim bende bi sekilde para alir veririm diye o gun bi baktim ana avrat sovmeler gel dedim dediklerinin birini yap dedim yada ben antalyaya gidiyorum , antalyaya gittigimide faceye koydum bastasa gittigimide yancilarin gormustur haber vermistir kendi telefonumun sarji bitmisti arayamadim . Hic bir zaman borcum yoktur vermiyecegim demedim . İnsan gibi anlattim 2 3 kisinin gazina gelmis bana ana avrat sovmus karsiliginida gel yap olarak almistir , en son o parayi gel al yada ben onu bir yere bagislarim . O grubu kurup sizleri tanistiran muhabbet ettiren vs biriniz izmire geldiginde gel bende kal kardesim 1 ayda olsa dedigim bir kac gun misafir ettigim oteki segman kirik arabanin ama bi 15 dk icin goztepedrn kalkip sabihaya gelirim dedigim ama ne yazikki hic gorusemesigimiz. o gun yoktu bugun var , tahirde sovup saymasaydi asarim keserim yapip bos yapmasaydi boyle bir sorunla karsilasmazdikhersey olacagina varir. Bana gecmis olsun size afiyet ben sag siz selamet .