Aracımı 16.500'e 12 saat içinde sattım. Diğer ilanlara baktığımda, en az 18.000 yazmalıydım. Ama o değer de diğerleri gibi 1 ay boyunca satılmadan ilanda beklerdi.
Printable View
Aracımı 16.500'e 12 saat içinde sattım. Diğer ilanlara baktığımda, en az 18.000 yazmalıydım. Ama o değer de diğerleri gibi 1 ay boyunca satılmadan ilanda beklerdi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20381078/detay
bi N/A EP3 olamaz :D bu golf bu paraysa bence 2 .el arabalar fiyatları gayet normal golf ulan golf bugatti motoru olsada golf bi yere park ettinmi golf clube ortama girdinmi golf yani anlatamassın kimselere R ulan bu diye :D bide yadırganırsın ....evladı apaçi gibi yapmış arabayı diye
Sıfır otomobiller vergiden zamlandıkça ikinci elde değer koruyor. Düşününce satarkende ona göre satıyoruz ikinci el araçlarımızı bu kısmı görülmüyor pek konuşurken. 2009'da 39750ye aldığım aracımı 3 gün önce 42000tl'ye sattım.. Dünya üzerinde hiçbir yerde yoktur böyle birşey sanırım
ya dalga mı geçiyorsunuz ' isteyene satarızzzz ' tayfasından değilseniz ve bu piyasa sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı var. o parayı veren olursa tabi satarsın ank
bir sonraki aracım e36 olsun demiştim 3 sene civarı sürekli bakıyoruz, düzgün bir 6 silindir coupe. 20 bin civarı alırız diye düşünürken fiyatların artışı ile neyse dedik sedan da olur.tabi sindiremedim araç eskiyor fiyatı artıyor. yada bizim paramız pul oldu. ederi kadar vericez onu da kafaya taktık. sedan da olur 3.18 is de fena değil derken compact lara bakmaya başladım düzgün olsun yeterki e36 yarısıdır deyü. ama artık tamamen vazgeçtim. 17bin den sitede sorguladığım e36 ya turşu dediler, alınmaz 17 bin etmez. şimdi 26bin den ilanda aynı şekilde...bir daha ki alanda 28 yazsın. tabi bunu gören eli yüzü düzgün e36 sahipleri durur mu ? yapıştırmış 30bin i 33bin i ..arayıp son fiyat sorsan, bak adam turşuyu 26bin e koymuş benimki hatasız 33 diyecek.. e46 parasına alana satana hayırlı olsun..
bi ilan için arıyoruz adam diyor o şu paraya koymuş bu şu paraya koymuş. yahu koymuşta satıyor mu ? yok .. eder mi yok ? golf 3 bakıyorum adam 13 e almış 20 yazmış.. e pahalı diyince başlıyor şu boyalı bu fiyat yazmış o taklalı bu fiyat yazmış. ya bunları niye ciddiye alıyorsunuz ki ? golf 3 için yine birini aradım almancı bir dede. 21 istiyor. yok yeğenim burda daha kötüsünü 19 a satmışlar, vay yeğenim daha kötüleri 22 yazmış. e ne oldu arabası 3 aydır ilanda.. şimdi golf 3 e 20 bin mi verelim yani..2 gun sonra sıkışsa galeri 15 vermez.
birde şu var 20bin yazmış golf 3 e 16 teklif ediyorsun adam da diyor ki parana göre bak, 16 lıklara bak. ulan onlarda 16 etmez ki ank
2006 Opel Corsa 1.2 Essantia Easytronic Sıfır Araç 25,200 TL Şimdi 50.000TL civarı
2009 Hyundai Era 1.5 CRDİ Team Sıfır Araç 24,800 TL Şimdi 50.000 TL civarı
2010 VW Jetta 1.6 TDİ DSG Comf. Sıfır Araç 56,500 TL Şimdi 80.000 TL civarı
arabaları satmasam şuan karda idim.Sıfır arama almak mantıklıymış demekki o yıllar :)
şu ÖTV denen illeti biraz düşerseler bakın araçlar nasıl dibe vuruyor bizim kide hayal işte ...
Biz bunları yazarken yine VTEC2 lere 40.000 yazacaklarr . E36'lar 30.000'den daha sayamadım birsürü model.... 2006 Model 6 ileri 2.0TDI Passatımı 38.500'e sattım. Şimdi 45.000TL Yazmışlar. Allahtan korkun bre vicdansızlar.... Mezaramı götüreceksiniz parayı..
bunlar hep sahibinden comun oyunları :D
2. el piyasası niye eleştiriliyor hala anlamış değilim :D herkes istediği fiyatı vermekte özgürken. tamam paran var araba alamıyorsun çünkü fakirsin gidip paranın yettiği arabayı alacaksın, niye 30 binlik arabaya aslında o araba 20bin diyorsun ? biri 30bin verdi ise 70milyonda başka biriside 30bin verir hatta 32-33 verir. ben kendimi bildim bileli 2. el piyasası yüksek bi 2009da mı ne ötv indirimi yapıldı o zaman 2. el ucuzdu ondada sıfır araba için açıktan satış bile yapıldı herkes sıfır aldı. şimdi adam 1 ay çalışsa 2bin lirayı iyi bir işte kazanıyor araba ilanda 1 ay dursa ne olur 3 ay dursa ne olur galeri mi bu zaten kullanıyor :) piyasa çok güzel diyorum vesselam, hatta vtilar 50bin olsun, s2000ler 150bin parası olan binsin zengin fakir belli olsun be. sovyet ülkesimi burası herkes aynı arabaya binecek aynı karıyı alacak :D
2009'da 207 RCler 34 bin tl'den satıldı. O zaman durumum olsaydı 4-5 tane alır garajda yatırırdım
araç kullanmak zorunda olan insanlar var. eşi hamile olabilir, hasta çocuğu, annesi babası olabilir. bir ton dert var. hadi hic bir derdi olmasın düşük gelirli veya sizin tabirinizle fakirler neden mezar gibi araçlara binsinler. durduk yerde balon bir piyasayla aynı paraya avrupa veya daha güvenli bir arabaya binebilecekken neden şahine doğana mecbur kalsın.veya kaliteli aracın kazalısına pertine binsin...2. elin yükselmesi pert araç ların toplanmasını da teşvik ediyor.
neden vatandaş 20 bine alabileceği bir araba için yabancıların bankasına 10 bin fazla kredi borcu altına girsin.sonra onu ödemek için asgari ücretle zenginlerin kapısını açsın kapatsın.. gelir adaletsizliğinde ilk 5 teyiz. ve asgari ücretle çalışanların oranı bir hayli yüksek. piyasa sadece vti lara yüksek değil..bende senin tabirinle fakirim 3 senedir kullandığım arabada abs hava yastığı vs hic bir şey yok 3 sene önce 20bin e alabildiğim e36 araca 3 sene eskidikten sonra neden 30 bin vereyim. benim şuan bir araca ayırabileceğim para bu.piyasa dahada artar örnek veriyorum e36 40 dan da döner 50 den de alınır satılır.alan da olur satanda olur tarlasından imar geçer babası zengindir alınır satılır o kesin.ama tüm birikimini bu şekilde arabaya bağlayamayacak çok insan var.
bence yorumunuz çok talihsiz olmuş vesselam.
şimdi senin 20bin liran var ve piyasa araba arıyorsun. ne diye hamile hasta demogojisi yapıyorsun ? abs, airbag, hidrolik direksiyon isteyen adam gidip proton alabilir hemde otomatik 13-14bin lira civarında protonlar ve tüm yürüyen aksam motor mitsubishi. ama yok bizim millet binmek için araba kesinlikle almaz, aldığı araba yatırımdır bu yüzden piyasası olan araba alır gider 10bine şahin alır çünkü satmak istediğinde direk satılıyor.
sen ihtiyacı olmayan adamsın zevkin merakın için e36, golf arıyorsun ve aradığın arabalar senin gibi başkaları tarafından da aranıyor bu yüzden fiyatları yüksek. git mazda 323 al 98 99 model 1.8bp motor,abs,airbag,klima ne istersen var. mazdayı bozmaya çalışsan bozamazsın ama aradığın e36 nın saat gibi çalışanına servet istiyorlar haksızmıyım ? bende senin gibi araba aradım gerçekten antidepresana ihtiyaç olan bir süreç. gittim döküntü bir araba aldım ne yapayım olan 15bin paramın üstüne 25bin kredi çekip 40bine araba mı alayım. aldığım arabayı sen almazsın mesela 2000 model belden aşşası boyalı koltuğunda sökük olan 380bin kmde 1.9tdi seat leon. araba 4 ay ilanda kaldı fiyatıda listenin hep en düşüğüydü. ama ben araba ararken kime sorsam bana o paraya araba yok dedi. 20de kredi çek iyi bişey al 35e dedi. 1 ay sonra 2 sene olacak kredi çekseydim anca şimdi biterdi. çekmedim mutluyum. 15bine güzel arabalar var yani. he sen e36 istiyorsun onu çakal kasa e30 yaparsan oda olabilir :)
bu ikinci el yüksek muhabbettinide bırakın. haber bulamayan kanallar gibi her ay mutlaka bir konu açılıyor :D
Bide Herkezin arabası orjınall kazasız belasız kactane ilan varsa hepsi böyle nerde ulan bu boyalı kazalı arabalar...
Adam gp civice 27 yazmıs oha lan dedim mal boncuk satılır diyorlar mal lan bu millet..
Araba yatırım aracı olmaktan çıkıp ulaşım aracı olma niteliği kazandığı gün,bu problemler çözülmüş olacak.
şu 5664 tramer muhabbeti kalksada rahat rahat araba alıp satabilsek fiyatların yükselmesinde bununda etkisi var arkadaşlar :)
Herkes al-satcı olmuş. Adamlar 7/24 sahibindende ilan kovalıyor amcadan teyzeden temiz bi araba düştü mü hemen alıp bi detaylı temizlik pasta cila güzelde bi jant ekle 5 bin ver ilana. Herkes ekmeğinin peşinde tabi ona bir lafım yok ama yükselmesinin sebebide bu. Herkes tok satıcı acil paraya sıkışanın arabasını biz göremeden zaten satılıyor zaten. O yüzden tekrar söylüyorum araba alıcak olsam mitsubishi yada mazda alırım fazla popi olmadı neyseki bunlar :D
@pirasa #70
konuyu kişiselleştirmeyelim. ne piyasa arabalarıyla ne gösterişle-driftle nede al sat ile uzaktan yakından alakam yok..ben sağlam olduğunu düşündüğüm için alman bakıyordum.zaten belirttiğim gibi vazgeçtim.var favorilerde famila da var tesadüf ki bugun sen yazmadan bakıyordum.parçası korkutuyor biraz araştıracaz.yinede tavsiye için teşekkürler.
şuan e30 var zaten acelesi de yok belki kalabilir de.hasta vs ihtiyac durumum da yok demogoji değil empati yapmıştım sadece.neyse ilk defa bu konu hakkında yazdım.zaten pek yazmıyorum.ama her ortamda yaparım / yapıcam bu muhabbeti kaçarı yok yani :D
Fiyatı satıcı değil, alıcı belirler.
Düşük fiyattan satılan piyasa araçlarının çoğunu alanlar kar için atlıyor tabiri caizse. Öğretmen,polis vs araç al sat yapıyor. Galericiler mevzusuna zaten girmeye gerek yok; alırken tü kaka, satarken on numara.
Bugüne kadar hep piyasada tutulmayan diye tabir edilen araçları kullandım, kullanmaktayım; pişman olmadım, işime öyle geldi çünkü.
Açık piyasa, isteyen istediği fiyatı yazar. Alıcı şahıs işine/hesabına uymuyorsa almaz olur biter. Dert yakınmanın manası yok bence.