316ya da ufak bi çip 210hp.. hatta 316 da 320 de 210hp :) aynı motorlar
Printable View
3ler içinde aynı. 3 deki ile 5 deki 1.6 170'likler bir kuble farklı sadece.
10 aydir kullaniyorum 10bin kilometrede aracim suan...
1- yakit tuketimi ozellikle uzun yolda cok dusuk... benim karma yakit tuketimim 9.0lt/100km fakat ben hafta ici ev-is 6kmlik yol yaptigim icin yakitim bu sekilde. pazartesi ilk bakimina goturecegim Allahin izniyle, daha da duser diye umut ediyorm
2- sabahlari motor sogukken dizel gibi calisiyor, en cok rahatsiz oldugum konu bu...
3- sanziman - motor uyumu cok iyi... ilk aldigimda dsg ile karsilastirmistim, dsg daha iyi diye dusunmustum ama kullandikca sanziman dsg kadar hatta biraz daha iyi...
4- muzik sistemi kotu, hatta baya kotu, yakismiyor...
5- benim aracimda elektrikli katlanir ayna olmamasi kotu..
6- sport ve sport + surus modlari cok iyi... tamam 136hp kisitli bir guc var ama hadini bilerek gitmesi, devirlenmesi guzel.
7- ici ve bagaji cok cok genis degil ama yeteri kadar genis. evlilik arefesinde bir adam olarak cok problem degil benim icin su anda.
siz makyajli 1.5lt 3 silindir icin mi 125bin tl aldiniz???
Teklif formu arabada indiğimde bakayım ama bugün parayı yatırırsam cuma arabayı veririz dediler.Araba hazırda yani.Ama 1.5 motor 318i diye geçiyor sanırım bizimkisi 1.6 136.
İşin açığı audiye kapora verdiğimizden pekte üstünde durmadık yeni veya eski motor mu diye.
güzel bir değerlendirme olmuş elinize sağlık.
bendede 320d F30 var dediğiniz gibi ses sistemi rezaletti sanki megane'a binmiş gibiydim.
aklınızda bulunsun harmon kardonuda öyle aman aman bir kalitede değil.
ben focal marka önlere ve arkalara komponent taktım ve JL anfi ile besledim ve koltuk altına 2 adet kenwood koltuk altı kendinden anfili sub taktım ses muazzam derecede değişti kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.
kablo,çevirici montaj vs dahil sanırsam bana 5000tl civarı bir bedele gelmişti ama inanın 5000 defa dahada olsa yapardım.
Yazılımsız 316 136hp can sıkıyor, yazılımdan sonra yazılımlı 320d den biraz fazla yakıyor, biraz az gidiyor.
İlk gaza basmalarda dizelden daha canlı, motor sesi yok dizele göre avantaj.
Kullanım zevki dizele göre daha agresif dizel daha kontrollü.
320d ile 316 arasında uzay fiyat farkı varsa 316 alıp intercooler yazılım yola devam ama imkan varsa f30 320.
Mavi m 316 yerine daha boş 320d alıp sonradan tampon vs bence daha mantıklı
F30 3.16 ya yazılım çıktı mı? Yoksa box mı takılıyor? Çıktıysa kim yapıyor ve nekadar güç alınıyor?
Bir de bir arkadaşımız yazılımla 210hp okuyor Demiş yani bir yazılımla 136hp olan arabaya 70hp güç mü geliyor anlamadım?
Uzun suredir yazılım yapılıyor. 200-210 hp arası olcuyorum yaptıgım aracları genelde. gercekten cok değişiyor araba. hatta istenirse yazılımı spor moda aktif edebiliyorum. boylece normalde guc artısı nispeten daha az oluyor fakat spor moda alındıgında tum guc kullanılıyor. hem aracı yormamak hemde daha ekonomik kullanmaya izin veriyor. Yapıldıktan sonra f30 3.20d stocktan 2-3 boy daha hızlı oluyor 3.16i
Hangi konuydu bu? Ben de geçicem 3.16 ya da merak ettim kim yapıyor yazılımını.
aslinda muzik sistemini cok takmiyorum, ama eski aracim scirocco ile karsilastirinca daglar kadar fark var..
muzik sistemi megane gibi aynen :)))
muzik sistemine harcayacagim parayi biraz daha guc almak icin harcamaya yegelerim
m 316 ile bos 320d fiyatlari ayni degil ki.. ben aldigimda bos 320d ile 316i mjoy arasinda 20kusur bin fark vardi.
arti m ile bos paket arasindaki fark tampon jant la sinirli degil biliyorsunuz, tercih meselesi...
bos bir 320d ile 316i m arasindaki guc farki 3-5bin tl harcayarak kapaniyorsa, bos arabaya dizel diye 20 kusur bin tl vermek bana mantikli gelmedi benim gibi senede 10bin km yapan biri icin
o fiyatlara çıktıktan sonra ben de 320 d alma taraftarıyım
120 30 40 lara bulunurda hem model olarak iyice asaga düsülcek aynı zamanda + senelik vergiyi bakım ücretin
F30 3.20ied estoril mpaket aracımı satacağım boyasız 7.000 km de , düşünen olursa p.m den ulaşabilir
saatde 150km/h ile gidip son vitesde gram ses duymadan 100kmde 6lt yakarak ilerlemek, 380tq / 184 hp ile olağanüstü ara hızlanmalara imza atabilmek, otobanda birçok stock spor araç olan gti'mış çupraymış kafa tutabilmek çok ama çok keyifli bir şey.
316i ye binmedim hiç ama 320d gerçekten bence sınıfının çok ilersinde uçuk bir araç ve şahane, 1000 defa daha olsa yine 320d alırdım herhalde.
2. elde güzel 328i ler var
ne 320d si oda ne.. ne keyfi..
Misal;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07803484/detay