ewt arkadaşlar gerçekten bu sayı bomba kacırmayın alın derım ben atıl abiye ve ekibe tum ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım çekimler çok güzel geçti süper kareler cıkmıs b6 mız olması gereken dergide..
Printable View
ewt arkadaşlar gerçekten bu sayı bomba kacırmayın alın derım ben atıl abiye ve ekibe tum ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım çekimler çok güzel geçti süper kareler cıkmıs b6 mız olması gereken dergide..
ben aldım. keşke istanbul park az daha detaylı olsaydı.. gerçekten güzel olmuş dergi.
çok güzel bir sayı olmuş, ellerinize sağlık...
Wallpaper 'lar ne zaman ekleniyor ?
güzel bir sayıya benziyor.Almak gerek :)
Benim adım da yazılmış ya teşekkür bölümün de.. çok duygulandım Ahmet şaşırttın beni sanırım bişeyler ısmarlamam gerekicek bu durumda :D
Kasım ayında Türkiyenin ilk Turbo integrasına Yer Veren TR tuning 'e
ve Atıl Atılgana,,,,
özellikle Çekimler için hassasiyetle yaklaşan ve ustalığını konuşturan Özgün Kutlu Türer'e çok Teşekkür ederim..:Bravoo:
Biz de istanbulda tanışmıştık bi yarışta daha doğrusu kafasında bi parlak bi tasla geziyordu ordan aklımda kalmış sitede tanışmıştık sonrada epeydirde motora egsoz v.s. bişeyler alıcak sorup duruyor sonra yalan oluyor :hahaha::hahaha:
valla bende evlenmeden ordan çıkmam sanırım sıkıntımı alıyor iyi geliyor iyi ;);)
elınıze emegınıze saglık ;)
ovvvvvvvvvvvvvvvv Ne güsel dergi bu 3 sayfası dahada ovvvvvvvvvvvvvv :D uhehuuhe