Bir de space star baksınlar en azıdan aynı motor ve cvt. Ciddi konforlu uçsun kaçsın beklentisi yoksa ömürlük al bin. İçi de güzel gerçekten. digital klima vs var.
Printable View
15.500 de Bmw 1.16 ışık paket sunroof xenon var kazası yok boyası yok ne kadar eder sizce
2012 passat 1.4 trend 80 bin km. beyaz komple orjinal manuel. 60 liraya alıyorum. biraz pahalı gibi ama sizce nasıl ? üstüne ufak birşey atan olursa direk paslayabilirimde.
ah bi dsg olaydı , müşterisi hazırdı zaten :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
ilandaki araçlar nasıl sizce ? Binici için alınır düzeyde midir ? Fiyatları olması gerektiği gibi mi yoksa yüksek mi kalıyor ?
-2010-11 model,
-60-70.000km,
-değişensiz,
-önemsiz bir kaç yer boyalı
-Audi TTS (270hp olan) sizce kaç para eder?
merhaba, 2015 model 1.5dci touch fluence, 80k km.de edc vites, yarım parça lokal boyası varmış, piyasa fiyatı nedir acaba?
Rahat 65 e satarsın comfortlıne olaydı ben alırdım :) bizim çanakkalede comfortlıne ve beyaz oldumu rahat 77-80 arası gidiyor trendline ne olursa olsun tutmuyor. Ama vw trendline a hıc bışey koymamış arkadaş. Alıcı da haklı o kadar para ver broadvay donanımlı araba al
bizim millet gerzektir. Gider 2004 - 2005 modelini alır o paraya km si 150 - 200 binde diye. (gariban bilmiyor ki 500 binlerden gelmiş o 206 lar hep :D) ama şu arabanın yüzüne bakan olmaz km si yüksek diye.
340.000 e boyasız gelmesi de ayrı muallak illa 1-2 parça çıkar sonra bende kuzenden aldım, bacanaktan aldım bilmiyordum der. Çok başıma geldi
Aslında KM çekecek olsam 20-21 gibi alıp 24-25'e satar gibime geliyor. Neyse bulaşmayayım :D