Peki tavsiye eder misin hacı? 2 3 sene binerim en az. Yazılım egzoz yaparım belki Bi ihtimal. Yakıt şehir içi 6 civarı diyorlar
Printable View
Arabayı kesinlik le tavsiye ederim ama ticaret degil de binmek için . Ben antalyada 5 li rakamlarla geziyodum ve gerçekten yeri geldiğinde abartarak gazlayan birisiyim, bazen çok sakin kullanırım yani tam karışık kullanırım :D çevre yolunda 90-100 giderseniz 4 lü rakamlara hemen iniyo. Stock halde, 120 130 lara kadar stock 1.6 tdiları rahat geçer, golf leon jetta vs
İki kişiyle düz yolda 206km hız yaptım :) 1.2 için güzel değer. :)
Lounge paketler dolu evet ama fiyatlar uçuk, o yüzden mecbur comfortline. Bi tane kazasız boyasız var düşük km, 61 62 civarına alabilirim. En az 2 3 yol binerim, satma derdi yok. O zaman mantıklı olabilir bu araçlar.
Polo 1.2 tsi comfortline, 2014 model
Geçen yaz 120lere F30 320d vardı çok dolu olmayan ama binmeye ideal şekilde. Çakılı E90 320d alınıyodu yine 120'ye. Bu yaz da fiyatlar geçen seneden yüksek değil, ilanlardaki fiyatlar hep şişirme, eğer referansınız ilanlarsa
Onu alacağıma en son bir 2013 C180 AMG satmıştım 54bin km'de boyasız, 124bin TL'ye tam 1 yıl oldu. Şimdi de ilanlara baksan hala 130-140 yazanlar var da satan 125'e anca satıyor
Biz de arıyoruz bir arkadaşıma, ben geçen 2 ay önce aldım şirinler mavisi manuel 2014 59binde, kaput değişik iki kapı da etek altı boyalı. tramer toplam 4 lira, 56500 TL. alır almaz akü aldım 57 oldu, lastikler de kötüydü debriyaj da kötü falan. iyi kondisyondakine 58 verilir de fiyatlara bakınca bu seviyeye düşen pek yok
En son bi muğlada vardı 32binde aynı renk 60'Tan aşağı düşmedi yoksa onu alacaktım
Yakıt çok iyi ben istanbulda karışık 5.5 yakıyorum. işe git-gel 4-4.2 arası kalıyor trafiksiz.
110 eder etmez demek istemem ama boş paket, 7 yaşında ve 150.000 km de bi BMW ' ye 110.000 TL vermem.
Geçen sene bu zamanlarda BiXenon, Deri Koltuk, Yarı Hayalet, Komple M Tamponlar, M Jant 2012 53.000 Km' de nokta hatasız ve boyasız aracımı verdim 113 ' e. O yüzden 110 inanılmaz fazla geliyor bana hala.
Diyebilirsiniz ki o geçen seneydi.. Eyvallah ama o zamandan bu zaman da 1 sene geçti, araçlar yaşlandı. Şişirme fiyatları yazanlar hiç bunu düşünmüyor ve ne güzelki anca öyle yazdıklarıyla kalıyorlar.
Yiğit' in aşağıda verdiği C180 örneği tam da anlatmak istediğim şey aslında :)
Yiğit değil Tarık yazmış bir üst postta hatlar karıştı :)
Alıntı:
Bu yaz da fiyatlar geçen seneden yüksek değil, ilanlardaki fiyatlar hep şişirme, eğer referansınız ilanlarsa
Onu alacağıma en son bir 2013 C180 AMG satmıştım 54bin km'de boyasız, 124bin TL'ye tam 1 yıl oldu. Şimdi de ilanlara baksan hala 130-140 yazanlar var da satan 125'e anca satıyor