bu piyasada o km'si ile eder ama 120ye ne kadar yakın alınırsa o kadar iyi
Printable View
Arakadaşlar annemin aracını değiştirmeye karar verdim 97 reno twingo açılır tavan klimasız 204.000 de altın sarısı 3 parça değişen var sol kapı ön iki çamurluk komple boyalı hasar kaydı yok sizce kaç lira yazayım
edit geri gelsin special versiyondu hemde oto.vites tek hava yastıklı
Abi Twingo bizim aile için farklı bir araç. Tüm sülalenin o arabada yaşanmış çok güzel anıları vardır. Kuzenlerim ve ben o arabayla birlikte büyüdük, tüm Türkiye'yi gezdik (klima olmadığından acı çektik ama harikaydı :) ) Hani bırak Corolla'yı, o zamanda o paraya Ferrari alınsa bu arabanın manevi değeri etmez,s adece benim değil, bütün aile için :)
2014 jetta 1.2 tsi trendline donanım kırmızı renk kazasınz boyasız 90 k km de araç galeri 50 bin vermiş araç sahibi 52 bin diyor kaça alınır kaça satılır bilgisi olan varmıdır ?
o arabada boya sorarlarsa , kapat telefonu hemşerim de :) bence kasa diri ise 12 ye satar.
37 ye satar.
32 gibi satar bence.
renk avantajı var. makyajlı ise 57 makyajsız ise 55 e satar.
2013 50 binde beyaz comfortline golf 1.4 140 hp act dsg araba boyasız 73'e falan satar mı ?
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler letgoya dün 14.500 e koymuştum bugün 2016 250cc yamaha x max le üste 1000 tl vererek takas yaptım yarın satışları yapıcaz
2012 1.3 multijet boyasız makyajlı kasa linea easy 130 binde 35'e satar mı?