fabrıkasyon koltuk kılıflarıyla gezme modasıda cabası yaz gunu pişik edecekler kendilerini
Printable View
fabrıkasyon koltuk kılıflarıyla gezme modasıda cabası yaz gunu pişik edecekler kendilerini
Benim anlamadığım şey de şu ; "Takas fiyatı farklıdır."
Ndir neyin nesidir çözemedim gitti.
Bende en çok KAPORASI ALINDI olayına takıgım.. E kaporası alındıysa bunu niye reklam ediyosun amk. Bulunmaz hint kumaşı satıyor sanki bana.. Yer yüzünün en kezban milletiyiz.
ben de hiç önemsemezdim, nasıl olsa alır almaz ben yaptırıcam derdim. en son aldığımda adam tüm bakımların faturasını verdi gerçekten son bakımı 1000km önce yetkili serviste yaptırmış, ilk defa aldığım bir arabaya bakım yaptırmadan bindim.
Dip not = subliminali verdim, 1-2 konuda daha böyle yazıp satılık ilanını açıcam.
Ben en çok arabanın konusu açılıyo hep hayalimdi gerçek oldu çok seviyorum falan tak 2 gün sonra ütopik rakama ilanda ee hani hayal :D :D
boyasina bakacagina lastige, bakima baksa cok iyi olacak..
boya sana masraf cikarmaz ama 4 lastik en azik 1200+ TL
Yazan oldumu bilmiyorum ama en cok tav oldugum laf 'baska arac buldugumdan kaporasini verdigimden acil satilik' he bide fabrikasyon etiketleri ustunde olayi var
64.500'e alınan SIFIR araç 70 bin tl'den ilana konuluyor.
Yazıyorsunuz yazıyorsunuz gerçekten cevap vermiyorum yeterki kötü olmamak için . 64.500 aldım ... Boya Koruma Film Car Curt 1.500 Tl para harcadım .... Oldumu 66.000 1 lira yazılım 67 ... Cupra vites topuzu pedal seti 750 lira 68 harcadım ilanıma dahi yazmadım bunları
evlenmeme kalmış 2 ay kafamda evlenmeden binmek istediğim araçlar var arayanada 68 kadar veriyorum arabamı bundan kimene ön yargılı olmayın yazanların hepsi benden büyük insanlar lütfen yapmayın
birisi ilk defa uzerine alindi :) bir mal dukkandan ciktigi anda fiyati duser genelde, tabi siz bilirsiniz satacak birini bulabilirseniz cok guzel.
arabaya yapulan modifiye her zaman cope giden para..
Forumdan değil ama çok net örnek :) Sıfırı 83bin TL imiş sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23176640/detay
bırde su muhabbet var adam teche actıgı ılanda aracın fıyatı Allahuekber daglarında altına da not dusmus tech uyelerıne guzellıgımız olur.
ve bı cok ılanda su var arabaya kendı kısısel zevkı ıcın harcadıgı parayıda aracı aldıgı fıyatın ustune ekstra olarak ekleyıp oyle fıyat bıcıyor. ıyı o zaman yıkamaya verdıgın parayıda ekle tam olsun.
Konunun amacı 2.el fiyatları düşürmek hahahha :)
64.500 e alıp 70 bine çakmaya calısırken aradaki benzin mtv trafik sig. falanda cıkartıyosun onlarıda yazmamıssın. ama güzelmiş valla temiz kar olucakken ilanı kaldırmasaydın birtane keko cıkardı belki :)
teşekkürler Rıdvan :icon_tup: