User Tag List

Sayfa 7/26 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
493 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Forum Al-Sat çıları Hakkında

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alınca en az 2 sene biniyorum arabama alma ve satma işi beni çok yoruyor. bu arkadaşları aslında takdir de ediyorum nasıl dayanıyorlar bu kadar al sat işine.

bide sorsak hepsi arabacı arabacı adamın 1 ayda arabadan gönlü geçip üstüne kar koyup satabilirmi ? deselerki galericiyim eyvallah

bu arada baranda lagunayı forumdan bana satınca daha aktif oldu sitede, oyle araba satınca yol olanlardan olmadı
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende aracımın konusunu ne açtım nede şuanda satılık olmasına rağmen ilanını ekledim. Birçok arkadaşımın da dediği gibi iş artık yavaş yavaş ''bunu alayım forumda bir konu açar nasılsa birine veririz'' mantığına döndü. Ben öyle nick felan dikkat etmedim kim yapıyor diye özelliklede bakmadım ama olduğu aşikar ki ben o yüzden aracımı koymadım.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdan iki araba aldım ama forumdan bir motorumu bile satamadım. benim arkadaşların şakşakçılığı yetersiz galiba.

canozyavuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...

LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
    İzninle imza yapıyorum.

Forumda çok eski üye sayılmam ama bi arkadaşın dediği gibi isme cisme gerek yok. Zaten çoğunu biliyoruz. Onun dışında insanların takıldığı konu "Arabamı buldum daha da değiştirmem" izleniminden, satılıklar başlığına konu açılması arasında geçen süre. Konuyu görüp "Maşallah ; çok güzel vs." yazana kadar satılığa çıkıyor araç.

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumdan iki araba aldım ama forumdan bir motorumu bile satamadım. benim arkadaşların şakşakçılığı yetersiz galiba.
    Aa forumdan xbox ını sattın abi hem de bana )

Bizim çocuklar bağcılara araç bakmaya gitti dönsünler hemen şakşaklatmaya başlıyalım

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen nerden çıktın? xbox u iteledikten sonra arayıp sormazsın diye düşünmüştüm.

Alıntı enesy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aa forumdan xbox ını sattın abi hem de bana )

Bizim çocuklar bağcılara araç bakmaya gitti dönsünler hemen şakşaklatmaya başlıyalım

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen nerden çıktın? xbox u iteledikten sonra arayıp sormazsın diye düşünmüştüm.
    Abi mal ceviz çıktı örümcek ağları duruyordu açtığımda. amcadan x box

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    güzel konu
    örneği bol olan bir icraat
    "Wagen"thusiast

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şahsıma münhasır techturkeyden yaklasık 10adet vasıta sattım,eşimin dostumunda 3-5 tane kupon aracını satmısımdır.

hepsini forumdan arkadaslarıma dostlarıma sattım hiçbirisine sahibinden.com ilanıda açmadım değerini bilecek kişilerin alması içindi çünkü sattıgım araçlar hep kupon araçlardı .sahibinden.com kullanmıyorum techturkeyden değerini bilecek kişilerin alması tercih sebebidir benim içinde yağlama ballama olayına gelincede hoşuna gidiyosa alır baktırırsın kimse zorla araç satmıyo.

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde beni burda araç satmaya techturkey ahalisi alıstırdı techturkeye bile satılıklar kısmına koymadan 8tane aracımı otomobillerimiz kısmından aracı görüp öm atarak gerçekleşti ,baktım bende gidiyor talep var sattım .şimdi alan mı suçlu satan mı?

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en güzel örnek bu olmuş bizim sitedeki satıcıların birebir aynısı mal güvercin
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim tartistigimiz nokta forum uzerinden kar amacli satis yapanlar degil mi ? Siklikla araba degistiren biri kimi ne ilgilendiriyor cani sikilir alinir satilir forumu bu amacla kullanmadiktan sonra kime ne?
    Aynen kardeşim doğru söylemişsin. Kimin ne kadar sıklıkla değiştirdiği kendini ilgilendirir, AYRICA alıp satıp kar etse de bu, konuyu açan arkadaşı ne kadar ilgilendirir ben bunu merak ediyorum. Bir sakınca varsa yönetim ilgilenir. Alakalı alakasız her konuda alıp satanlara inceden dokundurmalar, küçük düşürmeye çalışmalar vs. vs. Ama isim ver deyince sesi çıkmıyor. Önceki mesajımda da yazdığım gibi alıp satmak çok ayıp bişey sanki, "çaktırmadan usturuplu ünalın yaptığını" yapıyormuş millet. Kıskanma favorilerini paylaş konusuna girip, "bu araba geçen hafta 5 bin lira ucuza ilandaydı, iki parlat bi cila yap, 5 fazlasına sat oh ne güzel" diye ahkam kesene kadar çok biliyordun madem sen alıp yapsaydın, tutan mı oldu?

Tekrar söylüyorum, "amcadan, teyzeden" muhabbetini, "vay kankim bebek makina dehşet teyzem iyi bakmış arabaya, böylesi yok" gibi şakşaklamaları, veya haftada bir aynı arabadan alıp jant kapaklarını boyayıp, konu açıp "aracımız bebek" demenin mantığını ben de anlamış değilim.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Valla beni hiç ilgilendirmediğimi önceki mesajımda söledim konuyu takip ediyorsan dikkatli oku.

"Kimseyle papaz olmak istemiyorum, yazsam yazarım. Kimsenin ne yaptığı da umrumda değil açıkçası ister kar etsin ister zarar.

Ancak forumun bu şekilde bozulmasını istemiyorum, rahatsızlık veriyor ancak forum da benim değil sonuçta sadece dile getirdim gözlemimi."

"Övme vs kısmını geçtim, özel hayatında al-sat yapanlar ki kendileri de sölüyor, forumu aracı olarak kullanmasın lütfen. Kendi şahsi aracını satsın forumdan, al-sat yapıp para kzandıklarını sahibinden.com'dan satsın."

Diye belirttim. Ticaretini yapacak olan sahibinden.com'dan yada araç satış sitesinden yapsın, ben forum kullanıcısı olarak rahatsızlık duyuyorum bunu belirttim, kullanıcı olarak hakkımdır.

Yönetim uygun görür görmez orası bilemem, benim gibi düşünün bir sürü kişi varmış görmüş olduk.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla beni hiç ilgilendirmediğimi önceki mesajımda söledim konuyu takip ediyorsan dikkatli oku.

"Kimseyle papaz olmak istemiyorum, yazsam yazarım. Kimsenin ne yaptığı da umrumda değil açıkçası ister kar etsin ister zarar.

Ancak forumun bu şekilde bozulmasını istemiyorum, rahatsızlık veriyor ancak forum da benim değil sonuçta sadece dile getirdim gözlemimi."

"Övme vs kısmını geçtim, özel hayatında al-sat yapanlar ki kendileri de sölüyor, forumu aracı olarak kullanmasın lütfen. Kendi şahsi aracını satsın forumdan, al-sat yapıp para kzandıklarını sahibinden.com'dan satsın."

Diye belirttim. Ticaretini yapacak olan sahibinden.com'dan yada araç satış sitesinden yapsın, ben forum kullanıcısı olarak rahatsızlık duyuyorum bunu belirttim, kullanıcı olarak hakkımdır.

Yönetim uygun görür görmez orası bilemem, benim gibi düşünün bir sürü kişi varmış görmüş olduk.
    Kesinlikle katılıyorum. Bir aracı alırsın uğraşırsın konu açarsın tamam eyv. Ama yok ömürlük yok şöyle yok böyle diye anlatıp, Sırf görselle arabayı göklere çıkarıp, 1 hafta sonra manevi bir bahaneyle satılığa koymak biraz komik oluyor. Ki bence forumu samimiyetsizleştiriyor "LAYLOM" bi ortam tadı veriyor. İnsanları birazda enayi yerine koymak bu yapılan. Araba giriş gelişme sonucu 1 haftada yaşıyor bide bazıları diyor ki herşeyine kefilim, ulan araba zaten 1 aydır belki sende neyine kefilsin.
    LSX

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Birde hazır araba alıp, TR'de ilkleri yapıyoruz kafası yaşayanlar var

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde hazır araba alıp, TR'de ilkleri yapıyoruz kafası yaşayanlar var
    Yada olanı yapıp EMSALSİZ diye ilan açanlar
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İlgilendirmiyor diyorsun ama konu açacak kadar rahatsızsın. Senden dikkatli okuyorumdur konuları o konuda için rahat olsun.

Konu kirliliği oluyor dersen anlarım. Ama ilan sayısı olarak belirli bir sınır koyuldu diye biliyorum. Uzun zamandır ilan açmadığım için tam bir bilgim yok. Buna da başka türlü önlem alamazlar sanırım. E açan adama da "sen alıp satıyosun kardeşim, arabalarına konu açamazsın!" diyemeyeceğimize göre bunun çözümü nedir? Açıkçası bu konuyu açmandaki amacının, çözüm odaklı olduğunu düşünmüyorum.

Şahsi aracını burdan, satacağı aracını da sahibinden'de satması gerektiği kısmına katılabilirim, hem alıcı kitlesi orada daha geniş. Bir de forumda alıcı kitlesi sınırlı olduğu için, ilanda durdukça araba satılmıyormuş izlenimi oluşuyor, bu da benden al-satçı kardeşlerime küçük tricklerden olsun
    dekagrup.sahibinden.com

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ne amaçlı o zaman konuyu açmamdaki amaç onu anlamadım? Rahatsız oluyorum kullanıcı olarak forumda alt-satçı konularından, samimiyetsizliklerinden, yalanlarından, şakşaklarından kar mı eder zararmı eder 10 tane mi satar 100 tane mi satar beni ilgilendirmiyor. Gitsin istediği yerde satsın.

Forumda ben kullanıcı olarak rahatsızım. NET mi?
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne amaçlı o zaman konuyu açmamdaki amaç onu anlamadım? Rahatsız oluyorum kullanıcı olarak forumda alt-satçı konularından, samimiyetsizliklerinden, yalanlarından, şakşaklarından kar mı eder zararmı eder 10 tane mi satar 100 tane mi satar beni ilgilendirmiyor. Gitsin istediği yerde satsın.

Forumda ben kullanıcı olarak rahatsızım. NET mi?
    Ben de sana diyorum ki o zaman çözüm öner, ne yapıcaz banlatıcak mıyız adamları? Rahatsız oluyosan girmezsin konularına okumazsın.. NET mi?
    dekagrup.sahibinden.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)