User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Aramızda Fiat Servisinde Çalışan veya Bu Parçayı Tedarik Edebilecek Arkadaş Var mı?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aramızda Fiat Servisinde Çalışan veya Bu Parçayı Tedarik Edebilecek Arkadaş Var mı?

Arkadaşlar selam,
    2006Model 1.4 95Hp strajet 3dr aracım var ve eksoz ucu takmak istiyorum. Ancak tamponu kestiğimde görselliği bozmamak için bazı puntolarda gördüğüm bu parçadan arıyorum. Yetkili servisten sordum 2 yere elimizde yok dediler. Çıkma olarak veya başka bir yerden temin edebilir miyim, başka yerde aksesuar olarak satılıyor mu bilen var mı?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler

http://i53.tinypic.com/2nkrhnd.jpg
    http://www.auto-power-girl.com/high-...ing-2008-2.jpg

Servis parça kodu : 735502303
    Fiyatı : 20Tl

dkaya87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de 2006 grande punto aracıma 4 amortisor alıcam, ilgilenen arkadaş beni de bilgilendirebilir mi? takipteyim.

alihan_27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksaray fiat bayisi: 0382-2296600
    Buraya bir sorarmısın parça koduyla fiyatıyla beraber. Eğer hazırda ellerinde varsa müsait bir zamanımda alıp kargo yapabilirim.

(tanıdığım bayi değil ama aynı ildeyim şuan)

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo ben resmen kazık yemişim bu parçayı 1-2 ay kadar önce aldım bende aynı şekilde egzoz ucu takabilmek için. benim aldığımın parça kodu 735421950 liste fiyatı da 67 tl. ankarada şaşmazda bir parçacıdan 55 tl ye aldım. bursa tofaştan getirmişti. yarın taktıracağım hatta . aldığım yer saypar otomotiv - 0532 509 01 12 Uğur ismi. parça kodunu söylerseniz getirebilir diye düşünüyorum. kafama da takılmadı değil benim aldığım parça farklı mı acaba parça adı olarak klips gp diye geçiyor ama
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi inceledimde sizinkininde parça adı " çerçeve pun " olarak geçiyor. sanırım bu punto evo dan sonra çıkan düz punto lar için. ama aynı da olabilir gp lerinkiyle.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alihan_27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aksaray fiat bayisi: 0382-2296600
    Buraya bir sorarmısın parça koduyla fiyatıyla beraber. Eğer hazırda ellerinde varsa müsait bir zamanımda alıp kargo yapabilirim.

(tanıdığım bayi değil ama aynı ildeyim şuan)
    İlginize teşekkür ederim yokmuş hatta Türkiye'de hiçbir serviste ve fabrikada görünmüyormuş.

Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oo ben resmen kazık yemişim bu parçayı 1-2 ay kadar önce aldım bende aynı şekilde egzoz ucu takabilmek için. benim aldığımın parça kodu 735421950 liste fiyatı da 67 tl. ankarada şaşmazda bir parçacıdan 55 tl ye aldım. bursa tofaştan getirmişti. yarın taktıracağım hatta . aldığım yer saypar otomotiv - 0532 509 01 12 Uğur ismi. parça kodunu söylerseniz getirebilir diye düşünüyorum. kafama da takılmadı değil benim aldığım parça farklı mı acaba parça adı olarak klips gp diye geçiyor ama

şimdi inceledimde sizinkininde parça adı " çerçeve pun " olarak geçiyor. sanırım bu punto evo dan sonra çıkan düz punto lar için. ama aynı da olabilir gp lerinkiyle.

sizin aldığınız tam olarak nasıl bir parça anlayamadım bu eski 2006 model puntolar için olan bir parça. Bazı t-jetlerde standart olarak geliyor.
    hiçbiryerde bulamayınca ve fabrika stoğunda da görünmeyince aracın alındığı yere bahsettim yurt dışından sipariş açtılar 1 aya kadar gelecek haber verecekler. 20tl fiyatı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin aldığınız tam olarak nasıl bir parça anlayamadım bu eski 2006 model puntolar için olan bir parça. Bazı t-jetlerde standart olarak geliyor.
    hiçbiryerde bulamayınca ve fabrika stoğunda da görünmeyince aracın alındığı yere bahsettim yurt dışından sipariş açtılar 1 aya kadar gelecek haber verecekler. 20tl fiyatı.
    ilk postta attığını resimdeki parçanın aynısı. dediğiniz gibi tjetler de geliyor. ben ankara kartaştan sordurdum parça kodunu üstte attığım kodu verdiler o da dediğim gibi 67 tl liste fiyatı. parçacıdan aldım 55 tl ye geldi totalde. birazdan fotosunu atarım. benim parça kodunu sisteme girince "klips gp" yazıyor. sizin parça kodunu girince "çerçeve pun" olarak geçiyor. sanırım sizin attığınız parça punto evolardan sonra çıkan puntoya ait(2012 ve üstü sanırım). aynı parçadır muhtemelen. gelince karşılaştırmak lazım
    ///MPower

immortalboss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Belki işinize yarayabilir.
    Fiatim.com | Fiat Yedek Par

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk postta attığını resimdeki parçanın aynısı. dediğiniz gibi tjetler de geliyor. ben ankara kartaştan sordurdum parça kodunu üstte attığım kodu verdiler o da dediğim gibi 67 tl liste fiyatı. parçacıdan aldım 55 tl ye geldi totalde. birazdan fotosunu atarım. benim parça kodunu sisteme girince "klips gp" yazıyor. sizin parça kodunu girince "çerçeve pun" olarak geçiyor. sanırım sizin attığınız parça punto evolardan sonra çıkan puntoya ait(2012 ve üstü sanırım). aynı parçadır muhtemelen. gelince karşılaştırmak lazım
    sag salim gelsinde bi bakalim valla 1 ay dediler insallah gelir sonradan yan yatti camura batti demesinlerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendeki parçanın montajını yaptırdım bugün, tampon sökme takma vs. pahalıya geldi baya taktırması
    güzel oldu ama. düzgün egzoz ucu bulamadım, sanırım tjet lerin orjinal egzoz ucundan alacağım. parça kodunu bulabilen varsa sevirim

///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel olmuş bayagı güle güle kullan
    Ben 2 çıkışlı kibar birsey düşünüyorum. tjet orj çok kaba geliyor nedense

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok teşekkürler bende çift çıkış düşünüyorum aslında ama bu çerçeveye uygun çapta uç bulamadım . Büyük duruyor bulduklarımda.birkaç yere daha bakacağım bulamazsam tjetlerdekini alacağım mecbur
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hazır konusu açılmışken yenisini açmayım. internette veya ankaradaki fiat parçacılarında bulamadım. 2009 fiat bravo şoför tarafı güneş siperliği nereden bulabilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır konusu açılmışken yenisini açmayım. internette veya ankaradaki fiat parçacılarında bulamadım. 2009 fiat bravo şoför tarafı güneş siperliği nereden bulabilirim
    başkent oto sanayi saypar otomotiv var uğur abi. ona bir sorun en kötü ihtimalle getirtir. numarasını üstteki postlarda yazmıştım.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başkent oto sanayi saypar otomotiv var uğur abi. ona bir sorun en kötü ihtimalle getirtir. numarasını üstteki postlarda yazmıştım.
    teşekkürler

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayni durum bende de var , 2013 lounge var ve bu çerçeve bende de var. yanliz içindeki egsoz cok barzo. nazik kibar bi çift çikiş bulabilirsem değiştirmek istiyorum. genelde çift çikişlar bizim o çerçeveden daha genişler , siğmayacak şekildeler. uygun çift bulup takan haber verirse sevinirim=))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayni durum bende de var , 2013 lounge var ve bu çerçeve bende de var. yanliz içindeki egsoz cok barzo. nazik kibar bi çift çikiş bulabilirsem değiştirmek istiyorum. genelde çift çikişlar bizim o çerçeveden daha genişler , siğmayacak şekildeler. uygun çift bulup takan haber verirse sevinirim=))))
    hemen haber vereyim bugün baya aradım egzoz ucu ama sonunda bulabildim çerçeveye sığacak. ben beğendim gibi bu arada bilgi vereyim egzoz çerçevesi bi köşeden bi köşeye 13 cm geliyor. benim bulduğum egzoz da 10.5 cm genişliğinde. buyrun resmi, egzoz işi bitmiştir benim için

///MPower

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hemen haber vereyim bugün baya aradım egzoz ucu ama sonunda bulabildim çerçeveye sığacak. ben beğendim gibi bu arada bilgi vereyim egzoz çerçevesi bi köşeden bi köşeye 13 cm geliyor. benim bulduğum egzoz da 10.5 cm genişliğinde. buyrun resmi, egzoz işi bitmiştir benim için

Harbi güzel birşey bulmuşsun. bu kıvamda birşey de ben bulursam gözünün yaşina bakmiycam, çıkıp bir dolaşmak gerek ama baya zor işim. Keşke 1 tane daha alsaymişsin)
    Şaka bi yana güzel olmuş. Kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Slmcnsl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Harbi güzel birşey bulmuşsun. bu kıvamda birşey de ben bulursam gözünün yaşina bakmiycam, çıkıp bir dolaşmak gerek ama baya zor işim. Keşke 1 tane daha alsaymişsin)
    Şaka bi yana güzel olmuş. Kazasız belasız.
    çok teşekkürler çok fazla yere gittim en son eski sanayide küçük bi egzozcuda buldum uygun boyutta. onun elinde de bi tane vardı. adamda diyor bu boyutta çok nadir geliyor diye. çok güzel egzoz uçları var çift çıkış olarak ama hepsi puntonun çerçevesine çok büyük geliyor maalsef ..
    ///MPower

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)