D16Y8 var uzerinde yesil olanin
vay arkadaş ne çok bilen var, araba bendedir uzaktan öyle atıp tutmayın.
4 sene değil 1- üye olduğum tarihe bak, 2- sitedeki aktifliğime bak. rastgele bi arkadaş gösterdi yoksa kendim arayıp taramadım konuyu. Yazılanları okudum da sadece bir iki kişi doğru bişeyler yazmış gerisi fasa fiso
şu arabanın gerçek durmunu merak ettim acıkcası gerçekten önü değiştimi değişmedimi ?
murat kardesım ıyı nıyetlı bırısın senı sarptan bılıyrumda bosver bence
www.honda-tech.com
ben kimseye 4 sene önce bende demedim millet yukarıda neyin 4 yıl önce muhabbetini yapıyo onuda anlamadımaraç bizdedir Sarp benim kardeşim. Komik duruma düşmeyin yok araç kazalı yok aracın önü değişti falan filan ben atarlı değilim sizde olmayın. araç hepinizinkinden daha sağlam durumdadır.
Arabayı Ulaş Almıstı gercekten aldı duzelttı tpoladı harıka bır cıvıc coupe olmustu
daha sonra satıldı sarp kardesımız aldı o da gayet ıyı bakıyor
ama murat senı bıraz anlamakta zorluk cekmeye basladım
coupelere karsıı bıraz nazık yaklasıyorsun herhalde
ama tt 2005 de Kurulan bır sıte emın olkı hOndalar haKkında cok bılgılı arkadaslar burada var
Ben sari eg coupe icin demistimyesil ek coupeyi bliyorm oldukca guzel zaten.
Arkadas yeni galiba..
. Mertcan anlaşılmayacak bi durum yok, coupe için demiyorum Sarp kendi konuşmuyor beni de konuşturmuyor ama cevap vereyim dedim, bu coupe millet kazalı adam olmaz toplanmaz falan yazmış benim cevabım onlara, görmek istiyorlarsa yada bilmek istiyorlarsa cevap vermezler sorarlar. Şu anda Sarp'ta ama kısa bi süre sonra oda bende olacak
valla acık olmak gerekirse kazalıda olsa 106gti binen biriyim coupeye binmek sahibi olmak isterdim lafım kimseye degil ama kedi ciger ilişkisi gibi olmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)