Fulya ıhlamur kasrında ikram cafe var. Nargilesi ortamı güzeldir, o tarihlerde istanbulda olamayacagım ama bi sonraki buluşmada ben de katılırım artık :)
Printable View
Fulya ıhlamur kasrında ikram cafe var. Nargilesi ortamı güzeldir, o tarihlerde istanbulda olamayacagım ama bi sonraki buluşmada ben de katılırım artık :)
Gelecek var mı başka? Hâla önerilere açığız.
Avrupa ve anadolu yakasıdan gelicek arkadaşalarımızıda bekleriz
Telefon talıhsızlıgımden oturu gıremedım bugun hıc bırazdan gırıyorum ama :)
O tarihlerde istanbulda değilim, ama cafe olarak birkaç öneride bulunmak isterim tabii..
Beşiktaş kahvesi Ahmet abi, mehdi mehmet abi, zaza tuncay şüphesiz çok yardımcı olurlar ve cok rahat bir ortam olur ama otopark büyük sorun olur en kolay pasajın ücretli otoparkı olur nargile konusunda beni yanıltacaklarını sanmam :) İkram da şüphesiz aynı ikramla beşiktaş kahvesi arasından beşiktaş kahvesi derim.
Fatih Ari antik nargile 10 üzerinden 10 ama bırakın otoparkı fatihin caddesine arabayla girmek bile çıldırtır. herkes toplu taşıma tercih ederse burasıda mantıklı olabilir.
ama size başka bir tavsiye olarak eğer herkes arabalı gelmek isterse Ataköy Vagon Cafe yi tavsiye ederim geniş bir cadde de otopark sorunu yok gibi birşey nargilesi 10 üzerinden 8 eski incirli benzin veya zoom u bilenler varsa oranın elemanları calısıyor ilgi alaka fena değil kalabalıkken dahada güzel olur. buranın artısı otopark olur.
Evet sevgili dostlar nargileye gelemeyecekseniz bile wazzap grubuna gelin tanisalim kaynasalim bidahaki bulusmalarda oluruz birlikte :) güncel !
numarayı alayım mesaj olarak hemen dahıl edeyım :)
@safaks buluşma varmış Geliyonmu?
Aksama guzel bı bulusma bızlerı beklıyor :)