Şu piyasaya bak ne hale geldi. 90 milyara leon alır olduk. Hatırlıyorm bundan 4 sene önce falan bmw 320d ler 90 milyardı ahh ulan türkiye ne günlere geldin be
Printable View
Şu piyasaya bak ne hale geldi. 90 milyara leon alır olduk. Hatırlıyorm bundan 4 sene önce falan bmw 320d ler 90 milyardı ahh ulan türkiye ne günlere geldin be
80-82e octavia yeni ceed preimum yeni i30 bakmadım fiyatına ama muhtemelen focusu alırsın
octavia dizel otm full donanım geliyo 82ye :icon_tup:
aynen bende bu konuyu okurken aynı şeyi düşünüyordum.
2010 sonu aralık indiriminde S40 1.6 Dizel ful artı ful arabayı 45bin tl ye almıştık aynı yıl insignia 2.0 cdti 130hp otomatikler kampanyadaydı yanlış hatırlamıyorsam 68bin tlye almıştık.
bide şimdi bu araçlar noldu bir bakınız :( fiyatlar resmen ikiye katlandı götü boklu 4-5 senede sonra eee ekonomi iyi
Bence renault kadjar orta dolulukta alınabilir herkes herşeyi yazmış:D
kırmızı led paketli dizel otomatik cam tavanlı leon 82-83'e alınabilir, araştırmak lazım ...
308 1.6 hdi EAT6
Su an piyasadaki en iyi motor-sanziman uyumuna sahip
Genel olarak cokta basarili arabadir.
Eworen arkadaşımıza katılıyorum.
Peugeot 308'de resmen kendini aştı
motor bildiğim kadarıyla PSA 1.6hdi nın birkaç emisyon detayı geliştirilmiş 120hpye çıkarılmış motoru , motor zaten başarılıydı dahada başarılı olmuş.
Şanzıman resmen muhteşem, ben şu an EDC şanzımanlı clio4e sahibim birde F30um var emin olun EDC nin kat ve kat üzerinde dsgninde bence ve tam otomatik bir şanzıman bu yani kavrama sıkıntısı yaşatan mekanik anlamda riskli diğer rakip şanzımanlar gibi risk taşımazsızın oldukça seri,ekonomik ve sağlam zaten bildiğim kadarıyla Japonlar geliştirmiş.
kasa , adamlar herşeyi incelemiş ve kasayı hem hafifletmişler hem daha rijid hale getirmişler hemde çok tatlı bir tasarım yapmışlar.
donanımdada bence oldulça zengin.
özetle bir gidin test edin muahakak diyeceğim bir araba, zevkler renkler tartışılmaz beğenmezseniz saygı duyarım ama bir test etmiş biri olarak muhakkak gidin test edin derim.
tek negativ verdiğim notu arka amortisörlerden çukurlarda ses gelmesiydi bir önceki kasa 307 ve 308ler gibi ama bu sesi ben cla da bile duyuyorum o yüzden ince yanaklı lastikten vs de olabilir.
0 alacak olsam kesinlikle 308 alırım. Eğer 0 takıntısı yoksa A3 ta da A180
Öneri ve tavsiyeler için teşekkürler fransız araçlarına önyargımız aşılmış değil ne yazıkki dolayısı ile psa grubunu düşünmüyoruz hiç. Kia pro ceed gayet donanımlı ve ilgimizi çekiyor aslında. Bir de v40 boş 82 lere alınabiliyor mantıklı mı çok mu boş? Octavia ve loen aklımızda. Boş v40 Kia pro ceed octavia ve leon arasında gidip geliyoruz.
Kilometresi yüksek olmasaydı elimde birkaç hafta önce 2012 S60 vardı 1.6 dizel otomatik ful ötesi ful 17 jant,sunroof,kırmızı deri, metalik siyah , özel şöför kullanımlı makam arabası bizim firmanın ceosunun eski arabası ve ful eksiksiz en ufak sesi gelince garantiden cıvatasına kadar hizmet görmüş Volvo servisli.
72ye satılığa koydum diğer konularda arkadaşlar yok Volvo tutulmaz yok şöyle yok böyle dedi 3 hafta içinde 70e sattım.
oda kilometresi 150bindeydi, olmasaydı çok daha rahat çok daha fazlasına satardım.
Bence leon alınmalı.Hem tasarımı hemde 2. elde üzmez.
Yinede insan bu piyasa nereye gidiyor diye sormadan edemiyor. Bu nedir arkadaş ya 80 bin lira çok küçük bir miktarmış gibi leon vs tarzı araçlara veriliyor. En boş clio dizel 50 bin liraydı ocak ayında, gittim 2008 model orta donanım 1.5 dci clio hb aldım 26 liraya. İkiside aynı işi görüyor, zevk desen yok zaten. Yazık günah, insanlar çokmu kolay para kazanıyor ya da ben niye kazanamıyorum. Milyon dolarlarımda olsa vermem, kazıklanmak zoruma gider. Bu arada yazdığım size değil, üstünüze alınmayın lütfen. Sadece böyle bir sisteme sitem olarak algılayın. Sigara bile 11 lira olmuş hımınaa..
v40 devreye girdiyse boş da olsa ben onu alırdım şahsen kırmızı cıncıklı olsun :D
Bence o paralara en mantıklı sıfır dizel dsg elegance octavia olur. 2015 model hem a3 hb hem de leon kiralayarak yaklaşık 1500 km yol yaptım her iki araçla. Her ikisi de dizel dsg idi. İkisininde içi inanılmaz dar ve basık geldi bana. Muhakkak bu 3 aracı test ederek almanızı tavsiye ederim. Audi ve leon en boş modelleri idi audide hız sabitleyici yoktu leonda hız sabitleyici vardı. 90.000 TL'ye koltuk ısıtmasına kadar dolu mavi renk dizel dsg elegance octavia alabilirsiniz.
http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/donanimlar/
http://www.skoda.com.tr/models/new-o...yat-listeleri/
bütün tırıvırıları ekleyince 90.000 civarı alınabilir ve ömürlük olur