rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende uzun zamandır düşünüp duruyorum, bulunduğum bölgenin ihtiyaçlarını çok iyi analiz ettim. Yalan yok ayakkabıcılıktan, bayan iç camasırına, bebek giyimden, teknoloji işine kadar bu bölgede neye ihtiyaç var diye uzun uzun araştırdım. Ardından aklıma son derece lüks ve görseli iyi bir Emlak Danışmanlık ofisi açıp lüks konut satma işi yapmak geldi, ki kum gibi emlakçı vardır burda fakat hiç biri zarar etmez. Dedim "tamam açıyorum ofısı" ardından düşündüm, dedim ki "ulan ben ne anlarım emlaktan inşaattan evden daıreden?" şimdi son kararımı verdim, gene lüks görünümlü içi son derece güzel deyim yerindeyse banka şubesi gibi bir VW özel servisi açıyorum. Burda gerçekten bu açığı gördüm bunun yanı sıra honda ve bmw servisi de çok büyük ihtiyaç bu bölgede. Özellikle yazın nefes bile alamıcam çalışmaktan diye düşünüyorum. Sımdı yapacağım 2 eksik kaldı, 2 adet usta ile anlaşmak. Kalfa, takım, Lift vs vs sorun değil onların araştırmasını yaptım, tek eksiğim adam gibi 2 usta ile anlaşmak. Cevrenı iyi analiz et ne eksıkse hemen tedarik et.