Ruhu şaad olsun, zaman çabuk geçiyor. ankarada olursam bende gelirim, ordan da aslında Onur Kavak arkadaşımızada uğrayabiliriz.
Printable View
Ruhu şaad olsun, zaman çabuk geçiyor. ankarada olursam bende gelirim, ordan da aslında Onur Kavak arkadaşımızada uğrayabiliriz.
Allah rahmet eylesin
Allah Rahmet Eğlesin Canım Kardeşim.. Daha Hala Cook taze yaramız. Allah Kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet kabri nur ile dolsun inşallah
Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun arifimin ve onurumun
tanımıyorum ama allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun nasıl birşeydir aradan 4 yıl geçmesine ragmen hatırlanmak vede ardından dua edilmesi allah hepinizden razı olsun
dün gibi aklımda, kaza sırasında yanında bulunan arkadaşı Tüvan'ın jeep'i ile benim clio rs'i takas etmiştik, biz jeep'i aldık istanbula vardık, onlarda yollara çıkmışlar..
Allah gani gani rahmet eylesin, üzücü günlerdi, halen andıkça üzüldüğüm günler. Gelemeyeceğim fakat aklımızın ve kalbimizin bir yeri halen Arifte ailece..
Mekanı cennet olsun ;
"Lanet olasıca sokak yarışcıları" diyip kendimce anayım Arifi tekrar.
Allah kabul etsin dualarınızı.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Çok beyefendi ve iyi yetirştirilmiş harika bir çocuktu Arif kardeşimiz, nur içinde yatsın, onu özlüyoruz.
Ben de hiç birini tanımıyorum hepsine Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah...